15 a žiaden záujem dievčat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Artuš
Light Expert
Light Expert

15 a žiaden záujem dievčat

Príspevok od používateľa Artuš »

Ahojte,
prednedavnom som si na sebe vsimol jednu vec. Za cely moj zivot o mna nemala zaujem ani jedina baba, pritom vsetci ostatni v mojom veku uz mali aspon nejake tie zaujemkyne. Viem ze na vztah v mojom veku je mozno este skoro ale to ze sa mi baby vyhybaju oblukom ma zacina velmi hnevat. Pritom nie som ani asocial ani daky outsider, nic take. Cim to je podla vas ze sa mi takto baby vyhybaju ? :(
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

mozno sposob obliekania, alebo spravania :wink:
Artuš
Light Expert
Light Expert

no neviem aspon mne tak kamosi vraveli ze sa viem dobre obliect aj upravit.
a tak spravanie je pravda ze patrim medzi tych tichsich ale to je dovod preco ma baby uplne ignoruju :?:. teda myslim v zaujme o mna, kamaratky si ma aspon obcas vsimnu :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

mozno si len dost dobre nevsimas svet okolo seba :-) ...
Artuš
Light Expert
Light Expert

tak ja myslim ze si celkom vsimam aj ked mi sice par veci ujde ale zaujem dakej baby by mi neutiekol :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Rovnako si ma nevšímajú celkom ma to nejak extra nesralo ale už mi ťahá na 17 a príde mi to nie že trápne ani nič lebo na okolie seriem.Len by sa mi hodila polovička :).

Ale neznamená to že bez nej neprežijem, užívam si života s ňou či bez nej :)

BTW : Obliekam sa metalovo, tz bombera, čierne gate, vybíjane pitchovinky ako napr opassok killery atd odznaky.Proste každý si vie predstaviť.Je možné že tým "odpudzujem" baby ale keď nechcú nech sa idú vypchať :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

daj sem fotku...baby ti povedia v com je mozno " problem " kedze vravis ze si tichsi a tak teda asni nechodis v paitok blaznit vonka a tak :D kukaj ja sa viem tiez obliect a podobne...ale tak nechodim moc vonka medzi 16 tky do mesta..mam ine starosti...tiez nemaju zaujem :D a v 15 tich by som sa tym netrapil kokso ;) a vsetko mas caasu dost.chce to mozno troska iniciativu s tvojej strany co ty na to?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

a co keby si tym dievcatam pomohol aby o teba javili zaujem?
nezameriavaj sa len o baby ktore su v tovjom blizkom okoli (spoluziacky, dlhorocne kamosky a pod.),
skus s kamosom niekam vybehnut do mesta popripade ak pozna nejake baby ktore ty nepoznas nech ta snimi zoznami
hlavne necakaj na to ze ti nejaka padne z jasneho neba hned do narucia, ale aspon trosicku tomu pomoz
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

V 15tich to nie je nic strasne, ale je pravda, ze toto je vek, kedy spoznavame lepsie opacne pohlavie... A co keby si si skusil vsimat viac dievcata ty. Ak si chces teda silou mocou najst frajerku len aby si mal. Neboj, zeny o sebe hovoria, ze chcu byt emancipovane, ale mame to jednoducho v sebe, ze chlap musi dobyvat zenske srdce. Samo ze tam treba dvojstanne sympatie, ale ked zacnes uz neprestanes. A ako pises, ze si podla okolia atraktivny, tak by to nemal byt problem. A ak sa nepodari, zacni zavislacit na kompe, vtedy zivot uteka rychlo a v pohode.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

15? - dockaj casu ako hus klasu... ono to pride... ani o mna nemali zaujem, ani sa neotocili za mnou ani nic... a tak... alebo som si to nevsimol - ta druha moznost je spravna... stacilo zo dvakrat ze proste ja si idem niekde s mamou alebo tetou na nakup a proste ja si razim cestu, nic nevsimam a iba mama o chvilu "hmm, a za tebou sa aj dievcata obzru a ty nic"..

takze skus sa aj poobzerat lepsie a tak... ale najlepsie je pockat chvilku a radsej si ulovit taku co mozno na prvy pohlad zaujem nema, trosku spracovat a potom byt dlhsie stastny s nou ako mat zopar vztahov nakratko co vychadzaju cisto zo sympatii a zistite ze spolu nic nemate spolocne..
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

Podla mna je to v sebadovere. Trosku si ver a daj to najavo. Ticheho psa si vsimnes tazsie, ako psa, ktory steka (obrazne). A ako som tu uz spomenul, zdanie zvykne klamat. Casto krat si zvykne povedat clovek, ze na tu a tu nema ... a to je prave ta chyba. Neskusis ... nezistis ... teda VER SI ...a bude fajn, ale fakt v tvojom veku to nevidim zatial ako nejaky problem :wink: ... proste sa tes zo zivota ...
midnight_man
Guru
Guru

You Have Nothing to Lose!
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

diplomati by z vas boli dobri hosi :)

artus: vsetko je v tvojej hlave....
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

:lol: UMRIEM :D Baby o Teba nemaju zaujem... a nemalo by to byt skor opacne? Nemal by si Ty mat zaujem o ne? Teda neviem, ale za mojich mladych cias sme veru na "zaujemkyne" necakali, mozno je len ina doba a je moderne ked sa necha zbalit chalan dievcatom :smt023
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Určite sú na chybe dievčatá :P

ale nie..správaj sa normálne a nesnaž sa opičiť po kamarátoch,len aby si ťa všimli dievčatá. Ono to príde samo :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

vidis, prvu som mal v sesnastich, v osemnastich ich spocitam na jednej ruke a nechyba mi ziadna dalsia, pretoze vacsina z nich su hlupe, naco sa ponahlat..... (neplati na tu moju samo :twisted: )
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tiez mam podobny problem, no a ked sa zoparkrat stalo ,ze nejake dievca "ma chcelo" tak to mi bolo uplne nesimpaticka alebo taky ten typ dievcat co mi nic nehovoria. Cize je to na hovno :?
Artuš
Light Expert
Light Expert

midnight_man : praveze chodim vonka skoro kazdy piatok - sobotu, a tak raz co sa mi baba pacila tak som velmi snazil ale som to uplne :censored1:
Rastaman : nie nehladam si partnerku silou mocou, za kazdu cenu ju nepotrebujem, tu ide skor o to ako ze som babam dost nesympaticky zrejme , a nepovedal som ze som atrkativny iba to ze sa viem obliect (akokedy :D) a upravit. A zavislostiach viem svoje... (teraz som cisty)
Maki : aj ja sa vacsinou tak spravam ze si to velmi nepripustam ze baby nemaju zaujem atd. proste chcem si uzivat zivota aj ked obcas na mna dolahne chvilka ked ma to kus zamrzi ale pohoda zvladam to :D
k6 : ale co vyriesi to ze ja mam o nich zaujem ked oni o mna zaujem nemaju... ako kamaratky si viem baby ziskat v pohode, ale ako partnerky mi to dako nejde
midnight_man
Guru
Guru

n otak nemas problem daj si 2 a chod balit zenske...ako som pisal nemas co stratit
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Veď máš len 15, ja mám 20 tiež som so žiadnou poriadne nič nemal...Nehovorím, že ma to niekedy neštve, ale čo narobím :D No práve včera som sa dozvedel, že by nejaká mala záujem o mňa, ale čo z toho, keď ani neviem, kto to je :D. Tak ako tu už niekto napísal: Počkaj času ako hus klasu... (myslím, že to bol Maki).
Napísať odpoveď