...only joke
Rodicia vs JA
-
Začiatok Konca
Professional
-
Motion Blur
Zablokovaný
Re: Rodicia vs JA
Ja toto riesit nemusim lebo mam voci nim respekt tak sa prisposobim.To ze ta nechcu pustit von o 10:30 vecer je jasne lebo nechcu aby sa ti nieco stalo.Je to normalne.Mne nikdy nezakazaly chodit von.Ved mas dost casu byt vonku sak o 13:00 prides zo skoly a mozes byt vonku do 18:00 - 19:00.TAK NEBUD KO.OT!!!!!!scoors napísal:Noo tak mam taky problem co asi dost vela deciek v mojom veku riesi![]()
No mam 15 a mama ma nechce pustit neskorie ako do 10 30 von pritom nepijem a nefajcim:D len dakedy som sa pobil
ako vytaz
pls co im mam povedat
-
peterkozel
Medium Professional
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
jej rodičia
Našiel som tu tento topic založený, takže prispejem sem... som zvedavý, či sa sem vôbec dostane niekto, keď je to old topic.
Jedna baba, moja veľmi dobrá priateľka. Má takých drbnutých rodičov, že sa s nimi nedá ani rozprávať (nehovorím o mojej osobe, snažím sa pomôcť jej). Proste ona s nimi nepokecá. Sú choručký na hlavu. Nedokážu s ňou debatovať... A bez debaty sa nedá spraviť nič...
Čo urobiť? Festy debilná situación
Jedna baba, moja veľmi dobrá priateľka. Má takých drbnutých rodičov, že sa s nimi nedá ani rozprávať (nehovorím o mojej osobe, snažím sa pomôcť jej). Proste ona s nimi nepokecá. Sú choručký na hlavu. Nedokážu s ňou debatovať... A bez debaty sa nedá spraviť nič...
Do 22:30? bud rad, ze ti dovolia aspon tolko....Ja mozem byt max do 21 a mam taky pocit, ze doveru u otca nemam aj ked nefajcim ( no iba vodnu faju), takmer nepijem a aj to ma nikdy nevidel, nemam ziadnu partu grajzlov ale proste aj tak mi neveri...A ked meskam 5min tak uz mi vola, proste prehana to...To mam preto, ze som mladsi, brata nechaval dlhsie, ked bol mlady a brat furt iba pil, fajcil dost.
Re: jej rodičia
Urcite to nie je take cierno-biele. Ked sa snimi nerozprava nejaky dovod v tom bude, by sa ho mala snazit odstranit. Nech sa snazi byt voci nim ustretova a nerobit im napriek, urcite sa to da zlepsit. Dovod moze byt aj taky ze je dievca v puberte a vtedy si kazdy mysli ze jeho rodicia su ty najhorsi na svete...mimkorn napísal:Našiel som tu tento topic založený, takže prispejem sem... som zvedavý, či sa sem vôbec dostane niekto, keď je to old topic.
no ako ja si myslim ze ked niekoho rodicia drzia az moc nakratko nikde nejdes "budes pri mamicke sediet doma" tak potom po 18 sa zmeni pit hulit a tak akoze je to individualne ale poznam dost takych ludi. zasa nie aby si si mohol robit co chces ale od tial potial treba aj mladych pustat von a myslim ze v tvojom pripade ti do 10 30 uplne staci
a este k tomu ze po 18 sa to nezmeni tak myslim ze zmeni nie ze si budes robit co chces ale mas vacsiu volnost predsa si dospely a mas svoj rozum ale aj tak sa rodicia budu o teba starat
a este k tomu ze po 18 sa to nezmeni tak myslim ze zmeni nie ze si budes robit co chces ale mas vacsiu volnost predsa si dospely a mas svoj rozum ale aj tak sa rodicia budu o teba starat