Dolapenie vraha

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Suhlasite s mojim cinom?

suhlasim
78
47%
nesuhlasim
87
53%

Celkom hlasov: 165

schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

zaujimave skinheadi zabili/zabili vela ludi ale zabiju niekoho kto sa pozna s osobnostami a hned sa rozbehne celoštatne patranie a v každej televizi je najmenej 1452687931245 reportaži :roll: samozrejme nikoho tym neospravedlnujem a tobož nie skinheadov kktov
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Dost som nepochopil tomu hlasovaniu. To si pan dotycny musi zdvihat ego tym, ze mu niekto zahlasuje, ze suhlasi? :roll:
Ja vobec nechapem, ako oco tu ide, za to, ze on ma pecka plan, podla ktoreho vypustil nejakych 17 agentov a kto prvy chyti vraha dostane 100 000 a dovolenku? :roll: Ked som to zle pochopil pls vysvetlite mi to.

:roll:
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Les na hrad, vdaka Lesovi dolapili vrahov ! :smt112 :smt003 :aasmile1: :smt023
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Lub0$ napísal:Dost som nepochopil tomu hlasovaniu. To si pan dotycny musi zdvihat ego tym, ze mu niekto zahlasuje, ze suhlasi? :roll:
Ja vobec nechapem, ako oco tu ide, za to, ze on ma pecka plan, podla ktoreho vypustil nejakych 17 agentov a kto prvy chyti vraha dostane 100 000 a dovolenku? :roll: Ked som to zle pochopil pls vysvetlite mi to.

vidno ze si tu nebol pocas lesovych zlatych casov :)
skus si este pohladat dake jeho temy ;)
ale k teme: som zvedavy co z toho zatknutia bude ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Les,Les,Les co z tebou budeme robit :(
JOJ chlapce ak to je pravda tak si to urobil dobre ale na 89% o tom pochybujem ale ak si to naozaj urobil tak :happyrespect:
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

les sa asi boji prsipievat :lol: , kuknite si kedy bol naposledy online .. (15 februar )
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

to by bola ironia keby vrahovia Tupeho boli amici :) les by sa v hrobe otocil :lol:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Silmer napísal:les sa asi boji prsipievat :lol: , kuknite si kedy bol naposledy online .. (15 februar )
Les sa neboji prispievat sak on ich nahanal aby nemusel nikomu platit dovolenku na floride :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Je to sice mimo temu ale dnes sme mali OČAP a mali sme tam k dispozicii policajta.

Spytal som sa ho : Preco ked traja cernosi zbiju jedneho belocha je tento cin povazovany ako obycajny utok a ked traja belosi zbiju jedneho cernocha je to rasovo motivovany utok

Dostalo sa mi odpoved ze : Lebo je to tak ... A ked som uz odchadzal prec dodal ze to kvoli mediam :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

No inú odpoveď ti ani dať nemohol. Aj môj názor je ten, že prečo je to tak, je len vďaka médiám...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

potom nasleduje logicka otazka, preco media takto funguju... a na koho ukor/prospech...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

No ja neviem...Ale cernosi pritom malokedy vykrikuju "smrt bielym, smrt zidom a rozne vesele nemecke pokriky"
Zas neberme to tak, ze kazda vrazda cigana je rasovo motivovana. A vacsinou sa pri vrazde vysetruje aj motiv, takze to neberme tak, ze si to niekto vycucal z palca...Ten policajt co ti odpovedal musel byt vysoko hlupy a nekompetentny...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

takze je vlastne vsetko v poriadku.. : )

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

urcite nie je vsetko v poriadku ak media, policia, ludia(ktokolvek) oznaci vrazdu cigana za rasisticku len preto, ze bol cigan a zabil ho biely.
Cital si vobec moj prispevok? Alebo si sa hned nasiel v prvej vete?
Chcel som poukazat na to, ze tak ako kazda vrazda cigana nie je rasisticky motivovana tak vrazda bieleho nemusi byt rasisticka. A uprimne: ruku na srdce kto castejsie zautoci s pokrikmi "cierna huba, smrt ciernym, biela sila, sieg vedtydobrevies co, heil vedtydobrevieskto" alebo cigan s pokrikmi "smrt bielym, biele huby,atd.."
kapiš?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

no tak to prave asi tazko povedat ak media informuju zaujato..

