Kesoman napísal:Teraz akurat mam rozpozeranu seriu Basilisk , kto videl lahodky Ninja Scroll tak sas mu to bude urcite pacit
btw. taka otazka citate aj mangy ?
Baziliska som cital mangu, kvalitna, pekna kresba.
Ale o animecku som pocul, ze je to riadny kram, miesto toho aby to dievca malo schopnost pohladom zrusit kazdu shinobi techniku tak lame kosti ci co
axXis napísal:Baziliska som cital mangu, kvalitna, pekna kresba.
Ale o animecku som pocul, ze je to riadny kram, miesto toho aby to dievca malo schopnost pohladom zrusit kazdu shinobi techniku tak lame kosti ci co
Tak to si pocul zle pretoze aj v anime pohladom rusi ability Inak, baziliska mangu som necital ale anime imho nema chybu
No ja som pozeram Naruto, Bleach a pozeral som aj Shaman-King ale nebavilo ma to, ze hlavny hrdina bol najlepsi vo vsetkom :-/
inac stranka kde sa daju pozerat stream epizody anime je aj www.otakucenter.com ale tiez slaba kvalita vecsinou
Moje najoblubenejsie anime je Shaman King a Naruto(i s Shippuuden).Videl som zatial vsetky casti Shaman king(kral samanov),vsetky casti Naruto,vsetky diely Pokemona,ktore davali v telke,Animatrix,par casti Yu-Gi-Oh GX,12 dielov Naruto Shippuuden a dnes idem na Ghost in the Shell movie 1
mam taku otazocku...ja teraz ficim na Narutovy a niektori tu spominaju nejakeho Naruta Shippuuden. Co to vlastne je?? nejake volne pokracovanie Naruta?? a ako vlastne skonci obycajny Naruto?? videl som ten zapas pri saskemu ale neviem ako dopadol...za odpovede diky
Naruta zobral Jiraiya-sama na 2-ročný tréning...Naruto Shippuuden je pokračovanie Naruta po tréningu už skoro s dospelým Narutom...vynikájuce časti shippuuden
hondzo napísal:mam taku otazocku...ja teraz ficim na Narutovy a niektori tu spominaju nejakeho Naruta Shippuuden. Co to vlastne je?? nejake volne pokracovanie Naruta?? a ako vlastne skonci obycajny Naruto?? videl som ten zapas pri saskemu ale neviem ako dopadol...za odpovede diky
Toto nerob,ze sa opytas na dej,potom ti to len skazi zazitok+ten kto to tu napise,napise spoiler,a vela ludi,co to pozera nebude rada.Naruto shipuuden su este lepsie casti nez Naruto.Vychadzaju kazdy stvrtok v Japonsku,ale ty asi nevies JAP,takze si pockas na piatok,kedy to vyjde s eng titlami a jedna stranka robi vzdy preklad prave vydanej casti este v ten den.
Opak napísal:Naruta zobral Jiraiya-sama na 2-ročný tréning...Naruto Shippuuden je pokračovanie Naruta po tréningu už skoro s dospelým Narutom...vynikájuce časti shippuuden
mozem lne suhlasit .... pravidelne kazdy tyzden na tom frcim ked pridem piatok z intraku....len teraz tie specialy ma srali lebo potom naruto vychadzal kazde 2 tyzdne