Lunik 9 - "Pýcha" Košíc

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Zavulon napísal:Sak pravdaze v kazdom narode/spolocenstve ziju "dobry" a "zly" ludia....
otazka je zlozitejsia....kto bude urcovat, ktori su ti dobri a zli ?
Nebudeme upalovat tych zlich ? Vytvorit perfektne ludstvo ? Nieje to niekoho teoria ? ... :?
Zli? Skor neprisposobivi. Uz dlhe roky sa ich stat snazi naucit aspon trochu slusne zit, lenze oni to nechcu, pretoze su lenivi ako nikto iny. Podla mna ma kazdy sancu dostat sa z takejto situacie(alebo si ju aspon zlepsit) a je len na nom, ci ju vyuzije.
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

videli ste, ze by sa niekedy do takejto diskusie zapojil cigan? alebo, ze by boli vobec ne nete?
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

maximalne tak na pokeci...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Opak napísal:videli ste film Okrsek 13 ?..chceli nukleárnou bombou vyčistiť isté územie, v našom prípade by to mohol byť lunik nine :D
Jediny problem je v tom ze atomovka by znicila cele SR :lol: :lol: :lol:
no a mne sa este velmi nece do vacnyych ....
Pilifo napísal:Škoda reči, všetkých povalačských cigáňov by mali vysťahovať zo Slovenska naspäť, odkiaľ prišli...Inak cigáňom na Luníku by som dal ultimátum, že ak by si nepoupratovali ten neskutočný bordel, čo tam majú, tak nedostanú žiadne prídavky, jednoducho absolútne žiadne príjmy...keby neprisúpili, majú smolu, nech si zhnijú vo svojom vlastnom bordele, čo narobili...
no vies lenze potom by sa zacali stazovat :wink: a europska unia by zacala do nas je*at s prepacenim ze si s nimi nevieme urobit poriadky a ze su diskriminovany :wink:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja som v KE nikdy nebol, ale u nas v TN som uz davno ziadneho "trochu viac opaleneho Slovaka" nevidel... kedysi tu byvali v jednom rozpadnutom dome pri hlavnej stanici, a vystahovali ich odtial ani si uz nepamatam, kam...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

tak k tomu luniku IX sa vyjadrovat nebudem ale u nas v PD som uz tiez vela ciganov dlho nevidel pretoze uz davno neikedy pred desiatimi rokmi v autobuse nejaky cigan zabil nozom nejakeho skinheada a tym padom sa proti nim vsetci prievidzski skinheadi vzburili a pridalo sa k nim viac ludi a od vtedy sa tu cigani viac menej boja existovat takze tahaju kade lahsie kazdy rok sa tu organizuju tzv. (nejaky) pochod kde sa vsetci skinheadi stretavaju na namesti a idu na cintorin pri hrob toho mrtveho
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Zamknuté