DeFacto

Diskusie na politické témy...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

DeFacto

Príspevok od používateľa Masaker »

26.2.08 - pozerali ste to? ... co poviete na debatu? a na jednotlivych diskutujucich... mna to zaujalo a aj som sa na tom zasmial... :D
osobne sympatizujem s nazormi Slotu..
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

to je pekne a velmi ma to tesi, fakt :roll:
teraz ja: pozerali ste sito 25.8.2001? Mne sa to dost pacilo, osobne nesympatizujem s nikym zo zucastnenych, ale pacilo sa mi to.. Co si o tom myslite vy? :scratch:

O Slotovi tu mas minimalne tri temy, nevidim dost dobry dovod na dalsiu :wink:
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Tiež som to pozeral a Slota tam dosť dobre hovoril či už o Kosove alebo aj o tom čúrani, čo na neho jeden pán vyskočil z obecenstva - toho zrušil bez problemov, že v kase ma 5,5 milionov Sk od Nového Času

btw. Red Bull nemal absolutne žiadnej chyby to som si dokonca nahral na telefon proste je to pecka :wink:
Hady v KDH, idiot na 25-tu - jedny z mála výrokov ale pravdou je, že vo veľkom množstve hovorí Slota pravdu, žiaľ len niekomu vadí jeho slovník
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Vravi pravdu, ale podava ju prilis extremne. Preto je aj velka "star" politickych diskusnych relacii.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ja som sedel v publiku :D ma to neskutocny nadych..ale toho ujceka co chcel byt chytri som nepoznal..my sme tam boli so skolou a prisli potom este asi piati a jeden z nich bol prave on.

Ale slota nema chybu..my sme sa tam chichunali neustale. a krajcer je fest v pohode chlapik :)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Skolacik napísal: Ale slota nema chybu..my sme sa tam chichunali neustale. a krajcer je fest v pohode chlapik :)
Tak s tým Krajcerom uplne súhlasim, ten vie bleskurýchle reagovať a vie si urobiť aj poriadok proste asi najlepši moderator politickych relácii na Slovensku, čo asi určite najlepší :wink:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Slota sa mi paci ako politik. V niektorych situaciach by sa mal viac krotit, ale urcite nie pri kdh a smk ktori si to nezasluzia. Niekto sa vyjadril, ze ho volia len alkoholici a nevzdelanci. Poznam vela ludi co voli SNS a vzdelanie maju daleko vacsie ako ti "mudri" autori toho pokryteckeho vyroku a od alkoholu maju na mile daleko. Ma tvrdy slovnik, ale aspon neklame ludi a hovori pravdu, ktora sa niektorym jednotlivcom tazko pocuva.
Inak Krajcer je urcite najlepsi moderator politickej relacie a dovolim si povedat ze aj mimo SR. Dokaze si urobit poriadok v relacii a aj vhodne zavtipkovat.
Napísať odpoveď