Rodicia vs JA

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pe3x
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pe3x »

Ked nepijes, nefajcis, co chces robit vonku po 22:30?

...only joke 8)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

NJ pe3x to je pravda hoc mozem prist domov o 01:00-02:00 ale ked nepijem ani nic len pozeram na parket resp. sedim v boxe a xumim do blba idem domov sam o 11:00 ...Niekedy sa stane ze je aj tak sranda ale to je malokedy :wink: //ZitePunkom: oprav si posledneho smajlika lebo ma dráždi :twisted:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

No,hej tak dôvera sa dá stratiť hocjako...a aj v skoršom veku..napr v 13 keď som prvýkrát prišiel domov,ako činka...a potom asi len päťkrát..a potom už vôbec..a teraz pijem iba do nálady...a dôvera je o5 tam,kde má byť,s5.. :) :wink:
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

tak u mňa to bolo vždy v pohode, keďže som domov nikdy neprišiel ožratý... Všetko to bolo o dôvere, a mojom hlásení sa že som tam a tam .... :D Teraz to je už lepšie, pošlem SMS že ,, neprídem,nečakajte ma - prídem zajtra ´´ a tým to hasne... No ale nemám 15 :)
Motion Blur
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Rodicia vs JA

Príspevok od používateľa Motion Blur »

scoors napísal:Noo tak mam taky problem co asi dost vela deciek v mojom veku riesi :-D

No mam 15 a mama ma nechce pustit neskorie ako do 10 30 von pritom nepijem a nefajcim :D:D len dakedy som sa pobil :D ako vytaz :D pls co im mam povedat
Ja toto riesit nemusim lebo mam voci nim respekt tak sa prisposobim.To ze ta nechcu pustit von o 10:30 vecer je jasne lebo nechcu aby sa ti nieco stalo.Je to normalne.Mne nikdy nezakazaly chodit von.Ved mas dost casu byt vonku sak o 13:00 prides zo skoly a mozes byt vonku do 18:00 - 19:00.TAK NEBUD KO.OT!!!!!! :x
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

ku*va v 15.tich do 22-30?, chlapce ved to mas este fajn, ked som ja mal 15. tak nehrozilo takto dlho pobehovat po vonku
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jej rodičia

Príspevok od používateľa forgottten »

Našiel som tu tento topic založený, takže prispejem sem... som zvedavý, či sa sem vôbec dostane niekto, keď je to old topic.

Jedna baba, moja veľmi dobrá priateľka. Má takých drbnutých rodičov, že sa s nimi nedá ani rozprávať (nehovorím o mojej osobe, snažím sa pomôcť jej). Proste ona s nimi nepokecá. Sú choručký na hlavu. Nedokážu s ňou debatovať... A bez debaty sa nedá spraviť nič...

Čo urobiť? Festy debilná situación
Ashaan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ashaan »

Do 22:30? bud rad, ze ti dovolia aspon tolko....Ja mozem byt max do 21 a mam taky pocit, ze doveru u otca nemam aj ked nefajcim ( no iba vodnu faju), takmer nepijem a aj to ma nikdy nevidel, nemam ziadnu partu grajzlov ale proste aj tak mi neveri...A ked meskam 5min tak uz mi vola, proste prehana to...To mam preto, ze som mladsi, brata nechaval dlhsie, ked bol mlady a brat furt iba pil, fajcil dost.
Diestro
Expert
Expert

Re: jej rodičia

Príspevok od používateľa Diestro »

mimkorn napísal:Našiel som tu tento topic založený, takže prispejem sem... som zvedavý, či sa sem vôbec dostane niekto, keď je to old topic.

Jedna baba, moja veľmi dobrá priateľka. Má takých drbnutých rodičov, že sa s nimi nedá ani rozprávať (nehovorím o mojej osobe, snažím sa pomôcť jej). Proste ona s nimi nepokecá. Sú choručký na hlavu. Nedokážu s ňou debatovať... A bez debaty sa nedá spraviť nič...

Čo urobiť? Festy debilná situación
Urcite to nie je take cierno-biele. Ked sa snimi nerozprava nejaky dovod v tom bude, by sa ho mala snazit odstranit. Nech sa snazi byt voci nim ustretova a nerobit im napriek, urcite sa to da zlepsit. Dovod moze byt aj taky ze je dievca v puberte a vtedy si kazdy mysli ze jeho rodicia su ty najhorsi na svete...
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

no ako ja si myslim ze ked niekoho rodicia drzia az moc nakratko nikde nejdes "budes pri mamicke sediet doma" tak potom po 18 sa zmeni pit hulit a tak akoze je to individualne ale poznam dost takych ludi. zasa nie aby si si mohol robit co chces ale od tial potial treba aj mladych pustat von a myslim ze v tvojom pripade ti do 10 30 uplne staci

a este k tomu ze po 18 sa to nezmeni tak myslim ze zmeni nie ze si budes robit co chces ale mas vacsiu volnost predsa si dospely a mas svoj rozum ale aj tak sa rodicia budu o teba starat
Napísať odpoveď