multiboot system

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
inflater
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

multiboot system

Príspevok od používateľa inflater »

poskladal som suciastky zo starsieho PC (pentium 266 MHz, 98 MB RAM, S3 Virge DX) a napokon sa mi po dvoch dnoch instalacie podarilo nakonfigurovat MS-DOS, Windows for Workgroups 3.11, Windows NT 4.0, Windows 98 SE, Windows 95 a Windows 2000 vtesnat na jeden 9,5 GB disk a este viac ako 3 GB mi ostalo volnych (2 GB na osobitnej prazdnej particii fat16 a ostatne megabajty napr. na particii Windows 2000) ... :) no jo ziadna slava, ale pochvalte sa aj vy ;)

cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: multiboot system

Príspevok od používateľa cORP. »

inflater napísal:poskladal som suciastky zo starsieho PC (pentium 266 MHz, 98 MB RAM, S3 Virge DX) a napokon sa mi po dvoch dnoch instalacie podarilo nakonfigurovat MS-DOS, Windows for Workgroups 3.11, Windows NT 4.0, Windows 98 SE, Windows 95 a Windows 2000 vtesnat na jeden 9,5 GB disk a este viac ako 3 GB mi ostalo volnych (2 GB na osobitnej prazdnej particii fat16 a ostatne megabajty napr. na particii Windows 2000) ... :) no jo ziadna slava, ale pochvalte sa aj vy ;)

a co tym chcel basnik povedat ? ved ak zvolis postupnu instalaciu malo by to slapat kdekolvek ci nie ? :roll:
Napísať odpoveď