Karta do N95

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Karta do N95

Príspevok od používateľa bartimeus »

Mám klasickú N95. Mám v nej treraz 2G micro SD Kingstom. A chcel by som si ju vymeniť za dáku 8G kartu. Len neviem či to bude šlalať. Počul som že vraj to pracuje toroška inak a že N95 nemá na takúto kartu soft čo by ju pod poroval. Je to pravda?
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

na n95 rozbehnes 8gb kartu presne tak isto ako tu 2gb co tam mas ...
kekso2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kekso2 »

tak tak ... ale su dost drahe :P aaa podla mna ti uplne staci 4GB lebo aj tak to nemozes pouzivat moc na pocuvanie hudby, kedze tento super telefon vydrzi az jeden den :D .... na fotky??alebo videa???to je nedoriesene lebo to je v jednom adresary ked chces niekomu ukazat nejake video co si si tam dal pred mesiacom .... aaa fotis kde tu tak sa teda veru nahladas :D ... par chybiciek od NOKIE :!:
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak toto máš pravdu. Ale ja to chcem aj kvôli GPS. Potom tam dám videá a hudbu.
kekso2
Medium Expert
Medium Expert

Koli GPS??? :D tak to si najskor kup nejaku baterku (co sa neda, lebo ziadna neexistuje) aaa potom si daj GPS :D....ja ked si zapnem GPS a mam nabity tel uplne tak mi to vydrzi max hodku dve cize je mi to uplne nanic :D nokia vedela preco k N95 dava aj autonabijacku :D asi :D
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Presne tak. Dám si ho do držiaka a napojím auto nabíjačku. Potom je to už bez problémov. 8)
kekso2
Medium Expert
Medium Expert

njn ... tak nejak..........akoze mohli cosi spravit stou nabijackou ... alebo baterkou... preco to je tak k ze ked si dam nabijat mobiil tak za hodinu je nabity... co z toho ze potom nic newydrzi :( boaaaa hlawne ze nevem aky telefon...GPS, MASTER CODE, S 60 symbian (neviem ake ovladace na TV DVD atd) HRY vymakane, ANTIVIRY a neviem co .... naco nam to je ked je tam ta baterka taka slabaaa... :X a nic sa s tym neda urobit !!!
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Počul som že má byť noví soft ktorý zabezpečí že batéria vydrží raz toľko. Neviem ale či je to skutočne tak. Ale dúfam že to tak skutočne aj bude. :D
Napísať odpoveď