1) nedavno som dostal notebook Acer Aspire 3054WXMi a bola tam nemecka Vista. Nainstaloval som tam teda Win XP + SP2 ale nefunguje skoro ziaden ovladac. (graficka karta, touchpad nefunguje spravne, zvukova karta - ide iba systemovy zvuk) Je to chyba ze tam je XP? ak nie poradte kde mam hladat ovladace.
2) este jedna otazocka. na notebooku mam aj seriove cislo na Vista Home Basic. ked si zozeniem CD s tymto windowsom v SK verzii, bude seriove cislo platit aj na neho ?
problem s notebookom acer
Re: problem s notebookom acer
stiahni si z netu slovensku vistu a nainstaluj, ked pri instalacii napises ten CD key zo stitku malo by ti to fungovat, ak by sa po instalacii nedal aktivovat tak volaj do MS a oni ti to aktivuju
-
satelitik11
Medium Professional
Re: problem s notebookom acer
tak tu ti poradim ist .............ftp://ftp.acer.cz..........neppo napísal:1) nedavno som dostal notebook Acer Aspire 3054WXMi a bola tam nemecka Vista. Nainstaloval som tam teda Win XP + SP2 ale nefunguje skoro ziaden ovladac. (graficka karta, touchpad nefunguje spravne, zvukova karta - ide iba systemovy zvuk) Je to chyba ze tam je XP? ak nie poradte kde mam hladat ovladace.
2) este jedna otazocka. na notebooku mam aj seriove cislo na Vista Home Basic. ked si zozeniem CD s tymto windowsom v SK verzii, bude seriove cislo platit aj na neho ?