Dan Brown - Da Vinciho kod, Anjeli a demoni, Bod klamu ....
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dan Brown - Da Vinciho kod, Anjeli a demoni, Bod klamu ....
Určite ste čitali diela tohto autora. Aspon jendo...
Čo si myslite je pritiahnuté za uši ako autor zakomponoval fakty do deja?
Ako sa Vám páči (podla mna) geniálnosť deja? - myslim vedecko historicke fakty zakomponovane do deja... ozaj to je dobre iked tie niektore veci su komplikovane...
A na záver - ste žralokom blbých rečí médií, ktoré si pomaly každý kúpi alebo myslíte triezvejsie?
Čo si myslite je pritiahnuté za uši ako autor zakomponoval fakty do deja?
Ako sa Vám páči (podla mna) geniálnosť deja? - myslim vedecko historicke fakty zakomponovane do deja... ozaj to je dobre iked tie niektore veci su komplikovane...
A na záver - ste žralokom blbých rečí médií, ktoré si pomaly každý kúpi alebo myslíte triezvejsie?
-
ikovan
Darca
Dielo
Su to celosvetove bestselleri -
Cirkev na SVK a neviem ci i na celom svete ale asi ano odsudila toto dielo najme Da Vinciho kód...
Podrobne mam preštudované dielo Anjeli a Démoni hovori o cirkvi a o skupine vedcou zdruzených pod názvom Ilumináti ktorý sa sformovali uz v 15. storočí ak sa nemylim -- jeho prvými členmi boli Galileo, Newton, ale i Churchil, či iný významní ludia - táto skupina splinula so Slobodomurármi... vraj i v súčasnosti zastávajú popredné miesta v bankach instituciach atd..
Dej je najmä o tom ako sa Ilumináti chcú pomstit cirkvi a Vatikanu za ich chyby a potláčanie vedy-- veľmi dobre dielo --- Základ deja sa odohráva vo Vatikáne počas konkláve ...
Cirkev na SVK a neviem ci i na celom svete ale asi ano odsudila toto dielo najme Da Vinciho kód...
Podrobne mam preštudované dielo Anjeli a Démoni hovori o cirkvi a o skupine vedcou zdruzených pod názvom Ilumináti ktorý sa sformovali uz v 15. storočí ak sa nemylim -- jeho prvými členmi boli Galileo, Newton, ale i Churchil, či iný významní ludia - táto skupina splinula so Slobodomurármi... vraj i v súčasnosti zastávajú popredné miesta v bankach instituciach atd..
Dej je najmä o tom ako sa Ilumináti chcú pomstit cirkvi a Vatikanu za ich chyby a potláčanie vedy-- veľmi dobre dielo --- Základ deja sa odohráva vo Vatikáne počas konkláve ...
-
ikovan
Darca
cislo
Ja tak celkom nemyslim zaklad deja myslim veci ktore sa v diele nachadzaju ...
Podla mna autorovim zamerom nebolo prijat jeho myslienky v deje za pravdu ale jeho zamerom bolo zamyslet sa nad faktami a moznymi variantam... (a mozno i autorov variant je dobry )
Podla mna autorovim zamerom nebolo prijat jeho myslienky v deje za pravdu ale jeho zamerom bolo zamyslet sa nad faktami a moznymi variantam... (a mozno i autorov variant je dobry )
-
ikovan
Darca
hlasovanie
uz mi to halsovanie nejde upravit
-
ikovan
Darca
Kristus
Suhlasím s tebou a neviem ci si čítal Da Vinciho kod ale to ze napr. Kristusova zena bola Magdalena je pravda(podla mna) - len to nechu priznat... Ani to ze Salamunovo a Davidovo kraľovstvo sa malo spojit a nechcu priznat ani to ze niektore casove udaje nesedia... ( ale to je najmensi problem)
a ty si kto ked vies, ze je to pravda ? Dan je komercny autor a pise hlavne pre americky trh. Dielo ma v sebe stiplave pasaze, utoci na cirkev, kt je v poslednej dobe neustale pod dozorom medii a kazda horuca novinka stiplavost je hned zverejnovana. To mate ako so slavnymi hviezdami... ta nemala make up ... ta chodi na divoko .... ta prisla o pannenstvo v 13 atd... chapete ? precital som vsetky knihy od Dana a to v originali... berem to ako velmi dobry bestseller.... nieco ako LOTR... celkom fajn. NO nemozte si z toho brat urivky ako fakty. To nie je literatura faktu... preto vsetko co tvrdi je postavene/napisane tak, aby sa to co najlepsie predalo.Thovt napísal:Podľa mňa sú tie fakty správne a príbeh vymyslený. To že Kristus bol človek a naozaj existoval je pravda. A že cirkev využila jeho slávu pre svoje účely je tiež pravda.
-
ikovan
Darca
dielo
Ale prave o tom hovorim ze treba si s toho brat uryvky lebo ako celok to dielo posobi presne tak ako si ho opisal .. preto nehovorim resp. nechcem rozoberat dielo ako celok ale jednotlive veci diela... berem tvoj nazor ako spravny ale myslim ze mam pravdu ze je to dobre ked hovorim o castiach... ja som krestan a nie som proti cirkvi iked ma a robi velke chyby a hlavne robila
-
ikovan
Darca
a este
paci sa mi to ako rozobral teoriu vzniku zeme zasah boha + antihmota - v diele Anjeli a demoni
a este vypoved Camelegra do kamery - to su nadherne a pravdive slova autora...
A to s tym Jezisom a Magdalenou je dokazane historikmi
a este vypoved Camelegra do kamery - to su nadherne a pravdive slova autora...
A to s tym Jezisom a Magdalenou je dokazane historikmi
Odporučam ti kvalitnu dielo od Petra Ustinova "Starec a Pan Smith". ak ta zaujimaju taketo myslinky (krestanstvo z pohladu alternativnych teorii).
Vo viere sa neriadis cirkvov, knihami ani nic inym. Ide len o tvoje svedomie a vnutorne prezivanie. Vidim, ze sa hladas... ja tiez a to co ti mozem poradit je, aby si bol otvoreny vsetkym nazorom, teoriam atd... ,ale neber ich ako fakty... ak ich budes brat s nadhladom cas vytriedi hodnotne veci a imaginarne keci...
Vo viere sa neriadis cirkvov, knihami ani nic inym. Ide len o tvoje svedomie a vnutorne prezivanie. Vidim, ze sa hladas... ja tiez a to co ti mozem poradit je, aby si bol otvoreny vsetkym nazorom, teoriam atd... ,ale neber ich ako fakty... ak ich budes brat s nadhladom cas vytriedi hodnotne veci a imaginarne keci...
-
ikovan
Darca
viera
dobra myslienka .. ja prave skumam vela pohladov ... a vyhodnocujem ale verim ze iked sa nazor (hl. moj) formuje vedomosti ktore mam a vieru su spravne s 55% je to malo ale je to pre niekoho i dost clovek na sebe vela pracuje ... ale nebudem tu rozpisovat sovje vedomosti nazori atd lebo to by chcelo iny nazov temy.. ale ak chces mozeme vytvorit.. a mozme kecat? ... Hej?
A tych 45% nechavam pre nove vedomosti nazory a pohlady ...
A tych 45% nechavam pre nove vedomosti nazory a pohlady ...
Re: Dielo
Nechces byt ucitel dejepisu??ikovan napísal:Su to celosvetove bestselleri -