Priatelka modelka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ja stale nechapem ... ona uz je akoze pomaly profesionalna modelka o ktoru sa biju agentury ? alebo este sa jej len v hlave zrodila myslienka co keby som bola modelka a iba zacina "karieru" tym ze posiela fotky do agentur ? add mozno nebude tak velmi vyhladavana a odcestuje ti len tak raz za mesiac na 2dni niekam pofotit zopar fotiek a koniec ...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja by som to asi tazko zvladol...ale chyba je vo mne, moja mala tiez taku prilezitost s tymto zacat a mne sa to vobec nepaci, to som jej aj povedal ale tiez ze jej nebudem do toho kecat a ked chce nech skusi...ale asi by som to neprezil, som ziarlivy priznavam a bolo by to vsetko kvoli tomu...ale aj keby som taky nebol tak myslim ze je to jedno z naj povolani pri ktorom sa ma muz dovod "bat" sa o svoju drahu...uz len ta predstava ze sa bude stykat s X inymi muzmi ktorim podlamna nejde cisto len o pracu ale aj si uzit...jednoducho ja niesom taka povaha ktora by dokazala fungovat v takomto vztahu...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

zelovoc napísal:dikes za par riadkov. vcera som jej povedal ze ked to ma vydrzat tak nam to vydrzi a ked nie tak nie. aj ked pravdupovediac takto akosi neviem zit. pi*i, akurat taketo depresie som potreboval. no uvidim, minimalne budem mat o skusenost viac. ale nechcem stracat cas ak to nema zmysel. dpc. ta uvidim ako bude. toto mi bolo treba. bazmek.
ak bude chodiť v takom rozsahu ako si písal, nevydrží...
Môj názor.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Noo moj nazor je ze za pokus to stoji .. ak ju mas rad ak to do teraz klape tak preco nie ... jasne je modelka a tym sa vsetko zmeni , ale sam si overis na kolko ta ma rada ... ak to v sucastnosti klape neni preco lamat nad tym palicu , cas uz sam ukaze co a ako ....... a ak to nepojde sam na to v pravej chvili prides ........ istotne to vsak bude zmena a musis byt pripaveny na zmenu mozno na mnoho prekazok , ale vies ako sa hovori laska prekona vsetko ... a ak to nevijde nemas co lutovat .............. tak uz len good luck :wink:
edit...
zelovoc napísal:dikes za par riadkov. vcera som jej povedal ze ked to ma vydrzat tak nam to vydrzi a ked nie tak nie. aj ked pravdupovediac takto akosi neviem zit. pi*i, akurat taketo depresie som potreboval. no uvidim, minimalne budem mat o skusenost viac. ale nechcem stracat cas ak to nema zmysel. dpc. ta uvidim ako bude. toto mi bolo treba. bazmek.
noo toto som si vsimol az teraz .. ale ak uz teraz si tak mimo a toto vsetko tak ou neni to dobre znamenie .. hlavne klud ... ty uz robis ako keby bol koniec sveta a este nevies ako sa to vyvinie
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Otazka je ci sa pre ten pokus oplati riskovat nasledny krach. Neodsudzujem to dopredu k zaniku, ale niekedy je dobre sa opriet o statistiku :-)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

t0m4s3 napísal:Otazka je ci sa pre ten pokus oplati riskovat nasledny krach. Neodsudzujem to dopredu k zaniku, ale niekedy je dobre sa opriet o statistiku :-)
ja ti neviem kolega..niekedy netreba predbiehat...sam to nemam rad ked predbieha niekdo situaciu a tato tema je cela len o tom..nedajboze ze si to precita jeho priatelka...sak sme tu z nej spravili dobrezenie sexom posadnutu K**** toto nie....nespeje to k nicomu ludia.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

midnight_man napísal:ja ti neviem kolega..niekedy netreba predbiehat...sam to nemam rad ked predbieha niekdo situaciu a tato tema je cela len o tom..nedajboze ze si to precita jeho priatelka...sak sme tu z nej spravili dobrezenie sexom posadnutu K**** toto nie....nespeje to k nicomu ludia.
presne tak .. kasli na statistiky , riad sa srdcom , urob ako ty sam uznas za vhodne ... az cas ukaze ci to bolo spravne , alee za pokus to podla mna stoji
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Netreba z toho robit show, ved mozno ani o nic nejde...a ked uz nic ine, tak aspon mozno raz prinesies casopis do krcmy, ukazes na obalku a mozes povedat: Vidite ju? Tu som je*al :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

