osobne sympatizujem s nazormi Slotu..
DeFacto
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
správa
Tiež som to pozeral a Slota tam dosť dobre hovoril či už o Kosove alebo aj o tom čúrani, čo na neho jeden pán vyskočil z obecenstva - toho zrušil bez problemov, že v kase ma 5,5 milionov Sk od Nového Času
btw. Red Bull nemal absolutne žiadnej chyby to som si dokonca nahral na telefon proste je to pecka
Hady v KDH, idiot na 25-tu - jedny z mála výrokov ale pravdou je, že vo veľkom množstve hovorí Slota pravdu, žiaľ len niekomu vadí jeho slovník
btw. Red Bull nemal absolutne žiadnej chyby to som si dokonca nahral na telefon proste je to pecka
Hady v KDH, idiot na 25-tu - jedny z mála výrokov ale pravdou je, že vo veľkom množstve hovorí Slota pravdu, žiaľ len niekomu vadí jeho slovník
-
nejakymarko
Addict
správa
Tak s tým Krajcerom uplne súhlasim, ten vie bleskurýchle reagovať a vie si urobiť aj poriadok proste asi najlepši moderator politickych relácii na Slovensku, čo asi určite najlepšíSkolacik napísal: Ale slota nema chybu..my sme sa tam chichunali neustale. a krajcer je fest v pohode chlapik
re
Slota sa mi paci ako politik. V niektorych situaciach by sa mal viac krotit, ale urcite nie pri kdh a smk ktori si to nezasluzia. Niekto sa vyjadril, ze ho volia len alkoholici a nevzdelanci. Poznam vela ludi co voli SNS a vzdelanie maju daleko vacsie ako ti "mudri" autori toho pokryteckeho vyroku a od alkoholu maju na mile daleko. Ma tvrdy slovnik, ale aspon neklame ludi a hovori pravdu, ktora sa niektorym jednotlivcom tazko pocuva.
Inak Krajcer je urcite najlepsi moderator politickej relacie a dovolim si povedat ze aj mimo SR. Dokaze si urobit poriadok v relacii a aj vhodne zavtipkovat.
Inak Krajcer je urcite najlepsi moderator politickej relacie a dovolim si povedat ze aj mimo SR. Dokaze si urobit poriadok v relacii a aj vhodne zavtipkovat.