t0m4s3:

, nie nemal som to zmerane na brzde, ALE bolo mi to povedane "diletantom" z Ceskej republiky, ktory je v Cechach uznavany a robi strasne vela, vela aut, a zaobera sa skoro cely zivot chiptuningom a veciam akolo toho.
GothaR:

, Neviem preco, ale kazdy na tomto fore, a teraz to je tiez tak, ma tendenciu podpichovat a nadvysovat sa. Takze, chiptuning ti nerozhodi celu charakteristiku motora.Auto si da clovek chipnut ked to chce, a urcite s tym nie je nespokojny. U diesloch sa o dost, ZNIZI spotreba, je to az cca liter dieslu na 100Km. A nestalo ma to vobec nic. Su tu ludia este, ktory maju medzi sebou kamaratsky vztah, a pomahaju si medzi sebou, a nejake sluzby si spravia aj zadarmo. Robili sme to po kabli "SuperFlash3".Tento kabel je znamy tym ze robi motorove jednotky po kabli, doposial sa to museli pajkovat a pomocou programatora upravovat na stole, co bol dost zlozity proces.
Hm a nenapisal som ze vykon sa mi zvysil o 10%, napisal som ze o 10 - 15%.Citim to, je to zivsie v 2,5 az 3,5 otackach, a vladze to viacej aj do kopca.Proste ked sa clovek strasne dlho vozi na 44Kw 1.4 Fabii, a potom sa tam spravi ta uprava MAP, clovek to citi.Musel by si zazit.Vozil som sa aj na upravenych 1.9TDI diesloch, na 1.8T benzinoch...Ale to uz je nieco ine...