Zli? Skor neprisposobivi. Uz dlhe roky sa ich stat snazi naucit aspon trochu slusne zit, lenze oni to nechcu, pretoze su lenivi ako nikto iny. Podla mna ma kazdy sancu dostat sa z takejto situacie(alebo si ju aspon zlepsit) a je len na nom, ci ju vyuzije.Zavulon napísal:Sak pravdaze v kazdom narode/spolocenstve ziju "dobry" a "zly" ludia....
otazka je zlozitejsia....kto bude urcovat, ktori su ti dobri a zli ?
Nebudeme upalovat tych zlich ? Vytvorit perfektne ludstvo ? Nieje to niekoho teoria ? ...
Lunik 9 - "Pýcha" Košíc
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jediny problem je v tom ze atomovka by znicila cele SROpak napísal:videli ste film Okrsek 13 ?..chceli nukleárnou bombou vyčistiť isté územie, v našom prípade by to mohol byť lunik nine
no a mne sa este velmi nece do vacnyych ....
no vies lenze potom by sa zacali stazovatPilifo napísal:Škoda reči, všetkých povalačských cigáňov by mali vysťahovať zo Slovenska naspäť, odkiaľ prišli...Inak cigáňom na Luníku by som dal ultimátum, že ak by si nepoupratovali ten neskutočný bordel, čo tam majú, tak nedostanú žiadne prídavky, jednoducho absolútne žiadne príjmy...keby neprisúpili, majú smolu, nech si zhnijú vo svojom vlastnom bordele, čo narobili...
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak k tomu luniku IX sa vyjadrovat nebudem ale u nas v PD som uz tiez vela ciganov dlho nevidel pretoze uz davno neikedy pred desiatimi rokmi v autobuse nejaky cigan zabil nozom nejakeho skinheada a tym padom sa proti nim vsetci prievidzski skinheadi vzburili a pridalo sa k nim viac ludi a od vtedy sa tu cigani viac menej boja existovat takze tahaju kade lahsie kazdy rok sa tu organizuju tzv. (nejaky) pochod kde sa vsetci skinheadi stretavaju na namesti a idu na cintorin pri hrob toho mrtveho