Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
Sagittarius
Guru
Čo si myslíte, kto v tej situácií postúpi do semifinále? Moje názory:
Slovan - myslím, že Žilina už nemá šancu.
Košice - ak sa niečo prekvapivé nestane, lebo Popradu sa ťažko bude obracať z 0:2 na zápasy.
Skalica - myslím, Zvolen že neuzavrel základnú časť veľmi dobre a v rovnakej hre pokračoval aj dnes.
Martin - dúfam, že postúpi, ale naozaj je to najvyrovnanejšia dvojica, Trenčín ho ešte dosť potrápi.
Košice - ak sa niečo prekvapivé nestane, lebo Popradu sa ťažko bude obracať z 0:2 na zápasy.
Skalica - myslím, Zvolen že neuzavrel základnú časť veľmi dobre a v rovnakej hre pokračoval aj dnes.
Martin - dúfam, že postúpi, ale naozaj je to najvyrovnanejšia dvojica, Trenčín ho ešte dosť potrápi.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Miesto Skalice si myslel asi Zvolen. Skalica doma velmi silna a ak Zalesak s Palffym udrzia formu, tak postupia hladko, 4:1 max 4:2 na zapasy a svojho semifinaloveho supera takisto potrapia! Som rad, ze to dnes Martin zvladol, snad zajtra to bude este jasnejsie a aspon jeden zapas uhrame aj v Trencine.
-
Sagittarius
Guru
Áno, takto som to myslel. To Skalica bol môj tip na postup a v tej vete som zabudol napísať, že Zvolen, ale už som to opravil. A dnes hrala ešte aj Skalica vlastne bez Zálešáka, lebo v prvej minúte dostal 5 min. + DKZ za faul na Laca Čierneho.t0m4s3 napísal:Miesto Skalice si myslel asi Zvolen. Skalica doma velmi silna a ak Zalesak s Palffym udrzia formu, tak postupia hladko, 4:1 max 4:2 na zapasy a svojho semifinaloveho supera takisto potrapia! Som rad, ze to dnes Martin zvladol, snad zajtra to bude este jasnejsie a aspon jeden zapas uhrame aj v Trencine.
No tak by som dal aj ja Zvolen sa podla mna zobudi po tej vcerajsiej facke.Sagittarius napísal:Čo si myslíte, kto v tej situácií postúpi do semifinále? Moje názory:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
uplne idealne by bolo KE, MT, Skalica, ZA
ale to by som musel zit v rozpravkovom svete..Ale titul by som najviac doprial niekomu z trojice KE,MT,Skalica.KE uz len z principu, MT za to co predvadza celu sezonu, za fantasticku divacku kulisu, a Skalica kvoli Zigovi a Zalesakovi..Neskutocne co tito dvaja hraci robia..
-
t0m4s3
Admin
Martin po velkej drame vybojoval druhe vitazstvo, Skalica opat (podla vysledku) jednoznacne zdolala Zvolen (2 zapasy - 14golov to o niecom svedci).Co ma ale velmi mrzi, je ze v dnesnom zapase sa Dukle opat podarilo uspesne polovat na hracov. Podstavek otras mozgu, Havel a Jancovic vyklbene ramena a Riha 1cm ranu pri krcnej tepne. Kedy sa konecne zacne toto v nasej lige piskat? Alebo sa toto bude Trencinu tolerovat a cakat kym niekto nedopadne ako Tomas Zelenka v ceskej lige?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1%C5%A1_Zelenka
http://cs.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1%C5%A1_Zelenka
-
t0m4s3
Admin
2:0 ale za aku cenu? Kridlo prveho utoku Podstavek otras mozgu, dufajme, ze co najlahci. Najlepsi obranca Klepac koleno v tahu (vcerajsi zapas, nie cudzou vinou). Riha snad takisto bude hrat, aj napriek reznej rane na krku. Markovic roztata pera. Najlepsi strelec Havel ma po sezone - vyklbene rameno. Jancovic takisto rameno v tahu. Idealne by bolo vyhrat co najrychlejsia a teda 4:0 na zapasy, kym nam prasce z Trencina nezlikviduju tri formacie.
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
No neviem, píšu tam toto: http://www.stv.sk/tvprogram/dvojka/2008-03-04/ , ale keby si veľmi chcel vedieť pošli im mail alebo jednoducho pozri teletext, ten je takýchto veciach aktuálnej ako internetová stránka...