trochu starsia:
sef, Ir, cita v novinach clanok o tom kto je s kym s skupine na Majstrovstvach vo futbale s Irskom. Pyta sa kolegyne z Ukrajiny: "To Gruzinsko, to je niekde vedla tvojej krajiny, vsak?"
zo vcera:
v robote mame novu kolegynu zo Svedska
ja a kolega s Polska
j: "... a uz sa s nou rozpraval aj sef"
p: "hej? a co sa jej opytal: "Svedsko je tam pri Cecensku?"
Peky05 napísal:nasa ucitelka hovori ze neje maslo lebo je tam ropa
ver tomu ze ma ciastocne pravdu: stabilizatory, konzervanty atd su vyrabane z produktov, ktore sa ziskavaju z ropy, ale treba to brat s rezervou, rad medziproduktov je velmi dlhy
si robis srandu?
parada... nova hlaska ...ani ja si nedavam maslo na chlieb a zijem ...existuje aj syr, horcica, lekvar,....
pripadne si este nejedol chlieb so sunkou bez masla?
Aiden napísal:si robis srandu?
parada... nova hlaska ...ani ja si nedavam maslo na chlieb a zijem ...existuje aj syr, horcica, lekvar,....
pripadne si este nejedol chlieb so sunkou bez masla?
no ved hej janse že som jedol take ale take najzakladnesie je maslo
naposledy na biologii - nasrana profka, lebo sme meskali, tak v amoku: "budte ticho, lebo vam vypnem plyn!" (myslela TV, lebo pustala nejaky dokument )
alebo spoluziak, cosi davnejsie v diktate: "včeľný med" (namiesto včelí med - je z moldavy, cize sa nie je comu cudovat )
kamarat mi spravil 5 zmeskanych hovorov a chcel som mu napisat :"Sorry, chrnel som na gauci a mobil v izbe.." no slovnik T9 mi z toho spravil "Sorry, chrnel som na gauci a močil v izbe.." najhorsie je ze ho to neprekvapilo
ked sme sa predbiehali v rade na vlek s kamaratom a taky dvaja poliaci taky smiesnym hlasom: Bokim Bokim to co jest?(mysleli asi ze sa predbiehame z boku)
som si pozrel jej zosit a vravim jej "skaredo pises" a ona "ne ne to v rychlosti" ,ja som si este raz prezrel ten zosit a vravim jej "vyvoj tvojho pisma sa zastavil v siedmej triede" (sme druhaci na vyske)
a potom vravi ze ma autoskolu a uz ma jazdy a ja jej "dalsia neriadena strela vo vycviku"
Vcera na nasej skole bola BBC TV a natacali nieco, plus nejaky novinary.
Mali sme matiku, a jedna spoluziacka sa pyta, "co tu oni robia?, natacaju nejaky film?" A spoluziak odpovedal, hej natacaju s nami Prison Break
no mali sme slovencinu a ucitelka chcela priklad na nejaku zelaciu vetu ci nieco take a kamarat vykrikol ,,Bodaj by vas trafil slak pani ucitelka,, no ja som lezal pod lavicou ako polovica triedy vam hovorim
Keď u nás na škole boli Francúzi, tak sa Čivi (spolužiačka) veľmi snažila komunikovať. Tak začala niečo po anglicky hovoriť a mlela a mlela až na to jeden Francúz, že: anglais?
no my sme nemohli
v SlovenskomRaji som stretol par anglicanov a prisli za nami aj kamaratky sedeli sme tak zartovat atd a zauradovala moja anglictina.
Chalani z anglicka vraveli nieco ze hladaju pekne slovenky.
A prave vtedy tam došli nase kamosky. Ja hned hrdo ukazujem na kamaratku a vravim Billovi dost na hlas: She is FREE.
Vsetci sa zacali rehotat, ona cervenat a ja som nechapal vsak som chcel iba povedat ze je volna