E-ziacka knizka

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
yoplin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

bibso napísal:som ucitel informatiky a spravca siete v skole a pouziva sa spomynana Agenda a hesla na prihlasovanie sa menit daju ako ziacke tak aj administratorske, staci mat pristup do pc s agendou, ale radsej sa ucte :D
este ze nie si ucytel slovencyni :lol: :lol:

sory za ot, ale nedalo mi
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Fortune napísal:skopni so zdrojak kde mas svoje znamky, prerob na na obraz svoj, nejak sikovne to pusti a potom zavolaj rodicov nech sa dojdu kuknut :D
Nemusel by to ani on pustat, staci v hosts presmerovat na localhost a spravit napodobeninu stranky :) Lenze to usilie sa vyrovna uceniu na same jednotky :D
k teme: aspon vidis, ze sa treba ucit a bez hier ti to pojde lahsie :)
A ak by si zmenil heslo, tak by rodicia mohli zavolat do skoly, prislo by sa na to, co sa stalo a mal by si este vacsi problem.
zdeno15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa zdeno15 »

Ja som to vyriešil uplne jednoduch.... naučil som sa kod zobral som ho rodicom.... vyhodil som ho a teraz ked chcu pozret znamky tak poviem ze sak kod maju oni a uz sa neda zistit v skole.... cize je to vybavene az do 4 rocnika
Shakal
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Shakal »

Tez som spravca na jednej skole a ziacku mame.
Dokonca vlastnu :smt023

Ale to len preto, ze nechcem podporovat monopol ktory si tu aSc Agenda zacina vytvarat a este aj preto, ze nechcem mat na strankach ziadnu google reklamu (ktoru si tam oni veselo pchaju)... .
:nono1:
Napísať odpoveď