Lunik 9 - "Pýcha" Košíc

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm aky to bol vtip?..
Najblizsie plany slovenska?... Odkupit Podkarpatsku rus od Ukrajincov (myslim)... nastahovat tam vsetkych romov.... a predat podkarpatsku rus.... Ukrajincom...... :lol:
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Lunik 9 - "Pýcha" Košíc

Príspevok od používateľa Shamway »

qwerty-xyz napísal:neberte to ako rasisticku narazku ani nic podobne od toho sa distancujem,ale nebolo by pekne aby do tooh sidliska vypalili taku dobru raketku mozno dve? ktora by to sidlisko zrovnala so zemou? ja len tak v ramci slusnosti :oops:
Tak presne toto je moj nazor... Jednoducho si nezasluzia zit medzi normalnymi ludmi. Ked dostanu pracu tak bud vnej aj tak nerobia alebo aspon nieco znicia/ukradnu.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Kazde vacsie mesto ma lunik 9, ale ako vzdy tu je problem ze Kosice, cigani su vsade na slovensku nielen na luniku 9 v KE, maju sidliska skoro v kazdom meste ked nie uplne v kazdom, keby lunik 9 uzavreli by mi nevadil, ale takto su roztruseni po celom meste, na sidlisku kde ja byvam mali taku dedinu, ale nedaleko nej postavili hypermarket takze zburali zopar radov domov a nejaku cast vystahovali takze nie je ich tu uz tak vela ale tak zase take Tahanovce ozaj nemusim(nic proti vam co tam byvate lenze az som tam bol ja tak ma hustota ciganov mierne prekvapila)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Steju napísal:pamatam sa ze ked som bol maly a chodil som z KVP na letisko na biku bal som sa ist okolo :) inak tento tyzden (neviem uz presne ktory den asi streda) tam pekne horelo, nehori tam nejako casto ? :]
jj ja som cez tyzden na intraku jedlikova(lunik8), a skoro kazdy vecer ked pozrem z okna vidim v tom ghette ziaru. Bez hasicov by tam vsetci uhoreli... Ani Pripjat by netrebalo :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Sheep jo jo Cigani su po celom slovensku
Ale tak zv Bratislave ich moc nevidno ... Samozrejme Maju tu tiez Pentagon ale to tam nieje take strasne ... Dost casto im tam Nabehnu Kuklaci a domlatia ich tak ze sa mesiac o nich nevie. A mas chvilu pokoj.
Ale ti bratislavsky maju strasnu odvahu ... Minule som videl dvoch debilkov v Meste ... Naproti nim Nasypany Golem z Priatelkou a jeden z nich chytil tu babu za ruku ... Samozrejme dostal jedno kladivo a ten co bol s nim ho asi 10minut ozivoval :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Shark NX do Blavy sice moc casto nechodim ale hlavne tych hip-hopovo orientovanych ciganov je tam daleko viac nez kdekolvek na Slovensku, a co sa tyka pentagonu ala lunik 9 v BA tak to je mensi bordel no ale tak aspon nemaju starostu a urad ako tu :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Sheep napísal:Shark NX do Blavy sice moc casto nechodim ale hlavne tych hip-hopovo orientovanych ciganov je tam daleko viac nez kdekolvek na Slovensku, a co sa tyka pentagonu ala lunik 9 v BA tak to je mensi bordel no ale tak aspon nemaju starostu a urad ako tu :D
Nj Hip Hopovych Cigankov tu je dost ... Snazia sa zapadnut do spolocnosti ...
Lepsi taky jak oštatý osratý :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

videli ste film Okrsek 13 ?..chceli nukleárnou bombou vyčistiť isté územie, v našom prípade by to mohol byť lunik nine :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

myslim si ze lunnik 9 je sidlisko ktore robi hanbu kosiciam....tak ako zopar inych ludi na tomto fore niesom rasista ale degesov neznasam...ich sposob zivota sa mi hnusy a ani si uz neviem predstavit kosice bez nich....kade idem tam vidim tych hnusnych spinavych smradlavych degesov...je premna krasna predstava ze sa budem prechadzat po kosiciach a nebude tu ziadny cigan, nebudem sa bat v noci vyst na ulicu....nehovorim ze bieli su svaty samozrejme su aj bieli kriminalnici ale degesi su premna degesi...pliaga celych kosic a aj celeho slovenska...ale otazka ciganov je neviem ci neriesitelna alebo to nasich politikov nezaujima....ale slusny obcania trpiakoli tymto spinam...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Škoda reči, všetkých povalačských cigáňov by mali vysťahovať zo Slovenska naspäť, odkiaľ prišli...Inak cigáňom na Luníku by som dal ultimátum, že ak by si nepoupratovali ten neskutočný bordel, čo tam majú, tak nedostanú žiadne prídavky, jednoducho absolútne žiadne príjmy...keby nepristúpili, majú smolu, nech si zhnijú vo svojom vlastnom bordele, čo narobili...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ale su aj tzv. degesi, ktori ziju slusne :roll: (nehovorim teraz o luniku 9)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

