DVD-ROM robi blbosti

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
666frost
Light Expert
Light Expert

DVD-ROM robi blbosti

Príspevok od používateľa 666frost »

proste som kupil novu DVD-ROM a nechce nic napalovat...skusal som aj DVD-R,DVD+RW,CD-R,CD-RW a hadam uz aj 10 napalovacich programov a nic neslo...problem je vtom,ze ked dam DVD do mechaniky,pozrem kolko je miesta na dvdcku tak mi ukazuje ze Pouzite miesto 0 bajtov,Volne miesto 0 bajtov...proste vobec nepozna DVDcka.A ked tam dam CD tak to zrazu nieje "Jednotka DVD-ROM" ale "Jednotka CD-ROM"...ked chcem proste daco napalit tak ukazuje normal ze Bufer fici naplno ale napalovanie ani nezacne...a po chvilke mi hodi hlask ze Napalovanie bolo uspesne dokoncene a hned potom ako vypluje DVD tak hodi hlasku ze Burning process failed a len posere cele DVDcko...a CD napaluje asi takim stylom ze dam napalit napr. 400 MB,napali to,ale asi tak ze zo 700 MB CD ostane len 300MB CD...volne miesto 300MB,vyuzite miesto 0 bajtov...uz som aj bol menit DVD romku a aj ta druha robi to iste :cry: uz som skusal aj na mastera aj na slave aj rozne nastavenia v biose a uz vobec neviem co stim...
napalovacka je LG H58N a na tu som novy firmware nikde nenasiel...ale vtom to asi nebude ked to robilo aj na druhej (SAMSUNG daka to bola)...
a ten dement WinXP mi stale ukazuje ze "Zariadenie pracuje spravne" :x
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

Podla mna je problem na stolicke...
1.Ked das prazdne cd alebo dvd do mechaniky tak musi byt pouzitych 0 bajtov.
2. ked napalis 400mb na 700mb cd tak je jasne ze 300 bude volne.

skus sa s tym este pohrat ;) :D
666frost
Light Expert
Light Expert

asi sme sa dobre nepochopili
1: dam ciste dvd = pouzite miesto 0 bajtov, VOLNE MIESTO 0 BAJTOV (podla mna by na cistom DVD malo byt 4,7Gb volneho miesta)
2:jasne ze ked napalim 400MB na cd ma ostat volne 300MB...ale malo by byt vyuzite miesto 400MB a nje 0 bajtov (proste mi oseka cd na 300MB a strati sa 400MB)

takze koli tej stolicke to asi nebude,skor asi u teba je problem na stolicke :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DVD-ROM je len citacka, ty mas napalovacku, to len tak na margo chybneho nazvu temy ;)

Cez aky program napalujes??? Nenapisal si ziadny, tak rozmyslam, ci to neskusas palit podla toho co pises cez normalne napalovanie vo Windowse. Ak ano, odporucil by som skusit Nero.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

666frost napísal:asi sme sa dobre nepochopili
1: dam ciste dvd = pouzite miesto 0 bajtov, VOLNE MIESTO 0 BAJTOV (podla mna by na cistom DVD malo byt 4,7Gb volneho miesta)
2:jasne ze ked napalim 400MB na cd ma ostat volne 300MB...ale malo by byt vyuzite miesto 400MB a nje 0 bajtov (proste mi oseka cd na 300MB a strati sa 400MB)

takze koli tej stolicke to asi nebude,skor asi u teba je problem na stolicke :lol:
Tak sa pozri ty majster sem, ked dam ciste DVD do mechaniky (a dvd napalujem casto) tak vypise toto:
Prílohy
prazdne dvd v mechanike
prazdne dvd v mechanike
666frost
Light Expert
Light Expert

palil som cez Alcohol,Nero,Ashampoo,Easy CD Creator,Clone CD a nic neslo
coolmen
Novice
Novice

Príspevok od používateľa coolmen »

Ahoj, podrilo sa ti vyriesit ten problem s tou napalkou? Ja som si kupil tiez tu H58N, isla mi asi 3 mesiace a potom prestala napalovat DWD+-RW, vzdy mi napise,ze medium nie je prepisovatelne,vlozte prepisovatelne CD-RW..Ale normalne dvd napaluje vsetky.Som ju dal aj reklamovat,dali mi uplne novu a ta robi to iste.Skusal som aj nainstalovat Xp nanovo a nepomohlo..Nevie mi niekto poradit, kde by mohol byt problem? S motherboardom?
Napísať odpoveď