SUPER... teraz som prvy krat hral s niekym LFS po nete alebo po sieti.. pretoze sme boli len dvaja.. ja a GOTHAR..
cez DEMO zakladnu trat a formulky.. .. s tou formulou som este nehral.. v podstate LFS som odohral par hodin dokopy.. a to len kvoli tomu aby som si zadriftoval... (no lenze teraz som zistil ze hrat s niekym (hmotnym) je uplne ppci...) cize som spalil hned spojku.. vylety mimo trate.. no po par kolach to uz bolo lepsie .. hral som takto GTR2 ktore som mal v oblube... ale LFS je lepsie.. a keby bolo viac ludi tak to musi byt maso
jj mat tak licenciu
kup si oplati sa kazdy halier nikdy som nelutoval ze som si ju kupil. aj ked teraz som uz dlhsie nehral. teraz ma najviac bere auto RAC (raceabout). je to asi najtazsie ovladatelne auto v hre ale ked sa to naucis tak strasna zabava s nim
Mám s LFS malý problém.
Od Môjho Lokálneho Distribútora FTP TM (C) som stiahol LFS S2 ALPHA U. Zapnem hru, ide normálne, ale keď nastavím ovládanie pre volant, berie ho ako keby bol stočený úplne doprava takže sa to fakt nedá hrať. Nastavím rozsah (180 stupňov - nesmejte sa ) a aj tak nič.
Neviete čo s tým? Neexistuje nejaký patch alebo čosi také? Díkes
alfonz napísal:Mám s LFS malý problém.
Od Môjho Lokálneho Distribútora FTP TM (C) som stiahol LFS S2 ALPHA U. Zapnem hru, ide normálne, ale keď nastavím ovládanie pre volant, berie ho ako keby bol stočený úplne doprava takže sa to fakt nedá hrať. Nastavím rozsah (90 stupňov - nesmejte sa ) a aj tak nič.
Neviete čo s tým? Neexistuje nejaký patch alebo čosi také? Díkes
Stiahni si verziu Y z oficialneho servera ( www.liveforspeed.netwww.liveforspeed.cz ) a potom sa mozeme bavit U je uz dost stara a je mozne, ze tento problem uz osetrili. btw napis este aky mas volant
Genius TwinWheel: http://partner.halnet.cz/okcomp/?Mode=B ... tiId=16710
nič pre hardcore hráča, ale GTR2, Mafia a Toca Race Driver 3 sa dá pekne hrať
//stiahol som Y, to isté akurát mi zmizli tie ruky vodiča a je to slovensky, nič nové.
///ruky už idú
Niekedy by sme mohli dat nejaky hojko zraz .Ale myslim ze tu neni vela ludi co maju S2(ja ano keby daco).. Takze demo.Dalsia otazka, drift alebo race ?
GothaR napísal:Ja som tiez za Formulu BMW, v deme je to najlepsie jazdenie
no mozno je to tym ze na nej moc nejazdim a tym padom to s nou moc neviem, ale mam pocit ze na formuli lahsie urobis chybu ako na XRG trebars. Na tych pomalsich autach byvaju vyrovanejsie suboje.
Teraz otazka kedy ? tak aby kazdy mal cas. Cez tyzden celkom neviem ako bude skola este, v piatok pojde polovica z vas chlastat tak by som navrhol cas...
No chlastat sa moze aj v sobotu Ja by som bol skor za nejaku nedelu, to ma velka vacsina ludi cas a domace ulohy tiez nerobite cely den
Cize ja navrhujem nedelu a 18-19h
Jeej uz aj Hojko hra LFS... Asi pred rokom som sa na to nenormalne namotal, driftin' here driftin' there. Potom ma to preslo lebo som nemal volant hral som na myske. Ale predvcerom som si to stiahol crackol a zacinam zas. Skoda ze "keep car sideways" som nejak zabudol .