java problem
-
inkognitto
Star
java problem
Hi all, mam mensi problem s javou.
Najprv fakty (ako ich chapem ja:) ): *.jar je nieco ako zip, teda archiv, ktory moze obsahovat viacero *.class suborov.
*.class subory su prikazy na ktorych java aplikacia stoji.
Synax pouzity pre javu je "c".
A tearz problem: mam archiv (*.jar) a mam aj subory, ktore obsahuje, nezavisle od seba. Ked povodny archiv dam do telefonu, vsetko pracuje OK, ked vsak tento archiv chcem dekompilovat, tak mi pri jednej moznosti nerozbali vsetky subory a pri druhej mi vypise chybu (vid screen). Ked archivujem subory ktore su ako zdrojove uz rozbalene dodavatelom, po nahrati do telefonu pise: "neplatna aplikacia"
Program pouzivam: DJ Java Decompiler a telefon mam SEk550i
Neviem kde moze byt problem pripadne existuje nejaka lepsia aplikacia na pracu v jave ?
Najprv fakty (ako ich chapem ja:) ): *.jar je nieco ako zip, teda archiv, ktory moze obsahovat viacero *.class suborov.
*.class subory su prikazy na ktorych java aplikacia stoji.
Synax pouzity pre javu je "c".
A tearz problem: mam archiv (*.jar) a mam aj subory, ktore obsahuje, nezavisle od seba. Ked povodny archiv dam do telefonu, vsetko pracuje OK, ked vsak tento archiv chcem dekompilovat, tak mi pri jednej moznosti nerozbali vsetky subory a pri druhej mi vypise chybu (vid screen). Ked archivujem subory ktore su ako zdrojove uz rozbalene dodavatelom, po nahrati do telefonu pise: "neplatna aplikacia"
Program pouzivam: DJ Java Decompiler a telefon mam SEk550i
Neviem kde moze byt problem pripadne existuje nejaka lepsia aplikacia na pracu v jave ?
-
inkognitto
Star
-
mastermind
VIP
-
inkognitto
Star
-
xivo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
newiem preco xes "rozbalit" ten jar ale skus na to pouzit konzolu
alebo kukni tu
Kód: Vybrať všetko
jar xf jar-fileKód: Vybrať všetko
http://java.sun.com/docs/books/tutorial/deployment/jar/basicsindex.html-
mastermind
VIP
-
inkognitto
Star
mas vobec nainstalovane veci okolo Javy (JVM, JRE, JDK...) v pc? ak hej tak v prikazovom riadku .jar subor rozbalis tak ako ti radi xivo... jar-file je nazov tvojho suboru...xivo napísal:newiem preco xes "rozbalit" ten jar ale skus na to pouzit konzoluKód: Vybrať všetko
jar xf jar-file
ale aj tak nechapem naco to chces rozbalovat - z .class suborov zrejme nevycitas nic - to si mozes citat rovno cinske noviny
//chrono: aha
-
inkognitto
Star
no, tak vylozim karty...
Ide o to ze existuje jedna aplikacia, na telefony kde je cestovny poriadok autobusov v KE. tato aplikacia funguje 30 dni a potom treba dat novu verziu alebo ju registrovat, registracia stoji 50 Sk, ale aj tak,...
Preto si chcem prepisat zdrojovy kod, aby sa tvarila ako registrovana, to som aj dokazal, ale neviem ju spravne skompilovat do jedneho .jar suboru. prkladam zazipovane zdrojaky ; ked to niekto bude vediet funkcne zozipovat do *.jar, tak sa mi ozvite a dam vam registrovanu verziu
Ide o to ze existuje jedna aplikacia, na telefony kde je cestovny poriadok autobusov v KE. tato aplikacia funguje 30 dni a potom treba dat novu verziu alebo ju registrovat, registracia stoji 50 Sk, ale aj tak,...
Preto si chcem prepisat zdrojovy kod, aby sa tvarila ako registrovana, to som aj dokazal, ale neviem ju spravne skompilovat do jedneho .jar suboru. prkladam zazipovane zdrojaky ; ked to niekto bude vediet funkcne zozipovat do *.jar, tak sa mi ozvite a dam vam registrovanu verziu
- Prílohy
-
- MHDKE 1.25.zip
- (172.27 KiB) 140 stiahnutí
-
xivo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Newiem ci by som to napisalinkognitto napísal:no, tak vylozim karty...
inac nikde som nepocul o tom ze sa da *.class dekompilovat na *.java
mozno iba ciastocne. Vsak potom by si mal pristup ku kazdemu zdrojaky aplikacie nakodenej v Jave. Asi si o tom skusim daco precitat
Na zbalenie použi program jar (je dodávaný spoju s Java SDK). Nezabudni tam potom pridať aj originálny súbor MANIFEST.MF (bez neho by to potom pravdepodobne nefungovalo). Inak príkaz môže vyzerať nejako takto:
// chrono: Rozbaľ si to do nejakého adresára, napr. 0. Súbor MANIFEST.MF skopíruj do adresára, v ktorom máš ten adresár 0 a vymaž adresár META-INFO. Uprav tie súbory a potom v tom adresári (v ktorom je ten podadresár 0) použi príkaz jar cvfm mhdke.jar MANIFEST.MF -C 0/ .
Kód: Vybrať všetko
jar cvfm subor.jar manifest.mf -C adresar/ .