Dolapenie vraha
Dost som nepochopil tomu hlasovaniu. To si pan dotycny musi zdvihat ego tym, ze mu niekto zahlasuje, ze suhlasi?
Ja vobec nechapem, ako oco tu ide, za to, ze on ma pecka plan, podla ktoreho vypustil nejakych 17 agentov a kto prvy chyti vraha dostane 100 000 a dovolenku?
Ked som to zle pochopil pls vysvetlite mi to.

Ja vobec nechapem, ako oco tu ide, za to, ze on ma pecka plan, podla ktoreho vypustil nejakych 17 agentov a kto prvy chyti vraha dostane 100 000 a dovolenku?
-
Pantagruel
Star
vidno ze si tu nebol pocas lesovych zlatych casovLub0$ napísal:Dost som nepochopil tomu hlasovaniu. To si pan dotycny musi zdvihat ego tym, ze mu niekto zahlasuje, ze suhlasi?![]()
Ja vobec nechapem, ako oco tu ide, za to, ze on ma pecka plan, podla ktoreho vypustil nejakych 17 agentov a kto prvy chyti vraha dostane 100 000 a dovolenku?Ked som to zle pochopil pls vysvetlite mi to.
skus si este pohladat dake jeho temy
ale k teme: som zvedavy co z toho zatknutia bude ...
Je to sice mimo temu ale dnes sme mali OČAP a mali sme tam k dispozicii policajta.
Spytal som sa ho : Preco ked traja cernosi zbiju jedneho belocha je tento cin povazovany ako obycajny utok a ked traja belosi zbiju jedneho cernocha je to rasovo motivovany utok
Dostalo sa mi odpoved ze : Lebo je to tak ... A ked som uz odchadzal prec dodal ze to kvoli mediam
Spytal som sa ho : Preco ked traja cernosi zbiju jedneho belocha je tento cin povazovany ako obycajny utok a ked traja belosi zbiju jedneho cernocha je to rasovo motivovany utok
Dostalo sa mi odpoved ze : Lebo je to tak ... A ked som uz odchadzal prec dodal ze to kvoli mediam
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
No ja neviem...Ale cernosi pritom malokedy vykrikuju "smrt bielym, smrt zidom a rozne vesele nemecke pokriky"
Zas neberme to tak, ze kazda vrazda cigana je rasovo motivovana. A vacsinou sa pri vrazde vysetruje aj motiv, takze to neberme tak, ze si to niekto vycucal z palca...Ten policajt co ti odpovedal musel byt vysoko hlupy a nekompetentny...
Zas neberme to tak, ze kazda vrazda cigana je rasovo motivovana. A vacsinou sa pri vrazde vysetruje aj motiv, takze to neberme tak, ze si to niekto vycucal z palca...Ten policajt co ti odpovedal musel byt vysoko hlupy a nekompetentny...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
urcite nie je vsetko v poriadku ak media, policia, ludia(ktokolvek) oznaci vrazdu cigana za rasisticku len preto, ze bol cigan a zabil ho biely.
Cital si vobec moj prispevok? Alebo si sa hned nasiel v prvej vete?
Chcel som poukazat na to, ze tak ako kazda vrazda cigana nie je rasisticky motivovana tak vrazda bieleho nemusi byt rasisticka. A uprimne: ruku na srdce kto castejsie zautoci s pokrikmi "cierna huba, smrt ciernym, biela sila, sieg vedtydobrevies co, heil vedtydobrevieskto" alebo cigan s pokrikmi "smrt bielym, biele huby,atd.."
kapiš?
Cital si vobec moj prispevok? Alebo si sa hned nasiel v prvej vete?