diskutovat o tom ci je vrazda s rasistickym motivom horsia ako vrazda pre 50 korun... ?

prejavy rasizmu mozu byt rozne.. kradez, bitka, vrazda.. mozno bez 'typickych prejavov bieleho rasizmu' ale stale pohanane etnickou odlisnostou..

ked pojdem do cernosskeho alebo ciganskeho geta a 'nahodou' ma tam zabiju, skor ako o rasizme, sa bude hovorit o tom aky som bol idiot ze som tam vobec chodil..

dvojity standard...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Kolko z tych 50korunackovych pripadov boli cigani a kolko bieli? Zaujimal by ma pomer...Tazko povedat kto by to mal nebezpecnejsie cigan, punkac, mexikan, vietnamec, ja v mojich modnych okuliaroch :) , studentka z dominikanskej republiky, francuzsky hovoriaci dochodca-,ktori by vosli medzi nackou alebo nacko, ktory by vosiel do ciganskej kolonie :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Key5ers0ze napísal:No ja neviem...Ale cernosi pritom malokedy vykrikuju "smrt bielym, smrt zidom a rozne vesele nemecke pokriky"
No je rozdiel vykrykovat a konat.
Hoci černosi v USA tvoria len 12 – 13 % obyvateľstva, majú na svedomí viac ako polovicu všetkých vrážd (FBI: Crime in the United States, 2006. Expanded Homicide Data Table 2). Černoch zavraždí bieleho 20-krát častejšie než naopak (FBI: Crime in the United States, 2006. Expanded Homicide Data Table 5). V roku 2005 v USA čierni znásilnili a sexuálne obťažovali 37 460 bielych žien a bieli 0 – 10 čiernych žien (US Department of Justice: Criminal Victimization in the United States, 2005 Statistical Tables, tabuľka 42); to je viac ako 100 belošiek znásilnených či sexuálne obťažovaných černochmi denne. Dve tretiny väzňov v Amerike tvoria nebieli (US Department of Justice: Prisoners in 2005, str. 8). Všetko toto sú fakty, pochádzajúce z oficiálnych zdrojov. Kedy ste však naposledy v nejakom vplyvnom médiu videli kritiku čierneho rasizmu?
A sa tyka temy, tak zatial padlo v mediach len Kalinakovo vyjadrenie, ze utocnici vzbudzuju dojem extremizmu (by ma zaujimalo co sa rovna vzbudzova dojem extremizmu, holu hlavu moze mat bars kto).

Taky velky neonacisticky extremisti ktori pre svoje presvedcenia aj zabijaju by mali mat v dome aj nejake symboli alebo materialy ktore ich z neonacizmu usvedcuju, ja som zatial o nicom nepocul, ze by sa tam take nieco naslo.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Grco, t.j. ten co spachal samovrazdu bol jeden z najobavanejsich clenov BA podsvetia- skupiny tzv. pitovcov. Bol to uplny psycho a tak ako vacsina pitovcov (byvalych skinheadov), aj on sa vzhladom podobal na skinheada- pritom nie je ziadnym tajomstvom, ze za noc bol schopny bez problemov stiahnut cely gram k_cka. Ak sa teda potvrdila ucast Grca na tom utoku, zabudnite na to, ze za tym stali nejaki neonazi. BTW. http://aktualne.centrum.sk/domov/kauzy/ ... id=1153283
Polícia podozrievala od začiatku vyšetrovania smrti Daniela Tupého z útoku neonacistov, vyšetrovanie však nikam neviedlo.
Foto: cernak.sk
Prílohy
grco.jpg
grco.jpg
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Napísať odpoveď