rozsifrovanie hesla sifrovaneho md5
rozsifrovanie hesla sifrovaneho md5
da sato dajako? mam to heslo, len neviem kde ho mam desifrovat... poradi dakto?
Funkcia na to neexistuje. Ak mas heslo v md5 hashy, tak to porovnavas napr pri prihlasovani tak, ze si overujes rovnost md5 hashov, nie priamych hesiel.
Teda napr:
Teda napr:
Kód: Vybrať všetko
if(md5($heslo)=="31a7b67e8f2da48a268aac5fb66b9fcb"){
//login
}
else {
//nespravne heslo
}-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Fata! ChaoS
Star
Alebo si nájdeš stránku, kde je zahasovaných veľa slov a potom udáš ten MD5 hash a ono ti to vyhľadá v databáze a vypíše slovo, ktoré je k nemu určené, kedysi som našiel jednu super stránku kde bolo viac než 20 miliónov slov zahasovaných, nuž neviem ho nájsť, ale našiel takúto stránku
ale aj tých 20 miliónov kombiácií je málo, len môžeš dúfať, že to heslo je nejaké také, ktoré sa tam nachádza.
EDIT: heh asi ma niekto predbehol.
Kód: Vybrať všetko
http://www.md5oogle.com/EDIT: heh asi ma niekto predbehol.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Dawn
Medium Star
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
-
Fata! ChaoS
Star
No lenže keď mám 9 miestne heslo, kde sú aj čísla a veľké, malé písmená, tak je možnosť veľmi malilinká. A odkial zistia MD5 hash na moje heslo? Dobre kuknú v DB, lenže tu mám iné heslo ako na d§ležitých miestách, tak čoho sa báť a ja to nie preto nezverejňujem, ale preto lebo som zabudol adresuzupanok napísal:to by sa ti hodilo, čo? aby si mi potom lúskal moje heslá
viacerí to poznajú a vedia prečo to sem neuvádzajú, nikto z nás nie je "samovrah"
len zato sa do mňa obúvate, že som napísal, že existuje aj lepšia stránka ako md5oogle?
vidím, že účel bol splnený, pordýpol som, lebo tu je debata o ničom,
ak dám kvalitné heslo do md5, tak všetky existujúce databázy si ani neprdnu, a to už ani nehovorím že existuje aj o niečo lepší hasher, aspoň čo sa týka do počtu vygenerovaných znakov
a kvalitne heslo už vie aj malý školáčik, ja nemám na to patent
a tiež si viem vytvoriť mienku o človeku, ktorý chce rozlúsknuť md5 hash cudzieho hesla, na čo mu to asi je, že áno? že by len zisťoval kvalitu vlastného hesla?
vidím, že účel bol splnený, pordýpol som, lebo tu je debata o ničom,
ak dám kvalitné heslo do md5, tak všetky existujúce databázy si ani neprdnu, a to už ani nehovorím že existuje aj o niečo lepší hasher, aspoň čo sa týka do počtu vygenerovaných znakov
a kvalitne heslo už vie aj malý školáčik, ja nemám na to patent
a tiež si viem vytvoriť mienku o človeku, ktorý chce rozlúsknuť md5 hash cudzieho hesla, na čo mu to asi je, že áno? že by len zisťoval kvalitu vlastného hesla?