NuSuey napísal:si robis srandu dufam vidim ze na tomto fore su zrejme len deti.. kedze by si rospoznal hned ze toto od Westwoodu neni
No za decko sa uz nepovazujem a ten murik a jedna budova mi pripadali ako z C&C Bol to len cisty tip no. A na Westwood kaslem, kazdy C&C je len grafickym vylepsenim predchadzajucej verzie a prvy C&C bola prerabka Dune 2, takze ich neuznavam
//tak som to nemyslel...dune 2 je od westwoodu? A kto potom robil C&C? Tiez WW? To je divne, ja som zil 10 rokov s tym, ze to robili 2 rozne firmy )
koho neuznavas? ludi co stvorili najsamlepsiu RT strategiu, dune 2?
kto kasle na westwood je len clovek co je obmedzenec, hlupak.. nepoviem kebyze si nadaval na EA, ktory zdevastovali vsekto co westwood stvoril..ale ty takto..
GothaR napísal:No za decko sa uz nepovazujem a ten murik a jedna budova mi pripadali ako z C&C Bol to len cisty tip no. A na Westwood kaslem, kazdy C&C je len grafickym vylepsenim predchadzajucej verzie a prvy C&C bola prerabka Dune 2, takze ich neuznavam
//tak som to nemyslel...dune 2 je od westwoodu? A kto potom robil C&C? Tiez WW? To je divne, ja som zil 10 rokov s tym, ze to robili 2 rozne firmy )
Cece keby si tie hry niekedy hral viac ako hodinu tak nenapises tolko hluposti pohromade S tym grafickym vylepsovanim predchadzajucej verzie si ma skutocne pobavil. Netvrdim, ze je to jedna z najlepsich RTS, ale takmer kazda verzia ma nieco do seba a prinasa nieco nove oproti minulej. K Dune no comment
t0m4s3 napísal:Cece keby si tie hry niekedy hral viac ako hodinu tak nenapises tolko hluposti pohromade S tym grafickym vylepsovanim predchadzajucej verzie si ma skutocne pobavil. Netvrdim, ze je to jedna z najlepsich RTS, ale takmer kazda verzia ma nieco do seba a prinasa nieco nove oproti minulej. K Dune no comment
Jaj no jasne, uz som si na ten uvod spomenul
No to je jedno...C&C som hraval...hral som nejaky prvy, potom Red Alert a na zaver Tiberian Sun. Vsade rovnake GUI, tie iste principy a len minimum vylepseni(okrem grafickych), teda aspon tak to na mna posobilo. Ale aspon ste u mna ocistili meno C&C, pretoze som dlho zil v tom, ze Dune II vytovrila nejaka firma a potom im tvorcovia C&C prebrali napad
To by si musel povedat o vsetkych RTS, pretoze Dune II bola myslim prva. Zrejme si nehral C&C Generals, Tiberium Wars atd, pretoze v nich sa oproti klasickemu Red Alertu zmenilo dost. A uz dost OT