Tenisky Nike

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jimino napísal:No neviem, ale vacsina uzivatelov hojka sa predviedla v plnej parade aky je obsah ich hlav :roll: ... ked nato ma, tak nech si to kupi, sam si nato zarobil a to, ze nemozete obetovat taku ciastku na oblecenie je len vasa chyba. proste ziarlivci jak sa patri :lol: BTW ani mne sa to nepaci, ale tiez sa mi nepacia ine veci napr. take steelky, ktore podaktori obhajuju :roll: Takze este raz opakujem, pekne ste za zhovadili, model ty si z toho nic nerob...

najprv pooraj svoje policko, potom susedove
:D ta co narobis nezarabam tolko jak on ale radsej dam menej penazi za ovela krajse jak dajake napodobeniny zlata :smt096 :smt096 abo jak tote druhe jak keby jich martan navrhol MODEL: nemusis sa chvalit kopackami za 15000 sk koho to zajima .......
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa R.I.P. »

ehm......prestante sem prispievat, snad ste uz pochopili o co tu ide....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Model napísal:uploadnite sem kludne veci lebo ja som nevkusny kkt ktory nema vus a obuva si take tenisky co by si nikto neobul tak pls ukazte co si obuvate :roll:
hm?
Pimp C: ja sa za nich nehanbim :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

no dobre, ja som socka nenormalna a vacsinou chodim bosy. Ak by som mal tolko penazi ako mas ty kupil by som si take ako pridal yoplin, ale zialbohu na to nemam a musim chodit takto... :?
Prílohy
model_model.jpg
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Model napísal:uploadnite sem kludne veci lebo ja som nevkusny kkt ktory nema vus a obuva si take tenisky co by si nikto neobul tak pls ukazte co si obuvate :roll:
asi tak by som to povedal aj ja tieto mam momentalne ja
http://www.peterglenn.com/pglenn/produc ... ping+Feeds
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

vytahane galoty a potrhane tricka za 5 korun ? skor by som povedal pohldone galoty a kvalitne tricka ale dobre. Radsej dam na seba "vytahane" galoty nez obtiahnute nohavice a parit si v tom vajcia ! ( ano ano, som zavistliva nula :wink: )
Prílohy
boty_etnies_007_p_z.JPG
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Chlapci porozmyslajte nad svojou zavistou a zdrzte sa komentarov :-/ Navrhujem to zamknut a basta.

Model: slovakov by som nezovseobecnoval. Je vedecky dokazane, ze prilsusnici jedneho naroda nemaju rovnake vlast. Napr taka zavist. Som slovak, ale nie som zavistlivy a tolerantny. Preto aj tolerujem, ze sa ti pacia tie tenisky. Mne sa nepacia, mam iny vkus.

A ostatni, skludnite hormon :roll:

BTW zaraza ma aki ste liberali v otazke homosexuality -vid prislusna tema, ale ked pride na lamanie chleba :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nechapem to, ked nemas problem dat za boty 10 000 (co si myslim ,ze mamka s ockom nemaju ten problem, ale nie ty) :roll: tak preco si jedneho pekneho dna neskocis do Blavy na kavicku a nepobehas si tie znackove obchody? :roll:

Ties by som si ich nekupil hoc by stali aj 2000sk
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ano, nenonenormalne zavidim, tecu mi sliny...
Jimino: robim si z neho srandu lebo mi to pripada, ze chlapec chce ukazat, ze ma keš. Nemam mu absolutne, ale absolutne co zavidiet..
A k teme: nieco take stalo vo vyklade v NIKE obchode v Killarney vystavene asi osem mesiacov, z pociatocnej ceny 80€ to slo na nieco okolo 30€ a stale sa to nepredavalo: to len na okraj toho, ze je ochotny zaplatit 5000 :)
Ked ma tolko penazi urcite mu nebude vadit objednat si ich trebars aj zo statov. napr na stranke veryfunnyweirdshoes.com
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Key5ers0ze napísal:Jimino: robim si z neho srandu lebo mi to pripada, ze chlapec chce ukazat, ze ma keš. Nemam mu absolutne, ale absolutne co zavidiet..
Podla mojho nazoru tuto opletacku zacal uzivatel "Hezo". Ale to je jedno. Nedivim sa mu, ze sa zacal branit utokom na styl ostatnych, kedze sa nanho vrhla svorka hladnych vlkov :) .
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

napriklad mne sa nepacia skate boty nikdy by som ich neobul ale neurazam nikoho kto ich nosi.......luerski debilkovia :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pozri model, to, ze je nieco zlate este neznamena, ze je to stylove.(pri tomto pripade by som si dovolil pouzit slovo gycove)
Myslim, ze radu si dostal. Vytiahni rollsa z garaze a sup-sup hladat obchod po Slovensku. Ver tomu, ze ak ich niekde mali este stale ich mat aj budu :wink:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Toľko spamu pohromade som už dávno nevidela... Téma nekompromisne zamknutá.... a najväčší spammeri sú v chládku.
Zamknuté