Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
NuSuey
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

no teraz ja hodim nieco z ineho sudka ;)

zacal som hrat na Kazzaku, najprv som bol skepticky ale su tam fakt skvely ludia, vcera som sa tak nasmial ze som takmer zo stolicky spadol :) vrelo odporucam..

momentalne je najlepsi realm co sa tyka progresu gild..( Kazzak 921.42)
Pekne si polepsil, kedze pred par tyzdnami si ho pamatam ako 3ti..

co sa tyka Drak Thulu, tak ten je tusim 25ty.. tiez sa zdvihol o par priecok nahor :)

chapem, ze mnoho ludi (aj z vas) chce skor na DT, kedze tam netreba anglictinu :) no riskujete svoje nervy .. ale nechcem tu zacat flame o DT NOOBoch, kedze pokial tam mas dobre spolocenstvo (gildu) tak ta nemusia velmi zaujimat ze velka cast realmu su newbiekovia, resp lamy.. vsak? ;) takze nasrat..

co som chcel povedat? :) podte na Kazzak :)
teda istotne sa pridem niekedy pozriet aj na DT, kedze je tam tolko ludi co poznam.. ach jaj :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Zavulon napísal:Podla mna staci zbierat vsetko co sa da a za den musis mat minimalne liter :?
hmm vsetko co sa da? t je co tie sede trash veci z mobov? resp kazdu surovinu? no ono by to az taky problem nebol farmit napr niaky primal ale povacsine nieosm sam kto chce farmit tak to nejde bohvieako ale normal Q s tymi to ide naj :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

NuSuey co sa DT tyka tak tam hram na pozvanie kamosa ktory tam ma 2 70tky aby som mohol hrat s nim, mne osobne je ale rating uplne ukradnuty :wink: navyse poznam tam par ludi s ktorymi pisem len anglicky, nevidim v tom serveri problem. :wink:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm same lamy? no popravde stretol som tam zopar ludi co to zacinalo hrat a resp nevedelo hrat ale hadzat vsetkych do jedneho vreca? :? napr najlepsia ceskoslovenska guilda je na DT 8) ja som na DT siel kvoli tomu ze som tam poznal hodne ludi co hrali este na free so mnou...inak by mi bolo asi jedno aky server...

edit: este mam strasnu dilemu ci ist fire destro locka alebo sl/sl na pvp....fire destro sa mi mrte lubi..ale vraj si v arene ani neskrtnem :-/ problem by nebol odskusat len treba brat veci s critom na destro alebo bez neho na sl/sl...kua kua kua...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Mrk napísal:edit: este mam strasnu dilemu ci ist fire destro locka alebo sl/sl na pvp....fire destro sa mi mrte lubi..ale vraj si v arene ani neskrtnem :-/ problem by nebol odskusat len treba brat veci s critom na destro alebo bez neho na sl/sl...kua kua kua...
bez si to odskusat na nejaky fun server :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:bez si to odskusat na nejaky fun server :D
skusal som lenze to bolo take ze polka veci nesla...och neviem teda...asi pojde do destro a ak to bude vazne na <>tak budemz ase zhanat nove veci na sl/sl
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Mrk napísal:hmm same lamy? no popravde stretol som tam zopar ludi co to zacinalo hrat a resp nevedelo hrat ale hadzat vsetkych do jedneho vreca? :? napr najlepsia ceskoslovenska guilda je na DT 8) ja som na DT siel kvoli tomu ze som tam poznal hodne ludi co hrali este na free so mnou...inak by mi bolo asi jedno aky server...

