zvuková karta a WIFI - problem

Informácie o software, ankety...
garage
Novice
Novice

zvuková karta a WIFI - problem

Príspevok od používateľa garage »

Ahojte,

mám problém na lenovo 3000 N100 0768, opakovane po inštalácii Real Trek 97 ako aj Sound Max 9x nefunguje zvuková karta. notebook pôvodne zakúpený bez OS, doinštalovanie OS, podobne je to aj s WIFI,
keď som sa pokúšal zapojiť telekomácky Vigeur 2700 WIFI, wifi kontrolka sietila, potom odišla, ale reálne pripojenie wifi som nedosiahol.
Neviem ako skontrolovať, či je v poriadku wifi karta.
Ďakujem za odpovede na tieto dva moje problémy. :(
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

co mas za win ?
garage
Novice
Novice

Príspevok od používateľa garage »

Ahoj,

windows XP
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Co sa tyka zvuku, je to teraz pri niektorych notasoch stale o tom istom. Ide o to, ze treba nainstalovat najprv DirectX 9, potom zaplatu od MS a az potom mozes instalovat audio driver. Konkretne pre tvoj model:
1. UAA HD audio class driver aka MS patch
2. Audio driver pre XP SP2
Ak si uz ten driver nahodil, teda zvukovy, tak ho najprv odinstalujl, restart pccka a potom sprav podla tohto postupu. Inak aj na strankach lenova je to napisane:
- DirectX 9.0C is required for before installing this audio driver. Visit the following site for more information regarding DirectX and download instructions: http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx
- UAA High Definition Audio Class Driver (Article ID 888111) should be installed before installing this package.
- Automatically update drivers with ThinkVantage System Update.
Napísať odpoveď