Vzťahy kvôli peniazom
-
Sagittarius
Guru
Vzťahy kvôli peniazom
Čo som o tom myslíte?
Keď dievča/žena chodí/je s chalanom/mužom kvôli peniazom. Či je vždy všetko tak ako to vyzerá...atď
Keď dievča/žena chodí/je s chalanom/mužom kvôli peniazom. Či je vždy všetko tak ako to vyzerá...atď
-
Sagittarius
Guru
bolek: No práve aj na toto som myslel, ale to vlastne ani nedá zistiť, čo je naozaj za tým, čo je pravda. Viem jednom vzťahu, kde to ľudí napadlo hneď v tej chvíli, keď počuli o tom, že ten vzťah existuje. A iný názor na ten vzťah som ani nepočul (okrem môjho)(síce zase veľa tých názorov som nepočul)...
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
poznám jednu babu ktorá na svojho frajera vytiahla že: Ak mi nekúpiš tepláky Adidasi tak sa s tebou rozídem..
v momente by som sa otočil a dovi dopo...
mimochodom baba má 15/16 a chalan vyše 20..neviem kam to spejeme..
// OT
niekedy frajerke zo srandy zadrem.ak mi nekúpiš tie tepláky adidasi tak si ma neželaj
mimochodom baba má 15/16 a chalan vyše 20..neviem kam to spejeme..
// OT
niekedy frajerke zo srandy zadrem.ak mi nekúpiš tie tepláky adidasi tak si ma neželaj
Opak: no tak to je uz cista kurtizana 
K teme: samozrejme, ze s takym niecim nesuhlasim, ale na druhej strane ak to obom z dvojice vyhovuje, tak je mi to jedno
Snazil som sa najst aj jeden blog na sme, kde bola opisana situacia: V bare sedi partia mladych ludi a zrazu tam pride priemerny muz s atraktivnou zenou. V partii okamzite zacnu hovorit o tom, ze on je urcite bohaty a ona je s nim len pre peniaze. Ale...jedna slecna z tej partie si vsimla, ze dany muz zene podrzal dvere a potom jej odlozil kabat, proste bol ako pravy gentleman. Cize netreba vsetkych hned odsudzovat. (az na ten pripad co opisal Opak)
K teme: samozrejme, ze s takym niecim nesuhlasim, ale na druhej strane ak to obom z dvojice vyhovuje, tak je mi to jedno
Snazil som sa najst aj jeden blog na sme, kde bola opisana situacia: V bare sedi partia mladych ludi a zrazu tam pride priemerny muz s atraktivnou zenou. V partii okamzite zacnu hovorit o tom, ze on je urcite bohaty a ona je s nim len pre peniaze. Ale...jedna slecna z tej partie si vsimla, ze dany muz zene podrzal dvere a potom jej odlozil kabat, proste bol ako pravy gentleman. Cize netreba vsetkych hned odsudzovat. (az na ten pripad co opisal Opak)
Nie, ale aj tento som kedysi citalVAMPIRKA_XY napísal:Nemyslis nahodou toto? http://basila.blog.sme.sk/c/118420/Star ... ilema.html
//kobalt: ano je to presne ono