Pomoc s pocitacom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc s pocitacom

Príspevok od používateľa jurdzi »

ahojte. no mam maly problem neni to nic hrozne ale celkom ma to stve :) mam vcelku novy komp (na vianoce kupovany) no a jedna vec mi tam nesedi...neviem cim to je ale niektore hry ktore by mi mali plynulo ist mi sekaju ale inym sposobom ako normalne sekaju tak ze sekaju pri presune obrazu...dobry priklad je napr. fifa 07 kde sa hraci hybu super vsetko no ako sa hybe ta kamera tak niekedy to ide dost trhavo ale to len niekedy no napriklad stary dobry Age Of Empires 2 mi pri pohybovani na mape robi tiez bordel tiez idem trhavo no animacie a efekty vojakov a postavivciek idem v poho...ja si myslim ze je asi nieco s grafikou no necham si poradit od odbornikov :) vopred dakujem za rady

moja zostava:
MB: ASUS M2N-MX SE /F08c01/
CPU: AMD Athlon 64 4000+ EE DUALCORE BOX AM2
RAM: 2x DDR2 1GB 667Mhz
HDD: Hitachi 160GB 7200rpm 8MB SATA2
CASE: ATX MIDI 350W
VGA: nVidia GeForce 8500GT BLISS
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

8500GT je karta na urovni dva a pol roka rok starej 6600GT, ak nie este o nieco slabsia, tak je to velmi slaba karta a ani by som sa necudoval, ak by ti hry na tom sekali. Procak 4000+ je tiez stary procak, opat na dnesnu dobu nic moc. Ak sa nemylim, tak ked sa hybe kamera vo Fife, tak to je iny zaber, rovnako ako v NHL, takze je mozne, ze to tam seka. Kedze Fifu nehravam, zato v NHL je moznost nastavenia grafiky co sa tyka hry a prerusenia hry (video ci replay alebo ako to nazvat).

Ak ti mam pravdu povedat, tak ten co skladal ten PC sa bud do PC nevyzna alebo chcel kupujuci strasne usetrit, pretoze dat tam takuto grafiku, je to neskutocny hriech.
Napísať odpoveď