preprava auta UK->SVK

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Stullko
Expert
Expert

preprava auta UK->SVK

Príspevok od používateľa Stullko »

hladam firmu co prepravuje auta z anglicka na slovensko.. potrebujem previest moje auto domov z UK.
neviete niekto o niecom takom?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: preprava auta UK->SVK

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Stullko napísal:hladam firmu co prepravuje auta z anglicka na slovensko.. potrebujem previest moje auto domov z UK.
neviete niekto o niecom takom?
asi zato zaplatis ovela viac, ako ked si ho dovezies sam a vratis sa lietadlom, resp. poziadas niekoho dobreho ci pren nepride ... inak skus hladat, lebo pochybujem ze by niekto mal nejake vaznejsie skusenosti s tymto :-)

edit:// dakujem bobrovi ze zdiela moj nazor a chcel sa s tym podelit :-) ... no offence
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ja by som si siel prenho radsej sam, neviem ci to robi nejaka firma ale pochybujem a ak ano stoji to niekolko nasobne viac ako by si zaplatil keby si to previezol sam, resp. ked si s niekym tak je to celkom v pohode ;)

edit:dakujem nordkapp_pb: ze mi dovolil zdielat jeho nazor :) to vies ked mu viac ludi povie to iste tak sa tym mozno aj bude riadit ;) ja to tiez tak robim sem tam
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

A co tak natankovat nadrz doplna pokupovat dialnicne naleoky nejaky cash do vrecka a spravit si pekny vylet autom? Resp si niekoho najmi nech ti ho privezie, ak ovsem nemyslis burane auto ;)
Stullko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stullko »

ee nemam burane..ved prave preto sa mi nece ist,ved ked som isiel sem dllhaa cesta,siel som 3 krat a nikdy viac.. radsej lietadlom a mam to za 3 hodky.. radsej ako skoro den.. preto hladam neco take..
ale asi nikto nevie a ani nema skusenosti s tymto..
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Daj niekomu do vrecka peniaze a nech ti po neho skoci :) Pripadne sa ozvi cez SS mozno sa dohodneme...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ale no - zbehni si - zober dakeho kamosa a spravte si vylet.. obcas sa na dialnici trosku zabav ale v ramci normy a ani sa neunudis... a vyjde ta to najlacnejsie..
Napísať odpoveď