2Pacaveli napísal:pokukaj si www.se-tuning.cz (snad sa to sem smie pisat) a najdi si, co by ti vyhovovalo, budes mat k tomu aj navody a pod.
dobre, dik... pozrem tam... a je nejaka sanca ze pokazim mobil?...
lebo mne teraz vobec nejdu aplikacie ani hry,a skusal som tam davat novy sw a nic... tak nebude to robit nejaky problem.. lebo chcel by som si tam dat to z w610...
wesley17: sanca tu vzdy je, ale ked pokazis SW, tak sa to skoro vzdy da opravit. ale ked budes robit presne podla navodu, tak sa nema co stat. jedine ked ti pri flashovani vypadne prud. to uz asi nerozbehas
Filipito napísal:mozem dat do Z610i neaky FW na z W...?
ako som pozeral na nete, tak na Wcko ho neflashnes
kedze si sa s tym hral, tak o zaruku prides. nie je to zrovna oficialna uprava. ale ked ten mobil bude nacisto dead, ze ho ani SEUS neozivi, tak im ho mozes zaniest s tym, ze si updatoval FW cez neho a vypadol prud. nemali by mat namietky
Curuj napísal:kedze si sa s tym hral, tak o zaruku prides. nie je to zrovna oficialna uprava. ale ked ten mobil bude nacisto dead, ze ho ani SEUS neozivi, tak im ho mozes zaniest s tym, ze si updatoval FW cez neho a vypadol prud. nemali by mat namietky
SE W580i, povodne od T-Mobilu (R6BC002) ale kvoli T-Mob customizacii som tam dal decustomizovany R6BC002, R8... su vraj zabugovane a je na nich menej patchov, tak tam mam teraz nejake flash menu, zopar patchov a tak
Prave som si dal do mojej k550i tie veci z w610i...
je to parada.. skoda ze ten kryt fotaku nefunguje... to sa nejako neda?
aa kde sa daju stiahnut take flash temy?
ked to s tym fotakom nespravili do teraz, tak to asi ani nebude. a flash temy najdes na se-t.cz, niekde som to tam davnejsie videl. nejake rarko s 20 temami
tam to uz je zrozumitelnejsie .... inac ja som na setuning upol jeten pack flash tem staci pozriet visual tuning k750... ci nieco take a tam je tema flash temy
pridam aj nieco o mojom skromnom "tuningu" tak mam SE K750i -->>W800i R1BD001 a zmenil som mu camdriver na seoficial ver. 5.3, acoustick drivery ToShaRa acoustic v1.7, zopar patchov napr. na rychle pretacanie v prehravaci alebo pomenovanie fotky/videa aktualnym casom/datumom...a podobne drobnosti....zmenene ikonky v menu a dneska idem skusit cez sysgfx patch zmenit grafiku baterky a signalu...najradsej robim zmeny cez program Far a plugin JDF...inak ak niekto ma SE mob tak ako uz bolo spominane odporucam stranku
stale mam zapnute ideal clock a bookmanager. ked potrebujem, tak aj screenshoter a system info. ideal clock (hodiny pri baterke) je asi najlepsi elf. a bookmanager sa hodi, napr ked prijmam nieco cez BT, tak s fonom nemozem prakticky nic robit. ale cez bookmanager si to minimalizujem a hrabem so napr. v spravach
vlastne elfy si nerobim, lebo to neviem aj tak nemam ziadny napad na ne