cawte,chcel by som si kupit nejaky dobry hudobny mobil,ale neviem aky je najlepsi .oplati sa mi kupit w810i,alebo nejaky novsi?(nie prilis drahy-max.7500SK)
hmm, kamoska a brat maju SE W580i, celkom sa mi paci, dobre prehrava hudbu. ja som mal akurat D750i, ale pre mna aj to bol v pohode zvuk, zalezi od toho, na aky zvuk si potrpis
ale series N su trosku drahsie,ako som ochotny dat za mobil,ale s bazaru by sa aj dalo ho kupit("inzinerske mobily" sa mi nepacia)..a mne sa sony ericcsony zdaju lepsie,lacnejsie.
tak ked nechces "inziniersky telefon" s moznostami namakanych kustomizacii po svojom, ale sa radsej spoliehat na rozne patche, tak je Wckova rada od SE asi jasna volba ... mal som moznost pocut asi 3, ale naj sami pacila W810i ... a nejde ani tak draho ... ma fakt skvely zvuk a aj seriove sluchatka su celkom bomba ...
mozem ti odporucit.... w710i skvely mobil..... ale neviem porovnat s w810i bo som ho nevidel..... ale w710i krasa, neni zlozity.... a fajn sport-music-mobile
tak tak w810i nemozem si ju vynachvalit. mam ju uz vyse roka a este ma neomrzela..co sa pri inych telefonoch ktore som mal pred nou a sucasne s nou povedat neda
Na hudbu jednoznacne Sony Ericsson Walkman. Nokie su celkom shit na hudbu. A potom si uz skus vybrat teda podla tej sumy co by bolo najlepsie pre teba.
weed napísal:Na hudbu jednoznacne Sony Ericsson Walkman. Nokie su celkom shit na hudbu. A potom si uz skus vybrat teda podla tej sumy co by bolo najlepsie pre teba.
a tak to neni tak celkom pravda ... Nokie X-press music serii su celkom dost dobre pocuvatelne, len maju malinku nevyhodu, neponukaju tak kvalitne sluchatka ako napr. Sony ericsson W810i a podobne ... ale vsetko sa da vybavit dokupenim HW
pisal som s kamosom, co mal v ruke Nokiu 5310i a hovoril mi, ze zvuk na paradny, ale ze ten fon by nechcel, lebo je strasne tenky ci co, proste, ze by sa mu skoro znicil. neviem ako to napisat.
nordkapp_pb napísal:a tak to neni tak celkom pravda ... Nokie X-press music serii su celkom dost dobre pocuvatelne, len maju malinku nevyhodu, neponukaju tak kvalitne sluchatka ako napr. Sony ericsson W810i a podobne ... ale vsetko sa da vybavit dokupenim HW
Aj kvoli headsetu som mu poradil SE. Mozes dokupit aj na nokiu to je jasne. Ale to je dalsia investicia a on chce nieco do 7500Sk.