2Pacaveli napísal:ale su aj tzv. degesi, ktori ziju slusne :roll: (nehovorim teraz o luniku 9)
Áno, uznávam, že minimum z tých tzv. "degešov" tvoria aj slušní ľudia a tí na naničhodníkov, ktorých je drvivá väčšina, doplácajú najviac :?
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

LOL a este povedzte ze nieste rasisti, ked ich nazyvate zdochlianmi(deges=zdochlina). A k tomu Luniku IX, vsak tam zije aj vela bielych, ktori boli neplatici rovnako ako cigani, boli tam vystahovani a nezda sa ze by sa tam snazili robit nejaky poriadok.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tu nejde o rasu... ide tu skor o skupinu ludi, ktoru definujeme tym, ze je chudobna pretoze je leniva, tym padom aj smrdi, robi bordel, kradne a more inych veci...
je to jedno ci je to biely, cierny, zlty, zeleny, proste je to deges,
v kazdom pripade nemyslim zeby tu dakto narazal na ciganov, podla mna je to mozno trocha neporiadnejsi a emocionalny narod, ale pokial su normalny tak to sa da zniest v poho, ako napr taliani a pod..
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

toto je podla mna spravny pohlad na romsku problematiku, nemali by sme sa nanich pozerat ako na etnicku skupinu, ale ako na socialnu skupinu a hned sa tam zmesti ovela viac ludi ktori su natom rovnako ako cigani z lunika IX
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Harun napísal:toto je podla mna spravny pohlad na romsku problematiku, nemali by sme sa nanich pozerat ako na etnicku skupinu, ale ako na socialnu skupinu a hned sa tam zmesti ovela viac ludi ktori su natom rovnako ako cigani z lunika IX
Nemyslim, ze niekto v tejto teme hovoril nieco ine... :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

staci sa pozriet na percento vyskytu romov na luniku IX (a v inych osadach) a zistime kam vietor veje... zeby vsetci romovia boli chudaci, ktorych donutila spolocnost sa takto spravat? think about it...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pilifo napísal:Škoda reči, všetkých povalačských cigáňov by mali vysťahovať zo Slovenska naspäť, odkiaľ prišli...Inak cigáňom na Luníku by som dal ultimátum, že ak by si nepoupratovali ten neskutočný bordel, čo tam majú, tak nedostanú žiadne prídavky, jednoducho absolútne žiadne príjmy...keby neprisúpili, majú smolu, nech si zhnijú vo svojom vlastnom bordele, čo narobili...
Praveze by nezhnili, zacali by este viac obtazovat okolie. btw mam pocit, ze raz do roka im to tam cistia a vzdy sa odnesie velke mnozstvo odpadkov.
Keby ich bolo menej, tak by to ultimatum mozno aj fungovalo, lenze v sucasnej situacii sa proste zacnu burit a rabovat. (uz to tu raz bolo) :twisted:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Sak pravdaze v kazdom narode/spolocenstve ziju "dobry" a "zly" ludia....
otazka je zlozitejsia....kto bude urcovat, ktori su ti dobri a zli ?
Nebudeme upalovat tych zlich ? Vytvorit perfektne ludstvo ? Nieje to niekoho teoria ? ... :?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Harun napísal:LOL a este povedzte ze nieste rasisti, ked ich nazyvate zdochlianmi(deges=zdochlina). A k tomu Luniku IX, vsak tam zije aj vela bielych, ktori boli neplatici rovnako ako cigani, boli tam vystahovani a nezda sa ze by sa tam snazili robit nejaky poriadok.
nie, ja niesom rasista, sice som tu nepisal na nich nic zle, ale mam ten isty nazor na lunik ix. poznam dost ciganov a verte tomu, su to slusny ludia. aspon neziju ako svine. ale co s takymi, ako su na luniku ix.? to, ze idem niekde po ulici a ked idem sam a okolo nejakych ciganov a len cakam, kedy domna skocia? cela ich partia? a ich styl zivota, k tomu sa nevyjadrujem.
Zamknuté