edit: este mam strasnu dilemu ci ist fire destro locka alebo sl/sl na pvp....fire destro sa mi mrte lubi..ale vraj si v arene ani neskrtnem :-/ problem by nebol odskusat len treba brat veci s critom na destro alebo bez neho na sl/sl...kua kua kua...
pozri si na wcm Mementa alebo Drakedoga,obaja su 0/7/54 Destro a neni tam vidiet ze si neskrtaju x))
Ale tak pravda je ze kazdy vie zostrihat najlepsie sceny :)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no na DT je hodne lam, a aj hodne cistych kktou ( sry za vyraz )... je to tak, staci sa obcas pozriet na trade kanal, horsie ako v barense ... a to rozoberaju iba kto ma vecsi ... a pod .
Ale kazdy bol dakedy lama, neverim ze hocikto kto zacal hrat wow tak vedel co a ako, a nie kazdy zacina na free, pripadne hraly na free kde bola instant 70ka.

ohladne nafarmenia g-ecok, nieje to az taky problem, vcera som si kupil epika fly, farmil som asi 2tyzdne v praci, co je farmenie dost blbe :lol:
ale staci mat stastie a 100-200g za hodinu sa da dat.
Len neznasam typkou co farmia tiez napr. dake primaly a beru moby kazdemu zpred nosa, taky mage vie pulnut na seba par elementalou a ostatny sa mozu len pozerat :evil:

btw: compleX
brutal videjko, to pojde do mobilu :lol: ( K+ )
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

aruN napísal:pozri si na wcm Mementa alebo Drakedoga,obaja su 0/7/54 Destro a neni tam vidiet ze si neskrtaju x))
ja som uz rozhodnuty toto mi bolo povedane na blizz fore "Destro is extremely crap in arena" takze nieje na vyber viva la sl/sl ..bleh
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

aruN napísal:pozri si na wcm Mementa alebo Drakedoga,obaja su 0/7/54 Destro a neni tam vidiet ze si neskrtaju x))
Mementa som uz parkrat osobne stretol v BG a SW/IF ale co ja viem priemerny hrac s mozgom ktory vyuziva hlavne v BG faktu ze ked sa schovas kdesi dozadu tak si ta blbi alici nevsimnu
inac destro lock max do 5v5 areny ale ani tam si moc neskrtne kedze v arenach su lockovia velmi castym targetom a skus si vycastit shadow bolt ked mas na sebe rogun/hunter+warr+1random dps classa a v 2v2 ani nevravim tam ak das lockovi priestor tak prehras tzn je focusovany tiez
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

vydel tu niekto video Nihilum vs Illidan? zaujimalo by ma co za interface mal ten priest
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

-=wolf=- napísal:vydel tu niekto video Nihilum vs Illidan? zaujimalo by ma co za interface mal ten priest
aspon to video linkni rofl
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

-=wolf=- napísal:vydel tu niekto video Nihilum vs Illidan? zaujimalo by ma co za interface mal ten priest
Muqq sa vola ten priest,pozri to na ich fore je to tam urco.

// http://nihilum.mousesports.com/forum/us ... ce-13.html
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

ST1 napísal:aspon to video linkni rofl
to by si si musel stiahnut, neviem ci je youtube verzia
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

BOSSKILLERS.COM...tam si to najdi :wink: (to video )
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sorgblad »

prave som prvykrat zacal za undead rogue...:D a bavi ma to :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Existuje nejaky privatny server, ktory je na dobrej urovni (co sa tyka questov atd.), ale aby mal rates, ako oficialny server a relativne dobry pocet ludi?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

anthoria napriklad :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

onlinegamers.cz, server Sargeras, odkedy kupili novy server tak uz aj zabudli co je to Disconnected from server, avasak musis si tam najst dobrych ludi lebo 50% server su lamy, tie byvaju low lvly lebo viac nedokazu vyexpit a potom s tych lvl 70 je par buggerskych guild ktory nechodia raidy aby ho tam vybyli ale aby si ho bugli a odisli s dropom, osobne tam nehravam ale hovorim za spoluziaka ktory tam uz hra 2 roky
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

zdravim , mozte mi poradit aky je najlepsi neoficialny server SK/CZ + zahranicny ? instalaciu a vsetko okolo toho hadam zvladnem , a je tam na tych serveroch treba aj datadisk BC ?
Napísať odpoveď