no aby ti na spelloch ukazovalo primerny dmg tak mozes pouzit Dr. Damage a to zaznamenavanie kedysi som na to mal TopscoreFU samozrejme musis mat k tomu fubarH@wk napísal:pls , aky je addon na to aby sa dole (V obrazku spellu) zobrazovalo najvyssie dmg , alebo aky je addon ktory zaznamenava max critric nejakeho spellu / utoku
Kód: Vybrať všetko
http://www.mystiq.cz/forum/index.php?act=attach&type=post&id=556
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
xH4wK
hm neviem ci som to maldat do sekcie pomoc ale kedze si myslim ze to usko suvisi z wow dam to sem... mam dost zavazny problem.. takze odzaciatku
na tomto pc som mal nainstalovany free wow kde som hraval narnias - potom som si kupil wowko (bez TBC) a instaloval som - uz tutna isla instalacia podozrivo dlho (cez 3 hodiny alebo 2) no nainstalovalo sa to pathlo a hral som - cas plnynul a ja som dal 60 tak som potreboval TBC aby som mohol pokracovat - tak som kupil TBC predvcerom - no a tu myslim nastal problem... dal som instalovat TBC no prvy krat mi to nainstalovalo z mne nepochopenych dovodov znova pathovalo na 2.3 a nasledne 2.3.3 ci jak to je - a potom to stale mrzlo atp...tak som ppreinstalovat celu hru nainstaloval som wow + tbc a neklamem od rana 10siatej do vecera 11stej sa to instalovalo! WTF ... no a potom som si vsimol problem... pocitat je nenormalne zbrzdeny... strasne dlho trva po kliknuti na ikonku vsetko je zbrzdene -a co je u mna naj problem je zvuk... stale sa zasekava šušti ci co to je a podobne.... moc prosim ak niekto vie cim to moze byt uvitam hocijake rady... dik
-
NuSuey
Professional
fuha, clovece to vidm skor na problem PC respektive dvd mechaniky..
ak ti to seka aj inde nez vo WoWku tak preinstaluj system
ovladace na grafiku si mal rovnake?
najviac to vidim na toto..
pripadne chybne medium? mne trvala instalacia WoWka + TBC + patch tiez zopar hodin
maybe 1 alebo 2 snad 
*aspon tak sa to zdalo..
akokolvek pomozem, rad ..
btw .. http://www.hojko.com/post813960.html#813960
- pre tych co nechapu ked som kecal ze hram na offiku, tak doteraz som hral na Accounte jedneho znameho - no rozhodol som sa ze si kupim
imho .. mimo SK sa to da zohnat o par stoviek lacnejsie :p
pripadne chybne medium? mne trvala instalacia WoWka + TBC + patch tiez zopar hodin
*aspon tak sa to zdalo..
akokolvek pomozem, rad ..
btw .. http://www.hojko.com/post813960.html#813960
- pre tych co nechapu ked som kecal ze hram na offiku, tak doteraz som hral na Accounte jedneho znameho - no rozhodol som sa ze si kupim
imho .. mimo SK sa to da zohnat o par stoviek lacnejsie :p
Hej praveze ovladace nic sa nemenilo... a preco na grafiku? ovladace na grafiku mozu za to ze seka zvuk atd ? .. hej preinstalovat system to bude to najlahsie len momentalne ho nemozem preinstalovat...NuSuey napísal:fuha, clovece to vidm skor na problem PC respektive dvd mechaniky..
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Kosh
King
lenze na neoficialnych serveroch, kde predavas priamo ty niekomu, bez prostrednika je to vecsinou podvod, pretoze bud on prvy posle peniaze a ty mu nemusis dat heslo, alebo ty mu posles heslo a on nemusi dat peniaze. jediny ako tak isty sposob je sa stretnut osobne v inet cafe, on vylozi prachy na stol, spolocne v acc zmenite mail, a zmenite heslo.
-
Lord PROXI
King
je to KTMeter alebo dako tak sa to vola, ale odporucam Omen, je to omnoho lepsie a hlavne ukazuje aktualny stav agra, nie celkoveho. hoci aj tak stale preagrujem ale nevaH@wk napísal:omg , videl si ten screen ? DR damage to nezobrazi tak
no neviem, ale na taku blbost ako kupit char by som sa nikdy neznizil, ved tam ide o to si ten char spravit podla svojho, a clovek sa aspon za tych 70lvl nauci za neho hrat ... som raz v KZ nasiel 2 typkou, hunter a shaman, jeden sa priznal ze char kupil druhy radsej ani nepisal, ani sa nepripojil na VT ... maly ste ich vidiet, cisty Pat a Mat ... hunt nevedel ani co je pasca ... ale dostal ma vtedy tank ked sa hunt zo samikom trepaly dopredu, ze "sry pani, toto bude vipe ale chcem vidiet tych ko****u ako chcipnu, btw hladajte dps a heal" pockaly sme kym naagruju plnu prdel chvalabohu pala mal SS a ja FD ...Wishmaster napísal:Neviete ako je tá stránka, kde sa predávajú/kupujú, menia accounty a kupujú/predávajú goldy na WoW? Myslím ako jednu českú stránku.
Vopred dík
-
xH4wK
-
xH4wK
A hla , nasiel som hoH@wk napísal:No na to dmg v baroch som uz nasiel addon , ale na ten co niekde zobrazuje critic rekordy , ze napr dam rekord v backstab , ta mi to vypise ... taky addon mi este trebadik
http://www.curse.com/downloads/details/7891/
niektorych nebavi expit takze to je asi pre nich sluzba ze uz kupia rovno acc s postavou a maju pokoj no tak to je, ja by som si taky nedal robit ani powerleveling, myslim ze neni problem hrat za svoju postavuLord PROXI napísal:no neviem, ale na taku blbost ako kupit char by som sa nikdy neznizil, ved tam ide o to si ten char spravit podla svojho, a clovek sa aspon za tych 70lvl nauci za neho hrat ... som raz v KZ nasiel 2 typkou, hunter a shaman, jeden sa priznal ze char kupil druhy radsej ani nepisal, ani sa nepripojil na VT ... maly ste ich vidiet, cisty Pat a Mat ... hunt nevedel ani co je pasca ... ale dostal ma vtedy tank ked sa hunt zo samikom trepaly dopredu, ze "sry pani, toto bude vipe ale chcem vidiet tych ko****u ako chcipnu, btw hladajte dps a heal" pockaly sme kym naagruju plnu prdel chvalabohu pala mal SS a ja FD ...
-
blitzkrieg
Professional