Prihlasky na Výšku

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
barbaronan
Expert
Expert

Prihlasky na Výšku

Príspevok od používateľa barbaronan »

Zdravím, sory ak som zle zaradil tému. Kamos mi povedal, ze prihlasky na vysku sa mali podat najneskor do konca februara, ale pocul som nieco ine :D. Tak prosim poradte, lebo mam dost lepi. Dikes
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

zalezi od skoly a fakulty, na niektore musis skutocne poslat do konca februara
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

dokonca na vacsinu mas do konca februara... na niektore co sa robia telentovky uz aj boli prijimacky... u vas v skole akoze nefunguje vychovna poradkyna co prisla do kazdej maturantskej triedy - povedala ze sledujte si nejaku nastenku v skole a nevycapila vam vzor prihlasky?
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

boze moj... sak pozriem hlavnu stranku skoly a tam bude napisane, nie?
chcem ist na FEI-ku? idem na fei.stuba.sk a tam vidim: Termín podávania prihlášok je do 31.3.2008
alebo chcem ist na FIIT? tak skusim fiit.stuba.sk a tam bude napisane: Termín odoslania prihlášky je 29. február 2008
alebo napriklad elektrotechnika na ZU... pojdem na fel.uniza.sk kliknem na Informácie o možnosti štúdia v akademickom roku 2008/09 »» a tam si precitam ze: termin podania prihlasky: 1.kolo do 30.4.2008 a druhe kolo 20.8.2008

ak si nenasiel co potrebujes tak pokracuj podla toho navodu na stranke svojej zvolenej skoly :)
barbaronan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa barbaronan »

no tak dik za rady, musim sa tomu prispôsobiť. Bohužial musím zmeniť školu :D.
9865327
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 9865327 »

Ja sa chcem spytat ci je velky problem ked som na prihaske[ktoru som uz odoslal] nevyskrtol hore v uvode prihlasky "alebo spojene - prvy a druhy stupen v jednom celku" kedze sa hlasim na bakalarske - prvy stupen ;[
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

9865327 napísal:Ja sa chcem spytat ci je velky problem ked som na prihaske[ktoru som uz odoslal] nevyskrtol hore v uvode prihlasky "alebo spojene - prvy a druhy stupen v jednom celku" kedze sa hlasim na bakalarske - prvy stupen ;[
Povedal by som že celkom slušný pretože všade máš napísané že prihláška musí byť správne vyplnená. To je dôvod prečo sa oplatí ísť to odniesť manuálne ak je možnosť, pretože tam ti dotyčná osoba hneď povie či tam máš nejakú chybu. Ale síce to znie dosť kruto, škole ide hlavne o to aby si zaplatil poplatok takže možno máš šancu. Mal by si určite napísať mail na študijné oddelenie
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

niektore rozumne skoly, vid VUT v Brne ti poslu nekompletnu alebo nespravne vyplnenu prihlasku s5 na doplnenie ... niektore slabsie skoly ako napr. slovenske sa na teba vyseru bez prepacenia, raz si zaplatil, vacek je plny, svedomie sa stratilo, cize na slovensku zle vyplnena prihlaska=zrusenie prijimacieho konania ... vacsinou, samozrejmä su aj vynimky ...
9865327
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 9865327 »

Tak poslal som mail na obe VS. Hned rano mi prisla odpoved ze to nieje zaden problem a uz mi to aj opravili. Cize nato az tak neseru....
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No ja som si tento dával tiež prihlášky, pre istotu, keby mi táto škola náhodou nevyšla. Posielal som ich tlačivách, ktoré mali na nete v pdf. A dneska mi volali z FHV UMB, že prijali moju prihlášku, ale že chcú aby som im poslal ešte jednu na dvojhárku, ktorý predávajú v obchodoch, že sa im to lepšie archivuje...ach tá naša birokracia...
Napísať odpoveď