masážne kreslo
masážne kreslo
no takže kcel by som kupit nejake masažne kreslo na vianoce tak vas kcem poprosit či by ste mi nemohli s tym pomocť čo som našiel tak sa ceny pohybovali nad 60 000 nvm no ale premna je to moc je niečo lacnejšie ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Spominam si, ze nedavno dosiel katalog Metro a tam je uz dlhodobo vystavene kreslo. Tiez som ho kupil, bolo to asi takto pred rokom a mozem povedat, ze za tu cenu to bola velmi dobra kupa. Kreslo je dost vysoke, takze si mozes pri sedeni v klude opriet hlavu, ma bocne opierky, moznost nastavenia vysky, nie je problem sa na nom ani hojdat ci naklonit smerom vzad. Cena je tam okolo troch tisic, mozno aj nieco menej. Skusim ti to zajtra pozriet a napisat presnejsie.
Ked som kupoval kreslo, tak mi islo hlavne o to, aby som si pri sedeni mohol opiert hlavu, co je velka vyhoda pri sledovani filmov, taktiez rucne opierky v dostatocnej vyske, tie moje su v akuratnej a tak mi skvele vyhovuju pri pisani na klavesnici. V zadnej casti na oblickach mas vypuklu cast, ktora je tvarovana podla chrbtice. Obehal som vela obchodov, vacsinou som vsak nasiel kresla pri ktorych hlava vycnievala mimo alebo to boli kresla, ktore mali neprimeranu cenu. Spominam si na jednu cenu a ta bola 14 tisic aj dake drobne, co je pre mna nepredstavitelna suma.
Ked som kupoval kreslo, tak mi islo hlavne o to, aby som si pri sedeni mohol opiert hlavu, co je velka vyhoda pri sledovani filmov, taktiez rucne opierky v dostatocnej vyske, tie moje su v akuratnej a tak mi skvele vyhovuju pri pisani na klavesnici. V zadnej casti na oblickach mas vypuklu cast, ktora je tvarovana podla chrbtice. Obehal som vela obchodov, vacsinou som vsak nasiel kresla pri ktorych hlava vycnievala mimo alebo to boli kresla, ktore mali neprimeranu cenu. Spominam si na jednu cenu a ta bola 14 tisic aj dake drobne, co je pre mna nepredstavitelna suma.
-
uNreal_saTch^
Professional
mno podla mna on chce masazne kreslo a nie ergonomicke alebo nieco podobne...
skratka aby tam boli nejake gulicky/telesa ktore masiruju chrbticu.
opravte ma ak som na omyle...
skratka aby tam boli nejake gulicky/telesa ktore masiruju chrbticu.
opravte ma ak som na omyle...
2hojko: nemohol by si pozriet výrobcu/model toho kresla,pretože na fotke vyzerá celkom fajn a aj cena okolo 3k sa mi pozdáva.V piatok pojdem do metra tak pokukam.Dik
//edit: v metre maju toto (vid priloha) neni to nahodou to? lebo sa dost podoba na to ktore mas na fotke...az ta cena sa mi zda byt mrte nizka
//edit: v metre maju toto (vid priloha) neni to nahodou to? lebo sa dost podoba na to ktore mas na fotke...az ta cena sa mi zda byt mrte nizka