Chcel som poukazat na to, ze tak ako kazda vrazda cigana nie je rasisticky motivovana tak vrazda bieleho nemusi byt rasisticka. A uprimne: ruku na srdce kto castejsie zautoci s pokrikmi "cierna huba, smrt ciernym, biela sila, sieg vedtydobrevies co, heil vedtydobrevieskto" alebo cigan s pokrikmi "smrt bielym, biele huby,atd.."
kapiš?
no tak to prave asi tazko povedat ak media informuju zaujato..
diskutovat o tom ci je vrazda s rasistickym motivom horsia ako vrazda pre 50 korun... ?
prejavy rasizmu mozu byt rozne.. kradez, bitka, vrazda.. mozno bez 'typickych prejavov bieleho rasizmu' ale stale pohanane etnickou odlisnostou..
ked pojdem do cernosskeho alebo ciganskeho geta a 'nahodou' ma tam zabiju, skor ako o rasizme, sa bude hovorit o tom aky som bol idiot ze som tam vobec chodil..
dvojity standard...
diskutovat o tom ci je vrazda s rasistickym motivom horsia ako vrazda pre 50 korun... ?
prejavy rasizmu mozu byt rozne.. kradez, bitka, vrazda.. mozno bez 'typickych prejavov bieleho rasizmu' ale stale pohanane etnickou odlisnostou..
ked pojdem do cernosskeho alebo ciganskeho geta a 'nahodou' ma tam zabiju, skor ako o rasizme, sa bude hovorit o tom aky som bol idiot ze som tam vobec chodil..
dvojity standard...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Kolko z tych 50korunackovych pripadov boli cigani a kolko bieli? Zaujimal by ma pomer...Tazko povedat kto by to mal nebezpecnejsie cigan, punkac, mexikan, vietnamec, ja v mojich modnych okuliaroch
, studentka z dominikanskej republiky, francuzsky hovoriaci dochodca-,ktori by vosli medzi nackou alebo nacko, ktory by vosiel do ciganskej kolonie 
No je rozdiel vykrykovat a konat.Key5ers0ze napísal:No ja neviem...Ale cernosi pritom malokedy vykrikuju "smrt bielym, smrt zidom a rozne vesele nemecke pokriky"
A sa tyka temy, tak zatial padlo v mediach len Kalinakovo vyjadrenie, ze utocnici vzbudzuju dojem extremizmu (by ma zaujimalo co sa rovna vzbudzova dojem extremizmu, holu hlavu moze mat bars kto).Hoci černosi v USA tvoria len 12 – 13 % obyvateľstva, majú na svedomí viac ako polovicu všetkých vrážd (FBI: Crime in the United States, 2006. Expanded Homicide Data Table 2). Černoch zavraždí bieleho 20-krát častejšie než naopak (FBI: Crime in the United States, 2006. Expanded Homicide Data Table 5). V roku 2005 v USA čierni znásilnili a sexuálne obťažovali 37 460 bielych žien a bieli 0 – 10 čiernych žien (US Department of Justice: Criminal Victimization in the United States, 2005 Statistical Tables, tabuľka 42); to je viac ako 100 belošiek znásilnených či sexuálne obťažovaných černochmi denne. Dve tretiny väzňov v Amerike tvoria nebieli (US Department of Justice: Prisoners in 2005, str.. Všetko toto sú fakty, pochádzajúce z oficiálnych zdrojov. Kedy ste však naposledy v nejakom vplyvnom médiu videli kritiku čierneho rasizmu?
Taky velky neonacisticky extremisti ktori pre svoje presvedcenia aj zabijaju by mali mat v dome aj nejake symboli alebo materialy ktore ich z neonacizmu usvedcuju, ja som zatial o nicom nepocul, ze by sa tam take nieco naslo.
Grco, t.j. ten co spachal samovrazdu bol jeden z najobavanejsich clenov BA podsvetia- skupiny tzv. pitovcov. Bol to uplny psycho a tak ako vacsina pitovcov (byvalych skinheadov), aj on sa vzhladom podobal na skinheada- pritom nie je ziadnym tajomstvom, ze za noc bol schopny bez problemov stiahnut cely gram k_cka. Ak sa teda potvrdila ucast Grca na tom utoku, zabudnite na to, ze za tym stali nejaki neonazi. BTW. http://aktualne.centrum.sk/domov/kauzy/ ... id=1153283
Foto: cernak.skPolícia podozrievala od začiatku vyšetrovania smrti Daniela Tupého z útoku neonacistov, vyšetrovanie však nikam neviedlo.