Aiden napísal:no co sa mna tyka (momentalne som v top 5 )...tak ja velmi casto refreshujem kvoli SS ...ked nepocitam to, ze poslednych par dni skutocne nemam co robit, tak preliezam forum od hora dole a naspat
Tak tak, tiez mavam take obdobia. Napriklad prave vtedy ked sa to zaviedlo (este pred resetom o polnoci) som bol cely cas na fore a len kontroloval nove spravy lebo som naozaj nemal nic na praci. To som mal nejake 2 hodiny nazbierane velmi rychlo. A teraz po par dnoch mam dokopy 4 hodiny Cize je to vsetko o nalade, povinnostiach a nainstalovanych hrach
A uz aj tomase pisal - ak sa niekomu ten rebricek nepaci, nech tam neklika
no a ja som pre zmenu bol v robote, a vies.. PIATOK vecer v robote a akurat nebolo co robit.. tak som sledoval casto ci nepribudnu nove posty k nejakej teme.. sam neviem ako sa mi nazbieralo tolko hodin zrejme si uz to nevsimam ze som tak dlho na hojkovi
t0m4s3 napísal: ak si potrebuje honit ego v nejakom rebricku. .
co ak pomaly cita co ak ho pri tom furt otavuje ICQ
co ak furt niekde odbieha ( ak je prechladnuty tak na WC... )
a hojko mu stale ide..
nehadz nas do jedneho vreca
R1k1nko napísal:co ak pomaly cita co ak ho pri tom furt otavuje ICQ
co ak furt niekde odbieha ( ak je prechladnuty tak na WC... )
a hojko mu stale ide..
nehadz nas do jedneho vreca
Ja som nekonkretizoval, ani nehadzal do jedneho vreca.
No Toy uz prekonal hranicu 1 den a mam k tomu jednu pripomienku:
V sucasnosti to cas ukazuje vo formate "1dni 1hod 6min," to vyzera blbo a spravne to bude az po prekonani hranice 2ch dni...dajme tomu, ze prva 20ka tabulky tu hranicu prekona pomerne rychlo, ale zbytok tam bude mat 1dni dost dlho...co hovorite na osetrenie tym, ze sa cas bude zobrazovat iba vo formate 1d 1h 6m ?
gwixt napísal:no vies ... ale ked su tam uz dni (a perspektivne mesiace a roky) tak je to o jeden udaj na porovnavanie viac ako ked su tam len hodiny a minuty ...
akoze nie ze by som mal problem spracovat to svojou mozgovou kapacitou ale naco to zbytocne zozlozitovat, no nie?
Viem co myslis, ale ten tvoj navrh sa mi nezda dobry Musis to brat tak, ze teraz sa to len rozbieha, po takom roku, tam uz veduci clenovia budu mat cez 1000 hodin a potom to moze rozhodit tabulku. A inak ani mesiace by som nedaval, ale po 365 dnoch by sa tam prihodil rok, aby to vyzeralo ako 1y 2d 21h a minuty by odpadli.
gwixt napísal:jak rozhodit tabulku? ved tam je 80% sirky volnej (na 1024x768)
ale to je jedno ... to ma len tak napadlo ...
Teraz to este nema vyznam, ale ked si zoberies ze niekto bude mat napocitanych 300hodin a budes si to chciet preratat na dni, tak kusa odveci, no na druhej strane je z dni si prepocitat cas na hodiny ovela lahsie. NO ale ako si uz pisal, je to viac menej uplne jedno.
Retne napísal:Teraz to este nema vyznam, ale ked si zoberies ze niekto bude mat napocitanych 300hodin a budes si to chciet preratat na dni, tak kusa odveci, no na druhej strane je z dni si prepocitat cas na hodiny ovela lahsie. NO ale ako si uz pisal, je to viac menej uplne jedno.