kamosi na intraku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matk0
Amateur
Amateur

kamosi na intraku

Príspevok od používateľa matk0 »

cawte, som tu novy na pozvanie jednej "star" a hned mam aj taku otazku.
takze na intraku kde byvam sme partia zmamych, kamosov, ako to uz byva. no a ja tam fungujem ako dievca na zachranu, ak je problem pri skuskach, treba robit zadania, proste zachranit krk, ale bacha nie som ziadna kocka, nikdy som ani nebol, proste sa na mna ludia obracaju ked im hori pod zadkom, alebo nieco potrebuju zohnat.
no a mam dve kamosky, ktore byvaju spolu, a parkrat som sa bol spytat ci nepojdeme na pizzu, alebo na pivo, len tak niekam sa zabavit. ked mi povedala jedna z nich ze nie, ze ju boli hlava, tak ok, je to bezne, ale jedna alebo druha to povedala viackrat a nedavno mi len tak medzirecou povedali, ked sa to zopakovalo, ze o 15 min na to si to rozmysleli a sli na pivo s kamosmi z vedlajsej izby a na mna akosi zabudli, akurat ze sa to stalo uz niekolkokrat (ze spontannost). tak ma to uz prestalo bavit apovedal som, ze ked s nimi vedia chodit na pivo, tak budu vediet chodit za nimi ked nieco budu potrebovat. no a teraz by ma zaujimalo ci som to nahodou neprehnal. ako by ste zareagovali vy??
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

nie, podla mna si to neprehnal vobec, zareagoval by som tak isto.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Aj ja, aj keď keby ma požiadali potom o pomoc, asi by som im pomohla.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Myslím že si to neprehnal.Nieje dobré keď ľudia využívajú druhích.Možno ťa to naštve alebo dačo ale proste sa im nepáčiš resp. niesi pre ne atraktívny a tak ťa odje*ábavajú.Urobil si dobre a dúfam že keď prídu dakedy znova keď im bude horieť pod zadkom a prídu s velkým výstrihom budú otŕčať zadky dúfam že nepodľahneš.Ukáž im že aj ty vieš byť rovnaká sviňa ako sú ony dve
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zareagoval si perfektne, este ta caka dalsi krok a to odbit ich ked sa zase za tebou doplazia ...
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

takýchto ľudí som poslal do .... tiež som sa už s takými stretol ale proste už som z tých, že si poviem nie, nemám, nedám... dovi, dopo...
nech vedia, že sa to takto nemá robiť...
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

Presne tak... vies mozno ony si o tebe myslia, ze ked si taky mudry, tak s tebou neni ziadna sranda :roll: poznam z vlastnej skusenosti... napriklad aj odo mna kazde rano opisuju ulohy a niekedy ma to aj stve ze ja sa s tym doma a nadrem a tie ku*** to za pat minut odpisu... ale zas neni to az take hrozne, ze proste to len opisu a dovidenia, ale aj normalne pokecaju.. ale niekedy mi to tak pride blbe, ze mozno keby i nedam ulohy tak by o mna ani nezakopli :cry: ale zalezi aj od povahy tych dievcat...
takze si najdi radsej inteligentnejsie kamaratky a na hentie sa zvysoka vykakaj :)

//btw. t0m4s3, podla nicku usudzujem ze je to chalan :lol: :lol:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

primerane a adekvatne!
a ze pozdravujem ladu a katu :D

//ak mozem upresnit, tak matk0 je chalan, a nie je to genius, ale rychlo je schopny naucit sa na hocico a zapamatat, to iste aj s programamy a zadaniami, proste ma smolu, ze lahko rozumie a nevie povedat nie!
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...povedal si co bolo spravne :)
...nic v zlom, ale myslim ze si pre nich nieco ako ti poskokovia v americkych teen komediach, ked nieco chcu si najlepsi na svete, ked chces nieco ty od nich, napr. to pivo, tak ta nepoznaju, ved ony sa spametaju...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

No a? Nevidim ziaden dovod, preco by z Teba mali robit rohozku.
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

to čo si im povedal bolo správne...teraz len nesmieš podlahnuť ked budu neskôr od teba niečo chcieť...a to je iste že budu...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Dobre si spravil, poznaju ta iba ked nieco potrebuju, akonahle chces nieco ty tak to sa uz nepocita :?
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

podla mna si spravil dobre ja mam s tym tiez svoje skusenosti ale povedala som si uz dost a nebudem si dalej skakat po hlave, vela z nas zabuda na svojich kamosov a spomenu si az vtedy ak niekto nieco potrebuje. to je ale zivot co? :cry:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nenechaj sa vyuzivat, kamarat nekamarat, kamaratka nekamaratka, kasli na nich a venuj sa ludom o ktorych vies ze sa stebou bavia aj vtedy ked prave im nieco netreba :wink:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ja by som reagoval presne tak isto, akoze, KED MA NIEKTO VYUZIJE, TAK U MNA KONCI, KONCI, KONCI, nieje sanca na navrat, proste za tym si stojim....RAZ A DOST
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sa pridam aj ja... kasli na ne... hyeny jedny... ked s nimi vedia chodit na pivo, nech za nimi chodia aj ked maju problem s ucenim - nazval by som to priama umera... a neboj... ak by zacali o tebe hovorit nieco zle, zacni o nich s kludnym svedomim sirit pravdu ako slusneho cloveka len vyuzivaju...
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

myslim, ze si zareagoval prehnane slabo... kazlat na take zenske co si myslia, ze sa svet toci iba okolo nich....
ked pridu za tebou s proybou o pomoc, povedz im, ze nemas cas, bo ides von na pivco.. :wink:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

myslim ze sa tu uz inej odpovede ako "spravil si to spravne, aj ja by som to tak spravil, nabuduce im uz nepomahaj, vykasli sa na ne" a podobne uz ani nedockas :) ,
ale aj tak spravil si to dobre, mna "kamosi" tiez tak vyuzivali a ked som s tym spravil razny koniec tak som si nasiel skutocnych kamosov ktory pomozu aj mne ak je nieco treba nie len ja im :wink:
matk0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matk0 »

som si aj myslel, tak potom preco mam taky blby pocit, akoby som ich podrazil ja??
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

matk0 napísal:som si aj myslel, tak potom preco mam taky blby pocit, akoby som ich podrazil ja??
Nemas mat preco, ony ta podrazili omnoho viac krat. Kasli na to ;)
Napísať odpoveď