pomoc s obrazkom
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
pomoc s obrazkom
ahojte potrebujem tento obrazok v prilohe pomoct kus upravit...
Potrebujem aby to dievca co je na fotke malo na pozadi dake kyberpunkove pozadie resp aby to bolo ako zo sveta kyberpunku ... diki moc
//edit
ps nepouzivam moc resp v nom neviem robit a idealne by bolo aby to bolo taketo nejake pozadie
Potrebujem aby to dievca co je na fotke malo na pozadi dake kyberpunkove pozadie resp aby to bolo ako zo sveta kyberpunku ... diki moc
//edit
ps nepouzivam moc resp v nom neviem robit a idealne by bolo aby to bolo taketo nejake pozadie
Re: pomoc s obrazkom
Pouzivas photoshop? Ak ano nie je nic lahsie, spravis si selekciu na babu, invertujes selekciu, a upravujes aj by som ti to mozno spravil ale neviem co si predstavujes pod pojmom kyberpunk ja sa takym veciam nerozumiemJeremy napísal:ahojte potrebujem tento obrazok v prilohe pomoct kus upravit...
-
audiotrack
VIP
-
Jeremy
Medium Professional
toto som napisal ked som pridaval druhy obrazok....
a tu su priklady cyberpunku [link]
//edit
a tu su priklady cyberpunku [link]
//edit
pytal som sa ci ho mu to takto staci neodpovedal pridal iba karmu tak mu to asi staci, ja som sa tam nehral s farbami ja som to len spojil do jedneho obrazku, cca 5. minut prace aj s uploadom ale nehral som sa stym viacTheking napísal:podla man to vyzera dsot odvecne, nie ze by to Bobr urobil zle, ale to nasvietenie a tony farieb origo pozadia a tej zenskej su dost odlisne. To by bolo potom treba sa pohrat aj s farbami ale nvm nvm ci by to slo tak aby to fakt sedelo...
-
Jeremy
Medium Professional
ja som napisal ze s pskom neviem moc robit resp skoro vobec...Preto som vdacny aj za to co je spravene...Jasne ze idealne by bolo keby to pasovalo tam a to dievca by bolo farebne rovnake s obrazkom ale nechcel som uz otravovat
bobr ovi som pridal karmu lebo som to pokladal ako podakovanie za to ze mi pomohol ako jediny a som mu za to vdacny...
bobr ovi som pridal karmu lebo som to pokladal ako podakovanie za to ze mi pomohol ako jediny a som mu za to vdacny...