http://www.tiscali.cz/news/news_center_ ... 00484.html
Viza za radar
zas amici mozu a ini nie nehovorim ze je to dobre ze kazdy ma atomove zbrane atd. ale preco proti tomu bojuju ked oni mozu mat? a hlavne ze cely svet leze amerike do riti a suhlasi stym co povedia oni toto mi pripomina ked rusi chceli vybudovat taketo zakladne na kube spominate si co spravili amici?V České republice chtějí Spojené státy vybudovat radarovou stanici a v Polsku základnu s deseti raketami schopnými sestřelit balistické střely vypálené potenciálně nebezpečnými státy, jako jsou Írán nebo Severní Korea.
-
Začiatok Konca
Professional
proste rusi si chceli urobit zakladnu na kube a ked sa to dozvedeli amici nasadili blokadu na kubu a a donutili aby rusi odisli a potom tam prisli amici rozobrali to a zostali tam oni.
alebo setci poznaju o civilnom lietadle ktore zostrelili rusi minule som o tom pozeral film kto nevie ako to bolo tak to bolo tak ze nad ruskym uzemim letelo spionaze lietadlo ktore zmizlo z radarov a objavilo sa o par minut zase nejake lietadlo priblizne na rovnakom mieste bolo to civilne lietadlo ktore letelo trasov na ktorej nemalo co hladat a dokonca neodpovedalo na ruske vyzvy bola noc a nebolo videt co to je za lietadlo rusi v domneni ze ide spionazne lietadlo ktore neodpovedalo ho zostrelili americka kontrarozviedka vyhlasila ze to bol omyl kedze tam lietalo ich spionazne lietadlo lietadlo neodpovedalo a bola noc. lenze ziadny politik neakceptuje taku verziu ked dokonca bola studena vojna a vyhlasili ze to rusi urobili naschval bol stoho velky rozruch ale dost ma zaskocilo ze o rok na to americania zostrelili taktiez civilne lietadlo v ktorom zomrelo dokonca viac ludi ale preco o tom neviem?? asi preto ze americania si urobia nepriatela pomocou medii a ludi takto presvedcuju ze oni su ti najlepsi... a je moc takychto americkych "cinov"
viem ze je to trocha OT ale nedalo mi to nenapisat a taak ci tak to suvisi z americkou politikov coho sa tento threat tyka
ked ste docitali do konca gratulujem
alebo setci poznaju o civilnom lietadle ktore zostrelili rusi minule som o tom pozeral film kto nevie ako to bolo tak to bolo tak ze nad ruskym uzemim letelo spionaze lietadlo ktore zmizlo z radarov a objavilo sa o par minut zase nejake lietadlo priblizne na rovnakom mieste bolo to civilne lietadlo ktore letelo trasov na ktorej nemalo co hladat a dokonca neodpovedalo na ruske vyzvy bola noc a nebolo videt co to je za lietadlo rusi v domneni ze ide spionazne lietadlo ktore neodpovedalo ho zostrelili americka kontrarozviedka vyhlasila ze to bol omyl kedze tam lietalo ich spionazne lietadlo lietadlo neodpovedalo a bola noc. lenze ziadny politik neakceptuje taku verziu ked dokonca bola studena vojna a vyhlasili ze to rusi urobili naschval bol stoho velky rozruch ale dost ma zaskocilo ze o rok na to americania zostrelili taktiez civilne lietadlo v ktorom zomrelo dokonca viac ludi ale preco o tom neviem?? asi preto ze americania si urobia nepriatela pomocou medii a ludi takto presvedcuju ze oni su ti najlepsi... a je moc takychto americkych "cinov"
viem ze je to trocha OT ale nedalo mi to nenapisat a taak ci tak to suvisi z americkou politikov coho sa tento threat tyka
-
Sagittarius
Guru
-
Začiatok Konca
Professional
RE
v komunizme nam boli nanutene: myslím že si tak trochu na omyle KOMUNIZMUS ako zriadenie ešte nebol, bol len socializmus vyšie stadio socializmu bok komunizmus ako kapitalizmus ďalej inperializmus. Tak trocha teórie !Sabo napísal:Lenze politici suhlasia s radarom, kym v komunizme nam boli nanutene.
Ja som to už písal niektorom fóre na hojku: Ja som sa domnieval že keď Sovietské vojská si vzali bojovu techniku a rakety stredného doletu z bývaleho soc. sektoru, že Europe sa trochu uvolní no momentálne vidím že to bola naivna prdstava, už tu bude na dohľad radar a znova rakety tak že o mieri sa ná môze le zdať. Jedno nechápem ako môže si niekto predstavovať zjednotenie sveta. To je SciFi ! ! !
Myslím si že si trochu naivný veď žiaden diplomat ti nepovie čo si skutočnosti myslí ! Kniha Umenie diplomacie.maslo napísal:bol som na diskusii s americkym velvyslancom v cesku a ten povedal ze to za radar v ziadnom pripade neni... inak to si uz ani ja nemyslim kedze dostali moznost bezvizoveho styku s USA aj dalsie staty...ktovie