Stahovanie videi z google video --s titulkami
Stahovanie videi z google video --s titulkami
Zdarvim, mam v mozille doplnok Fast Video Download ktoru umoznuje ulozit videa zo stranok ako youtube a podobne.. problem je v tom ze ked si chcem stiahnut video kde su aj titulky tak mi stiahne len samotne video.. bez titulkov, tak chcem sa opytat ako by sa to dalo spravit aby sa mi stiahli aj titulky. vdaka 
no neviem, dako som z toho mimo.. pockal som kym mi naloaduje dake video (9 min. malo).. siel som doŠu-Do napísal:skus to tak ze ak mas FF tak sa ti video pri nacitavani uklada do zrejme asi pri kazdom browsery.. nwm..
no a ked ti ho nacita cele.. tak vlastne urobil sa subor tmp (tusim)
pouzijes Unlocker a skopirujes ten subor inde.. premenujes na flv a je to
Kód: Vybrať všetko
C:\Documents and Settings\Matúš\Local Settings\Temp-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jaj dilino..tomek00 napísal:no neviem, dako som z toho mimo.. pockal som kym mi naloaduje dake video (9 min. malo).. siel som do.. a dal som zoradit subory podla datumu, naslo mi nejaky subor co bol vytvoreny teraz a ked som dal unlockerovi aby odblokoval proces Mozilla.. tak sa ten subor stratilKód: Vybrať všetko
C:\Documents and Settings\Matúš\Local Settings\Temp
ty kliknes nanho pravym tlacitkom.. das Unlocker.. Action das COPY alebo MOVE.. skoci okno.. skopcis ho niekde.. a je to.. potom premenujes koncovku na flv.. a je to..
ty si killol mozzilu to preto