Aky internet v Prievidzi?
Aky internet v Prievidzi?
Poradte mi nejaky dobry net v Prievidzi za dobru cenu. Teraz mam uz rok Q-net a neni som velmi spokojny.
-
JurijRubanov
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Aj ja mam q-net. Ta rychlost netu je fakt o nicom, no ale za 479,- mesacne, co by si chcel. Ako najlepsie vychodicko sa javi T-com. No tie ceny su fakt otrasne. Iny program ako Maxi Klasik by som nikdy nechcel a ten stoji 950,- mesacne. Mozno keby sa dohodnes so susedom na polovicu, bolo by to idealne. No musis tiez uznat, ze Q-net sa v poslednom csae snazi. Ten 1TB FTP server je skvely a P2P siet je tiez fajn vec, kedze vacsina uzivatelov sme prepojeny ethernetom stovkou. Myslis ze o mikrovlnach sa u nas neda rozmyslat, kedze su na tu rychlost dost drahe. Este s vynimkou NOX, ale ten ma zase nizke rychlosti.
Ja osobne tiez hladam alternativu ku Q-netu, lebo zmluva mi konci v aprili, ale zatial bezuspesne.
Ja osobne tiez hladam alternativu ku Q-netu, lebo zmluva mi konci v aprili, ale zatial bezuspesne.
hoši, v Prievidzi môžem odporučiť internet od citicomu
www.citicom.sk
www.citicom.sk
re
lenze fibernet nieje mozny v celej PD a napriklad pri mne su sice kable, ale este to tu nie je mozne zaviest. bol som sa nan pytat a cela PD by mala byt spustena do konca roka 2008. skoda, ze zmluva s t-comom mi konci v maji...Broli napísal:1. Bud DSL od T-comu Turbo3 to je 3 mbit za 831 SK. Alebo Turbo 2.
2. V Prievidzi je FIBERNET ORANGE OPTIKA!!!
Jasna volba je 2.
-
audiotrack
VIP
hľadám niečo extra lacné v pd (časť zapotôčky). Na rýchlosti mi nezáleží, nakoľko doma bývam (resp. od septembra budem bývať) maximálne jeden víkend v mesiaci. Preto nechcem kvôli dvom dňom platiť zbytočne za nejakú optiku, potrebujem ho iba na komunikáciu (icq, irc, mail) keď budem doma a v čase prázdnin (počas mojej neprítomnosti ho nikto nebude používať). Viete niečo odporučiť? Pozeral som zatial za 10€ wifinet mini tu: http://www.citicom.sk/index.php?page=internethome ale ak je niečo lacnejšie tak som otvorený návrhom
vďaka
Pomoc s internetom :(
Ahojte uživatelia. Potreboval by som pomoc pri výbere internetu. Bývam v Prievidzi na takej ulici že ťažko sa mi zháňa internet káblový. Hrám counter-strike 1,6 kde potrebujem stále pripojenie. Viete mi niekto prosím poradiť? Už zháňam internet 2 týždne a nič 
Re: Pomoc s internetom :(
Skúsim pozrieť. Zatiaľ ďakujem reštart
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2011, 16:23)
Bývam na severe....v rodinnom dome podotýkam....viete mi poradiť prosíím
((
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2011, 16:23)
Bývam na severe....v rodinnom dome podotýkam....viete mi poradiť prosíím
A klasické pripojenia ako orange fibernet a magio od t-comu sú tam nedostupné?
rain3R optika neprichádza do úvahy, jedine wifi internet...ale ten nemá stále pripojenie vieš...preto hľadám od nejakej firmy DSL za slušnú cenu
yoggy skúšal som, no nenašiel som tam to čo by mi vyhovovalo, ale som presvedčený že existuje nejaká možnosť
Keď ja to csko hrať musím keď už to tak dlho hrám 
-
Anem
Star
Re: Aky internet v Prievidzi?
Hľadám net v Prievidzi časť Zápotôčky.
V paneláku je zavedený fibernet. No neviem sa na tej stránke vymotať http://www.orange.sk/web/internet/inter ... cnost.html Dozvedel som sa ,že za 14,99€ je 100Mbit.. to je trošku hovadina či 
v Prievidzi a v okrese Prievidza odporúčam Kinet internet
www.kinet.sk
www.kinet.sk
tieto dni resp.týždne som riešila, aký net si zaobstarať...nakoľko bývam v rod.dome, nie všetky ponuky sú aj reálne pre mňa.. keďže mi v ponukách stále vyskakovalo kinet, tak som si povedala, že to skúsim cez nich....no po objednávke zadanej cez mail som zbytočne čakala na odpoveď, že aspoň registrujú moju objednávku, na dohodnutý termín meškali a informovať ma o tom??? nie !...takže po týždňoch čakania mi nakoniec oznámili, že to nepojde , čo chcem ...tak som sa ozvala CITICOM v piatok v neskorých hodinách a v pondelok doobeda už mi net ide...komunikácia perfektná, je vidieť, že si aj vážia zákazníka . s netom som spokojná ...a po zisťovaní, mi túto firmu doporučilo veľmi veľa ľudí...škoda len , že som sa nerozhodla hneď pre nich. ..vrelo doporučujem!!!!!!