15 a žiaden záujem dievčat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

mam cca5 spoluziakov ktory sa za to smiali druhym asi pred dvomi rokmi ked som mal 14, je to detinske a blbe
teraz to mame v triede rovnake mas iny nazor a druhy snim nesuhlasia tak hned od teba ruky prec lebo si iny toto je moja osobna skusenost,
samozrejme je to dost individualne ale uz som sa s tym viackrat stretol a nie len v skole, to mas nieco podobne ako ked nepijes a nefajcis pri tomto sa posmievali konkretne aj mne ze som nefajcil ked takmer cela trieda fajcila, staci ich mat v....ahoj :wink: a vsetko je v poriadku, od takychto ludi jednoznacne ruky prec
taketo je zmyslanie velmi vela dnesnych deti
a Sagittarius pri tomto zalezi aj velmi vela na veku, takmer dospely alebo dospely clovek sa nebude vysmievat takejto blbosti
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

neostava mi s vami nic ine len suhlasit, pokial dnes clovek nejde s vacsinou tak je automaticky nepriatelom alebo sa citi menejcenny a to plati aj o babach, to ze som nemal babu sa absolutne nestidim aj ked milujem tych "gerojov" ktori si myslia ze ked je mu 15 a natriasa kazdy tyzden na inej takze je daco viac :?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

15 ?? no, doba ide dopredu, mlady ludia maju sex uz v 13 -14 tich rokoch, "na frajerky mas este cas " :D O mna tiez baby nemali zaujem, ale zmenil som image, teda len uxes na trosku-trosku extremnejsi a uz to islo. a ide to doteraz, aj ked mam babu. Tym sa nechcem chvalit, ani to zneuzivat, proste som aky som, a nic na tom nezmenim, na niekoho baby letia a neviem preco, a niekto....ma proste smolu :?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ziismariaaa! ja som mal prvu babu 15-16 a od vtedy len dake bezvyznamne romaniky a zijem... pokusal som sa o vseliake finty na balenie,ale hodil som to na salamu.
a na balenie nepotrebujes ani za 2. ja som skusal take kraviny a celkom an triezvo... ale ked raz babu zaujem prejde "ako psa auto" tak je to horsie ako zaujem ziaden...
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

Lub0$ napísal:Tu sa nikto nestazuje ze ho alebo nas nebalia baby, ved ako zdravy clovek vidim ze sa pacim nejakemu dievcatu, nie? Ide o zaujem dievcata cize on si vsimol to, ze ziadna sa nanho este zalubene nepozerala a ziadna mu to nedala najavo cize proste nic. Pozor tu nejde o balenie, ale iba o ukazani ze sa dakomu paci :wink:
:) teraz si v podstate napisal to co ja len trosku inak. Pozret zalubene, ci balit ... pointa rovnaka ...zaujat toho druheho. A kedze baby su trosku hamblivejsie (samozrejme nie vsetky) a tie to davaju najavo tazsie. A preto som mu radil, ze ked to nefunguje takto, teda ze baby nanho nehladia ako chce.... nech otoci garde a ide na vec on :) ...teda ak o to stoji ... a zvysok som uz napisal ...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Podla mna je otazka ina....
Chces babu lebo hladas niekoho koho by si mohol lubit a kto by mal rad teba (ako myslim naozaj lasku) :lol: )...
Alebo chces babu, ktora by ta fyzicky pritahovala a mohol si sa snou ocicmavat...atd.... :?: :wink:
Artuš
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Artuš »

Tak to prvé by som veľmi rád mal. A ale ani to druhe neni na skodu. :) Proste nejaku tu osobu ktoru by som mohol mat rad a bola by mi oporou a naopak... Ale nehrniem sa do toho, ked to ma prist tak to pride, mna skor hneva ze nie je absolutne ziaden naznak zeby to malo prist.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No, neviem, ako vravis, ze chces babu. Babu si mozes najst, moze ti s nou byt dobre, raz mozno budete spolu, a uvidis inu babu, budes mat sucho v ustach, roztrasu sa ti kolena a to je laska :) aspon tak to opisuju ludia....ono to pride casom.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Nechce sa mi všetko čítať ale:

- podľa mňa o Teba možno mali záujem baby, ale nevieš o tom. Možno sa príliš hanbili a tak. Dokonca som si tým skoro istý

-začni robiť všetko pre to, aby si zvýšil svoju atraktivitu, ak to už nerobíš.Ženy si všímajú detaily. Obliekal sa trošku zaujímavejšie a výnimočnejšie, mimo normál, ale stále musíš byť sám sebou. Vystri sa, hovor pomalšie.. blabla.. tu sa dá kecať, ale proste rob všetko pre to, aby si bol "iný" a zaujímavý pre dievčatá

- nerob si z toho veľkú hlavu ono to príde samo

- vyhľadávaj ženskú spoločnsoť, ale neper sa im do riti. Len buď zdvorilý a venuj sa im. Galantný, a pod.

