nazdar seci..
mam problem s dreamboxom 500s..su to problemy dva..jeden je ze sa vobec newim pripojit k internetu cez neho a ten druhy je trosku vacsi..
cele dva roky mi v pohode slo dekodovanie cryptoworks(CW). mam zakupanu kartu na dekodovanie ale dnes pristroj po zmene casu(nie casoveho pasma) z nicoho nic prestal odkodovavat CW stanice... vsetko co sa tyka druzice a transponderov je nastavene dobre..ale neviem ci nie je nekde zablokovane CW(niekde v systeme)..pretoze TA3 ktora kodovana neni mi ide...ale markiza joj a stv su kodovane a tie nejdu....
nevie mi prosim niekto poradit ako to mam spojazdnit???prosim je to fakt dolezite..budem velmi vdacny za kazdu odpoved k veci..
//ak som zle umiestnil svoj prispevok vopred sa modom ospravedlnujem lebo som nevedel kam ho mam dat...
VDAKA este ras
DREAMBOX 500S SKYLINK (slovak) problem
Zalezi, co za img tam mas, a aky cardserver pouzivas. Pravdepodobne moze byt chyba v zapisoch, no vynimocne sa mohlo nieco stat s kartou. Skus pouzit scam a nechat zapnute nieco zo skylink, ci nepridu zapisy. Alebo ak si skusenejsi, pouzi newcs+mgcamd, pozor na nastavenie citacky - 3,57MHz namiesto defaultnych 6MHz
co sa tyka netu - co ti neide? da sa to overit jednoducho napr. cez telnet sa pripojis do boxu a pingnes nejaky web. Ak to neide, je to len nastavenie - pozor hlavne na Nameserver (DNS),... nepises aky img pouzivas, pri niektorych treba nainstalovat nejaky fix na stahovanie addonov z netu
co sa tyka netu - co ti neide? da sa to overit jednoducho napr. cez telnet sa pripojis do boxu a pingnes nejaky web. Ak to neide, je to len nastavenie - pozor hlavne na Nameserver (DNS),... nepises aky img pouzivas, pri niektorych treba nainstalovat nejaky fix na stahovanie addonov z netu
-
XentoS
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
karta ide aj v inom primaci..v predajni mi povedali ze mam len neco zle nastavene....skusil som vcera aj obnovenie tovarenskych nastaveni a ani to nepomohlo...
pouzivam enigmu..
aale nemam ani sajnu ako preinstalovat citacku cw a ani kde su tie nastavenia karty..v manuale to neni
// este sa chcem spytat ako nainstalovat slovensky jazyk do toho systemu lebo vsetko je v anglictine...aj ked v ponuke slovencina je a zvolim ju vsetko ide po anglicky ako keby tam nebola nahrata.....
dakujem
pouzivam enigmu..
aale nemam ani sajnu ako preinstalovat citacku cw a ani kde su tie nastavenia karty..v manuale to neni
// este sa chcem spytat ako nainstalovat slovensky jazyk do toho systemu lebo vsetko je v anglictine...aj ked v ponuke slovencina je a zvolim ju vsetko ide po anglicky ako keby tam nebola nahrata.....
dakujem