Dosť blbý problém
-
Majka16
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Dobre, ale ja som s tým nezačala, že to je môj problém!
Chcela som len,aby ste mi poradili, pretože aj tento chalan sa stále obracia na mňa typom: Prosím Ťa porozprávaj sa s ňou, či sa jej páčim, či by mi dala šancu atď.. Včera len čo sme sa rozlúčili s nimi, o 5 min. mi volal a už mi všetko hovoril, o čom sa rozprávali a potom mi písal asi 10 SMS!
okej pridam este na zaver: je pravda, ze nasa debata sa odklonila od dotycnych osob. Neviem kto z tejto 14 a 20 sustavy koho miluje, mne islo len o to, ze aj ked boli takto vekovo "odlisny", kludne sa mozu mat radi a spolu chodit, laska nema hranice (reagoval som hlavne na to, ked sa to zacalo motat slovo pedofil a hlupy) ...fakt mi islo len o to, ze to ide, nebrali sme ohlad na to, co k sebe oni citia, kedze ich vobec nepozname.
Takze som sa aj docital v zavere, ze si vybere toho mladsieho ... tak potom vela stastia
...
Takze som sa aj docital v zavere, ze si vybere toho mladsieho ... tak potom vela stastia
-
last_knight
Light Professional
takze ak to mozem zhrnut.
skoro 15 rocna baba a 20 rocny chalan (ktory byva v inom meste a do ciech chodi na vysku) sa spoznali a preskocila medzi nimi "iskra". problem je v tom ze chalan vlastne nevie co chce a este taka malickost ze baba spoznala chalana č. 2, ktory je mladsi, je blizsie pri nej a taktiez preskocila medzi nimi uz spomanuta iskra. pokial tomu dalej spravne rozumiem tak jej sa chalan č. 2 taktiez paci uvedomuje si jeho "vyhody".
podla mna tu nie je ani tak co riesit a aj ked nie som telepat, tak si myslim ze po zhrnuti (pre a proti), ktore si uz urobila urcite aj sama sa rozhodla, pokial uvazovala alebo sa snazila uvazovat racionalne a nezaujate.
skoro 15 rocna baba a 20 rocny chalan (ktory byva v inom meste a do ciech chodi na vysku) sa spoznali a preskocila medzi nimi "iskra". problem je v tom ze chalan vlastne nevie co chce a este taka malickost ze baba spoznala chalana č. 2, ktory je mladsi, je blizsie pri nej a taktiez preskocila medzi nimi uz spomanuta iskra. pokial tomu dalej spravne rozumiem tak jej sa chalan č. 2 taktiez paci uvedomuje si jeho "vyhody".
podla mna tu nie je ani tak co riesit a aj ked nie som telepat, tak si myslim ze po zhrnuti (pre a proti), ktore si uz urobila urcite aj sama sa rozhodla, pokial uvazovala alebo sa snazila uvazovat racionalne a nezaujate.
-
qwerty-xyz
paraaada a ten druhy je rovnako stary takze dve 14 rocne det idu daco riesit to bude este viacej na hlavu ako keby chodila s tym 20 rocnymerytrocyt napísal:Nič v zlom, ale 14 vs.20, to je moc. Buď ona nie je normálna, alebo on je pedofil. Viac nemám čo dodať.
Ale budem mile rad ked sa da s tym druhym dokopy aspon tu bude novy pribeh(uzivatelia nebojte sa raz sa vam tu zase do nejakeho velkeho postu vyrevem aj ja...)
-
janielik
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
no co sa tyka mna, asi by som sa na jej mieste radila srdcom. . . pretoze ak neurobi to, co citi, tak potom si to mozno bude vycitat. Ale tiez je pravda, ze ak sa videli 2 ci 3krat, tak to je podla mna len o pritazlivosti a nie o niecom hlbsom. Avsak nemozeme - nikto z nas by nemal - nieco niekomu radit, hoci nas o radu prosi, lebo sa moze stat, ze urobi tak ako sme poradili a ak sa to nevyvinie tak ako by si ten dotycny prial, tak z toho moze vynit nas.... asi tolko moj nazor na to