OK takze rozhodol som sa pockat 1.5 tyzdna kedze mi niekto vyfukol motherboard asus (2 motherboardy) tak si pockam a bude tam odborna montaz ja na take nie som

ale do buduca planujem kupit nejaky lacny komp a zlozit ho odtestovat moje zrusnosti
Dufam ze to v alze namontuju dobre.... neviete ci tam nedavaju plomby ? proti otvaraniu bocnice ... ked chcete dat napr. graf kartu a ked tu plombu poskodite tak stracate zaruku ... je to tak ? dufam ze nie
este sa chcem spytat na taku zaujimavu otazku neviem ci ste uz niekedy videli alza zostavy alebo hp alebo tak ... ale nemali by byt lacejsie ako ked kupite komponenty a poskladate to ? vsak to sa vseecko posklada v cine alebo v tajwane ... tak teoreticky by to malo byt lacnejsie ale to bude asi tym ze ti ludia co su riaditelmi tych firiem su na dobrych autach

ale co uz musia z niecoho zit ....
Chem sa spytat ci nebude vadit ze ta skrinka ma miesto pre zdroj dole ... skrze chladenia poradte pls .... dakujem
Chcem sa este spytat poslednu otazku ked mate dosku Intel s integrovanou VGA za 3300Sk a ked mate ASUS s integrovanou VGA za 3600 ktora bude lepsia ? mne sa zda ze ASUS ma lepsiu integrovanu kartu ... ma to trosku zaujima ale zasa ked budem az tak potrebovat graficky vykon ozvem sa

a este jedna otazka Adobe Photoshop CS3 zalezi iba na ramke a procaku ? alebo zavysi aj od grafickej karty ? logicky vypliva ze iba od cpu a ramky ale zasa necudoval by som sa keby uz novy photoshop mal aj take nieco ze by fungoval lepsie s dajme tomu nVidea 8800 GT (512mb verzia)
Dakujem za odpovede vopred