program na bloknutie konta
-
marek63
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
program na bloknutie konta
ahoj chcem sa spytat či existuje niečo na blokovania uživatelskeho konta na win xp na určity čas.. myslim takto..že napr od 21:00 do 9:00 by sa na konto nedalo ist resp. prihlasit.. až po tej nodine by to bolo možne.. alebo aspon bloknutie netu.. na určitu hodinu.. 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Klikneme na ŠTART, položka SPUSTIŤ sem napiseme príkaz: cmd a potvrdíme enterom
Ďalej už len píšeme napríklad:
net user audiotrack /times:Po-Pi,17-21; So,6-21;Ne,6-21
Toto znamená že tento používateľ (ja
), sa bude mocť prihlásiť iba v tento daný čas, ktorý sme mu určili a to: pondelok až piatok od 17:00 do 21:00, v sobotu od 6:00 do 21:00 a v nedeľu od 6:00 do 21:00
Ak chceme toto obmedzenie zrušiť do príkazového riadka napíšeme: net user menopoužívateľa /times:all
ak je ale užívateľ prihlásený a čas mu "vyprší" tak ho násilne neodhlási, to je jediná taká nevýhoda. Ak ho potrebuješ aj odhlásiť, tak treba použiť nejaký soft
Ďalej už len píšeme napríklad:
net user audiotrack /times:Po-Pi,17-21; So,6-21;Ne,6-21
Toto znamená že tento používateľ (ja
Ak chceme toto obmedzenie zrušiť do príkazového riadka napíšeme: net user menopoužívateľa /times:all
ak je ale užívateľ prihlásený a čas mu "vyprší" tak ho násilne neodhlási, to je jediná taká nevýhoda. Ak ho potrebuješ aj odhlásiť, tak treba použiť nejaký soft
-
Lord ANAKIN
Professional
- a neviete o tom nejakom programe co by uzivatela aj odhlasilo??? sestra ide maturovat a ked nejako nevymyslim ako jej obmedzit pristup k netu hlavne tak cele prazdniny presedi za pocitacom , rozmyslal som ze si zoberiem zo sebou modem ked pojdem prec (inktrak KE) ale to by bolo asi vela a obmedzovalo by to celu rodinu takze to sa mi nejako nepaci najlepsie by bolo ze v urcitych hodinach co si urcim sa jej uzivatel nebude mohol pripojit na net len neviem ci sa to da ....