Dosť blbý problém

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

držme sa témy prosím :D
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Dobre, ale ja som s tým nezačala, že to je môj problém! :? Chcela som len,aby ste mi poradili, pretože aj tento chalan sa stále obracia na mňa typom: Prosím Ťa porozprávaj sa s ňou, či sa jej páčim, či by mi dala šancu atď.. Včera len čo sme sa rozlúčili s nimi, o 5 min. mi volal a už mi všetko hovoril, o čom sa rozprávali a potom mi písal asi 10 SMS!
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

okej pridam este na zaver: je pravda, ze nasa debata sa odklonila od dotycnych osob. Neviem kto z tejto 14 a 20 sustavy koho miluje, mne islo len o to, ze aj ked boli takto vekovo "odlisny", kludne sa mozu mat radi a spolu chodit, laska nema hranice (reagoval som hlavne na to, ked sa to zacalo motat slovo pedofil a hlupy) ...fakt mi islo len o to, ze to ide, nebrali sme ohlad na to, co k sebe oni citia, kedze ich vobec nepozname.
Takze som sa aj docital v zavere, ze si vybere toho mladsieho ... tak potom vela stastia :oops: ...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

takze ak to mozem zhrnut.
skoro 15 rocna baba a 20 rocny chalan (ktory byva v inom meste a do ciech chodi na vysku) sa spoznali a preskocila medzi nimi "iskra". problem je v tom ze chalan vlastne nevie co chce a este taka malickost ze baba spoznala chalana č. 2, ktory je mladsi, je blizsie pri nej a taktiez preskocila medzi nimi uz spomanuta iskra. pokial tomu dalej spravne rozumiem tak jej sa chalan č. 2 taktiez paci uvedomuje si jeho "vyhody".

podla mna tu nie je ani tak co riesit a aj ked nie som telepat, tak si myslim ze po zhrnuti (pre a proti), ktore si uz urobila urcite aj sama sa rozhodla, pokial uvazovala alebo sa snazila uvazovat racionalne a nezaujate.
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Pevne verím, že tak urobí, pretože ten mladší mi viac sedí ako ten starší.No neviem, rozhodnutie je len a len na nej :( ja to nijak neovplyvním.. Ale ďakujem za rady.
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Ja mozem potvrdit,ze majka nepise o sebe...tento problem ja sa jej tyka len tak okrajovo ;)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

erytrocyt napísal:Nič v zlom, ale 14 vs.20, to je moc. Buď ona nie je normálna, alebo on je pedofil. Viac nemám čo dodať.
paraaada a ten druhy je rovnako stary takze dve 14 rocne det idu daco riesit to bude este viacej na hlavu ako keby chodila s tym 20 rocnym :roll: moj nazor,dvaja pubertaci ona bude chciet este toto :smt057 a on DEFINITIVNE toto :aasmile23: takze nejako tak,kto neni tohoto nazoru,nech sa zamysli co beha chlapcom po rozume v tomto veku....
:wink:
Ale budem mile rad ked sa da s tym druhym dokopy aspon tu bude novy pribeh(uzivatelia nebojte sa raz sa vam tu zase do nejakeho velkeho postu vyrevem aj ja...)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

negeneralizujte :lol: chlapcom to beha po rozume vo veku 13+
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

A myslíte že babám nie ??? :lol: a inak, vybrala si toho mladšieho :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nj sa citim jak v obchode :D chudak ti chlapci, ale keby som mal 20r ta si z toho nic nerobim, sak zasrana p*** :D a zivot ide dalej :D
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

pershing napísal:nj sa citim jak v obchode :D chudak ti chlapci, ale keby som mal 20r ta si z toho nic nerobim, sak zasrana p*** :D a zivot ide dalej :D
Sám si za to môže, keď je sprostý a nevie čo chce...
janielik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa janielik »

no co sa tyka mna, asi by som sa na jej mieste radila srdcom. . . pretoze ak neurobi to, co citi, tak potom si to mozno bude vycitat. Ale tiez je pravda, ze ak sa videli 2 ci 3krat, tak to je podla mna len o pritazlivosti a nie o niecom hlbsom. Avsak nemozeme - nikto z nas by nemal - nieco niekomu radit, hoci nas o radu prosi, lebo sa moze stat, ze urobi tak ako sme poradili a ak sa to nevyvinie tak ako by si ten dotycny prial, tak z toho moze vynit nas.... asi tolko moj nazor na to
Napísať odpoveď