licencia pesnicka
licencia pesnicka
dnes som si stiahol z i-legalne.cz jeden song,ale chce ho prehrat len mne,dalej to nemozem sirit.
neda sa to nako oklamat?
nechce mi to ist ani vo wave editoroch a podobnych veciach, ked to napalim pojde to?
neda sa to nako oklamat?
nechce mi to ist ani vo wave editoroch a podobnych veciach, ked to napalim pojde to?
-
aughostino
Medium Professional
Re: licencia pesnicka
Zda sa mi, ze nepojde... Najjednoduchsie je to podla mna cez nejaky program co vie nahravat zvuk.l0f4s3 napísal:dnes som si stiahol z i-legalne.cz jeden song,ale chce ho prehrat len mne,dalej to nemozem sirit.
neda sa to nako oklamat?
Re: licencia pesnicka
mozes mi vymenovat niake ?GothaR napísal:Zda sa mi, ze nepojde... Najjednoduchsie je to podla mna cez nejaky program co vie nahravat zvuk.
-
aughostino
Medium Professional
-
aughostino
Medium Professional
omg aky moralista zrazu...taketo diskusie sa tu vedu bezne - ako rozchodit nelegalne stiahnutu hru, ako nastavit p2p kleinty, ako obist blokovanie p2p u providera...o zamknuti/zmazani nech rozhodnu moderatori, ty to mozes akurat oznamit cez tlacidlo pri prispevku a nemusis tu spamovat ked nemas nic k teme.aughostino napísal:mas pravdu, diskusia zakazana nie je ale on chcel konkretny navod ako obist autorske prava
-
aughostino
Medium Professional
a co ma P2P klient z warezom? to potom aj pri prehladacoch ako FF a Opera mas to iste, tiez sa cez ne taha warezGothaR napísal:omg aky moralista zrazu...taketo diskusie sa tu vedu bezne - ako rozchodit nelegalne stiahnutu hru, ako nastavit p2p kleinty, ako obist blokovanie p2p u providera...o zamknuti/zmazani nech rozhodnu moderatori, ty to mozes akurat oznamit cez tlacidlo pri prispevku a nemusis tu spamovat ked nemas nic k teme.
no ok, ale to nic nemeni na tom, ze stacilo pouzit tlacidlo na oznamenie a nemusela sa tu rozvijat tato diskusiaaughostino napísal:preco to sluvicko zrazu? ja som moralista a nemam rad warez
nechajme to uz tak
No to je mi jasne, ale nebudeme sami seba klamat tym, ze tu budeme tvrdit, ze sa niekto bude trapit s nastavovanim p2p len preto, aby si mohol stiahnut par legalnych veciToy M@ch!n3 napísal:a co ma P2P klient z warezom? to potom aj pri prehladacoch ako FF a Opera mas to iste, tiez sa cez ne taha warez
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pravdepodobne to mas vo formate wma s ochranou drm, odomknut by sa to malo dat programom z tejto stranky http://www.soundtaxi.info/