Mam jednu otazocku, to ja ked mi neschvalia stranku tak mi poslu mail? Dajako nic neprichadza a bude to uz viac dni ako pisu zeby som mal dostat odpoved.
--==[ RA ]==-- napísal:Mam jednu otazocku, to ja ked mi neschvalia stranku tak mi poslu mail? Dajako nic neprichadza a bude to uz viac dni ako pisu zeby som mal dostat odpoved.
Hej, ale nemam nastaveny SPAM filter, a aj keby mi to tam hodilo tak zahlasi ze mam tam nieco nove. Mail mam na Azete, prisiel niekomu na Azet od nich mail? Ci nahodou to nema Azet blokovane.
--==[ RA ]==-- napísal:Hej, ale nemam nastaveny SPAM filter, a aj keby mi to tam hodilo tak zahlasi ze mam tam nieco nove. Mail mam na Azete, prisiel niekomu na Azet od nich mail? Ci nahodou to nema Azet blokovane.
No myslím si, že nie, ale teraz je to trochu čudné, lebo ani mne neodpisujú maily, že mi neprijali stránky
No to neviem, ale mne tiež v poslednom čase nepíšu maily o tom, či mi prijali alebo neprijali stránku...každopádne ak by ti ju prijali, určite by ti mail poslali
No rad by som mal aspon od nich nejaku odozvu, skusim to znova po par dnoch, mozno este dojde... A ked nie tak asi prerobim stranku a skusim s prerobenou trochu. Inac su nejake extra poziadavky na tu stranku? Lebo na ich stranke som take nic nenasiel...
--==[ RA ]==-- napísal:No rad by som mal aspon od nich nejaku odozvu, skusim to znova po par dnoch, mozno este dojde... A ked nie tak asi prerobim stranku a skusim s prerobenou trochu. Inac su nejake extra poziadavky na tu stranku? Lebo na ich stranke som take nic nenasiel...
No oni nemajú vymedzené nejaké špeciálne požiadavky...ale väčšinou sa snažím robiť stránky s nejakým pútavým grafickým vzhľadom