To to trvalo. Nechcel som byt prvy :-D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

midnight_man napísal:ja ti neviem kolega..niekedy netreba predbiehat...sam to nemam rad ked predbieha niekdo situaciu a tato tema je cela len o tom..nedajboze ze si to precita jeho priatelka...sak sme tu z nej spravili dobrezenie sexom posadnutu K**** toto nie....nespeje to k nicomu ludia.
asi tak. no kazdopadne, uvidim ako bude. riesit to urcite nebudem. sami vieme co chceme. takze uvidime. skor ma zaujimalo, ak tu niekto ma s tym skusenost ako sa da a ci sa da takto spolu zit.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

zelovoc napísal:asi tak. no kazdopadne, uvidim ako bude. riesit to urcite nebudem. sami vieme co chceme. takze uvidime. skor ma zaujimalo, ak tu niekto ma s tym skusenost ako sa da a ci sa da takto spolu zit.
Ja som napisal ze poznam takyto par,5 rokov spolu a ona je dokopy mozno 3 mesiace doma z roka :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ak chces vediet odpoved na otazku ci sa da takto spolu zit, tak ju poznas aj sam. Tomuto sa nehovori zit spolu, to je "obycajne" chodenie, mozno iba stykavania sa, alebo fuckbuddies, vid. co napisal Retne.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

c.a.r.n.e. napísal:ja by som to asi tazko zvladol...ale chyba je vo mne, moja mala tiez taku prilezitost s tymto zacat a mne sa to vobec nepaci, to som jej aj povedal ale tiez ze jej nebudem do toho kecat a ked chce nech skusi...ale asi by som to neprezil, som ziarlivy priznavam a bolo by to vsetko kvoli tomu...ale aj keby som taky nebol tak myslim ze je to jedno z naj povolani pri ktorom sa ma muz dovod "bat" sa o svoju drahu...uz len ta predstava ze sa bude stykat s X inymi muzmi ktorim podlamna nejde cisto len o pracu ale aj si uzit...jednoducho ja niesom taka povaha ktora by dokazala fungovat v takomto vztahu...
Kámo,ale je to normálna baba,nieje to žiadna ku*va a taktiež nejde fotiť akty.. :roll: takže pokiaľ si veria nevidím problém. Pokiaľ nie,tak tam už problém vidím.. Ale všetko sa dá riešiť, takže ani tu by problém nebol. Problém teda nastáva v tom,že ju nebude vidieť. Ale, ako sám napísal bude s ňou aj často chodievať. Tak teda skutočnr nevidím "problém" . Nechcem byť hnusný, ale na druhej strane vždy je čo sa posrať.. :(
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ty neries nieco podla toho ci sty mma niekdo skusenosti, moze mat zle, moze mat dobre to zalezi od typu cloveka...Ved viete :) niekdo ma dobre skusenosti s babami, iny zase zle...keby ste sa opytali na ich nazory diametralne sa budu lisit! to mas to iste aj tu...ty si pekne pockaj kym na to dojde a potom to budes riesit podla seba...ja by som to tu uz dalej nerozoberal.Je to v tvoj prospech ;)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Konečne som prečítala všetky názory... :)
Tak ma napadá už len toľko, že aspoň uvidíš, akú babu máš pri sebe naozaj aj v náročnejších situáciach, ako sa zmení, či sa bude snažiť udržať váš vzťah, či jej na tebe naozaj záleží a tak isto sa ukážeš aj ty, či ju budeš ochotný podporovať a koľko budeš ochotný pre ňu obetovať. Ak to bude dostatočne z oboch strán, nevidím problém, prečo by to nemohlo fungovať. Aj modelky predsa majú priateľov a nie je pravidlo, že ich striedajú ako ponožky. Takže nestresuj, upokoj sa, pekne ju upokoj a uvidíš, ako sa to bude celé vyvíjať. Prinajhoršom budeš mať o cennú skúsenosť viac. :)
GL!
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Konečne som prečítala všetky názory... :)
Tak ma napadá už len toľko, že aspoň uvidíš, akú babu máš pri sebe naozaj aj v náročnejších situáciach, ako sa zmení, či sa bude snažiť udržať váš vzťah, či jej na tebe naozaj záleží a tak isto sa ukážeš aj ty, či ju budeš ochotný podporovať a koľko budeš ochotný pre ňu obetovať. Ak to bude dostatočne z oboch strán, nevidím problém, prečo by to nemohlo fungovať. Aj modelky predsa majú priateľov a nie je pravidlo, že ich striedajú ako ponožky. Takže nestresuj, upokoj sa, pekne ju upokoj a uvidíš, ako sa to bude celé vyvíjať. Prinajhoršom budeš mať o cennú skúsenosť viac. :)
GL!
dikes, o to presne ide, ze zistime o sebe aky sme. uz som sa upokojil, akosi to uz rozdycham, aj sme to uz dnes rozdychali :oops: aspon skoro zistime ci to ma zmysel, myslim ze hej. aj ona. je nam spolu fajn. a ked daco privyrobi tak to bude super. sice nebudem nadseny ked bude dlho prec, ale ta aspon budem mat cas na seba. ked boh da, ta onedlho skoncim skolu a hadam uz budeme zit spolu, takze potom by to bolo super. a ked uz budem mat toho plne zuby tak jej spravim dite a uz ziaden modeling nebude :lol: je to tazke, resp. este len bude, ale zatial si vazime jeden druheho. sak ked bude prec aj ja budem sam, tak hadam da na seba pozor. :) a ja tez.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

zelo: ked som zacal citat tvoj post, presne ma napadlo to s tym dietatom :) vacsinou si ale takto istia partnerov zeny :D
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dizzy napísal:zelo: ked som zacal citat tvoj post, presne ma napadlo to s tym dietatom :) vacsinou si ale takto istia partnerov zeny :D
cas na vynimku :lol:
Napísať odpoveď