kolko by ste si pytali za instalaciu
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som uz dost skepticky k tomuto, jedna vec je nainstalovanie a potom druha vec ze ten clovek, ktoremu si robil pc sa na teba naviaze a moze ta zneuzivat, napr. u mna je to bezne, ked pride za mnou sused tak rovno musim ist ku nemu a ten clovek, co byva odo mna daleko tak mi radsej zavola a ja uz mu presne hovorim, ze co ma robit a nemusim mat ani zapnuty pc, proste ja to uz mam v hlave
niekedy uz musim aj vypnut telefon a icq duplom, tam je to tiez bezne, no co uz ja sa snazim s kazdym vychadzat a potom som na tom takto 
-
Lord ANAKIN
Professional
hej to poznam
, rz im daco urobis a daco sa pokazi a chodis tam stale, ael vacsino uso mas stretol ze daku cokoladku som dostal
..haha ale ja to berem tak ze prsote susedia, kamrati ci uz moji, rodicov..tak od tyhc peniaze nepytam a vlastna ani od cudzich aj som dobra dusa (ale ked daju tak neodmietam
)
-
Lord ANAKIN
Professional
casto chodim ku susedovi mu poskladat/opravit pc, respektive nieco preinstalovat a pod, ale nemal by som gule na to, aby som si nieco vypytal, ved nie je nic lepsie, ako pomoct niekomu tym, co ma bavi
ako uz bolo vyssie spomenute, obcas sa ujde nejaka cokolada [ stale nejaka kultovka, je totiz kamionista
], nejake obcerstvenie a pod, respektive sa to vykompenzuje tym, ze on mne nieco pozicia, ked to potrebujem ja..
ako uz bolo vyssie spomenute, obcas sa ujde nejaka cokolada [ stale nejaka kultovka, je totiz kamionista