Držím palce
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

MimKorn podla mna je to hovadina

Ja som o hodne iny oblecenim ako ostatni.Pomer u nas v meste podla hudby cize aj stylu obliekania je zhruba : 40% hip hop 40% metal 20% ostatok

AKurat ze hip hoperiek je z tych 40% tak 50% a metlaciek je omnohooo menej ako metlakov.Takze asi mam mensiu sancu :)

A k chalanovi : Nemyslim ze by si mal menit oblecenie alebo daco.Zenska musi mat rada tvoje vnutro nie tvoje oblecenie.Ked sa jej pacis budes sa jej pacit ci v handrach od cinana za 10 korun alebo v znackovom obleceni za tisice
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

nerob zo seb frajera, chod do spolocnosti(nevysedavaj doma) snaz sa byt vzdy upraveny cisty vonavy , maj kamaratky :)
puzzle
Light Expert
Light Expert

Dieg0 napísal:MimKorn podla mna je to hovadina

Ja som o hodne iny oblecenim ako ostatni.Pomer u nas v meste podla hudby cize aj stylu obliekania je zhruba : 40% hip hop 40% metal 20% ostatok

AKurat ze hip hoperiek je z tych 40% tak 50% a metlaciek je omnohooo menej ako metlakov.Takze asi mam mensiu sancu :)

A k chalanovi : Nemyslim ze by si mal menit oblecenie alebo daco.Zenska musi mat rada tvoje vnutro nie tvoje oblecenie.Ked sa jej pacis budes sa jej pacit ci v handrach od cinana za 10 korun alebo v znackovom obleceni za tisice
Zial fraza, ze saty robia cloveka stale plati a aj bude platit. (ci chceme alebo nie). Kazdemu sa paci iny styl, to je ok. Mozno plati aj, ze protiklady sa pritahuju.
Oblecenie ma velky vplyv na spominanu vec, za tym si stojim stale.
Samozrejme LASKA ma byt uz o niecom inom ako len o sympatiach, obleceni a tak, to si napisal aj ty.
On ale hlada ZAUJEM zien, teda tak tomu rozumiem. Kazdy sme svojsky, cim vies zaujat zenu, to musis vediet ty, a ak este nevies tak to musis zistit.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ano :).Suhlasim.Mozno som as vyjadril troska "tvrdsie" ale kazdopadne tim ze sa bude sortovat a bude vystrednejsi nezaujme cele spektrum ludi.Ked sa oblecie ako hopka zaujme hopky a zaujme male percento ostatnych ludi.Tak isto ako nejaky diskac ... u ktoreho je mala sanca ze zaujme metlacku.Nikdy nezaujme cele spektrum
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

puzzle napísal:Zial fraza, ze saty robia cloveka stale plati a aj bude platit. (ci chceme alebo nie). Kazdemu sa paci iny styl, to je ok. Mozno plati aj, ze protiklady sa pritahuju.
Oblecenie ma velky vplyv na spominanu vec, za tym si stojim stale.
Samozrejme LASKA ma byt uz o niecom inom ako len o sympatiach, obleceni a tak, to si napisal aj ty.
On ale hlada ZAUJEM zien, teda tak tomu rozumiem. Kazdy sme svojsky, cim vies zaujat zenu, to musis vediet ty, a ak este nevies tak to musis zistit.
saty robia cloveka to ano robia tak politikov, zastupcov ci riaditelov spolocnosti a ludi ktori nejak musia vyzerat, ale vazne si nemyslim ze teraz sa musi obliect za majland aby si nasiel babu, podla mna tu o oblecenie nejde :wink:
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

blbost nepoznam chalana o ktoreho by ziadna baba nemala zaujem... aj ja som si to o sebe myslel vlastne mozno este aj ked som 15 presiel rok... dva ajajaj :D urcite maju zaujem len co cakas ze dievca po tebe skoci? to ty skoc na nu :D vela stastia vzdy si musis verit
puzzle
Light Expert
Light Expert

Sheep napísal:saty robia cloveka to ano robia tak politikov, zastupcov ci riaditelov spolocnosti a ludi ktori nejak musia vyzerat, ale vazne si nemyslim ze teraz sa musi obliect za majland aby si nasiel babu, podla mna tu o oblecenie nejde :wink:
Ani raz som nepovedal, ze sa ma obliect za majland ... proste obliect sa vhodne, zladene... to sa da aj za malo penazi ...
... a nie je to len o politokoch atd ako si spomenul :) (podla mna)
wamp
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wamp »

Dieg0 napísal:Rovnako si ma nevšímajú celkom ma to nejak extra nesralo ale už mi ťahá na 17 a príde mi to nie že trápne ani nič lebo na okolie seriem.Len by sa mi hodila polovička :).

Ale neznamená to že bez nej neprežijem, užívam si života s ňou či bez nej :)

BTW : Obliekam sa metalovo, tz bombera, čierne gate, vybíjane pitchovinky ako napr opassok killery atd odznaky.Proste každý si vie predstaviť.Je možné že tým "odpudzujem" baby ale keď nechcú nech sa idú vypchať :D
hehe, no pekne :D myslim, ze metlacky by si vsimli... maybe :D[/list]
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

hmm ked som mal 15 nemala o mna tiez zaujem ziadna. absolutne ma to netrapilo. tiez som nemal prilis zaujem nieco nadvazovat. az v 17 som nasiel niekoho, koho som neskutocne chcel. a aj to vyslo. vobec nemam pocit, ze som mal mat v 17 uz nejaku pred tym. a vobec nic som nemenil. ani oblecenie, ani spravanie
puzzle
Light Expert
Light Expert

to Artus:
nie je to cele o nicom inom, len o Tebe. Je len na tebe ako Ty svojou osobnostou dokazes zaujat opacne pohlavie.
Spomenute "tuningy" ako oblecenie, lichotky atd ti ktomu mozu dopomoct, avsak do ciela ta neprivezu.
Boze aj ja chcem mat znovu 15r ... :oops: ....
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Aj ja ale s dnešným rozumom :)

V 15 by som sa s takýmto netrápila.....Horšie je to tak nad 25
Napísať odpoveď