gwixt napísal:no tak ale zase keby mali vsetci udaj len v hodinach tak preco by si to prepocitaval?
co ja viem mam tam 3896 hodin a chcem vediet kolko je to dni tak musim delit 24 ale ak su tam dni tak staci vynasobit 24 co je ovela jednoduchsie ako delit
ja mam len jednu otazku a teraz naozaj nechcem prvokovat, ale ked si pustim hojka a dam si nejaky script co mi bude stalo obnovovat tuto stranku povedzme kazdych 30 sekund a odidem na 2 dni prec, cize budem stale pripojeny tak mi to bude pocitat cas? To sa pytam len preto, aby niektori koumaci toto nezneuzili. Teda mna to napadlo, takto by som sa dostal za par dni na vrch rebricka. Celu noc by som si nechal pusteneho hojka a refresoval by som to dookola. Dakujem za odpoved.
snipah napísal:ja mam len jednu otazku a teraz naozaj nechcem prvokovat, ale ked si pustim hojka a dam si nejaky script co mi bude stalo obnovovat tuto stranku povedzme kazdych 30 sekund a odidem na 2 dni prec, cize budem stale pripojeny tak mi to bude pocitat cas? To sa pytam len preto, aby niektori koumaci toto nezneuzili. Teda mna to napadlo, takto by som sa dostal za par dni na vrch rebricka. Celu noc by som si nechal pusteneho hojka a refresoval by som to dookola. Dakujem za odpoved.
ak ti len toto treba ku šťastiu, kludne si to sprav.
Bože, nechápem čo riešite s tými rebríčkami.Je to len pre prehľad.Dajme otmu že na karme sa dá ešte onanovať ale na čase online?Na tom može onanovať iba magor.Ja mám počítač pustený prakticky skoro nonstop a nerobím to.Preto lebo chcem mať prehľad o tom koľko tu fakt som nie o to kolko mi zariadil autorefresh hodín
JV napísal:inak nezda sa vam ze Dawn sa nejak "podozrivo" rychlo vyšplhal na vrch rebrička ?
Tiez ma to zaujalo, ale ja tomu rebricku neprikladam ziadnu vypovednu hodnotu, takze ke mi to jedno. A ako pisal Hojko - ak to Dawnovi spravi radost, tak nech ju ma
Ja si akurat obcas pozriem svoj cas a porovnam s ostatnymi o ktorych viem, ze urcite autorefresh nepouzili.
audiotrack napísal:v db máš uložený čas strávený na fore a posledný refresh. Na začiatku je celkový čas nulový. Keď prejdeš na inú stránku vrámci fora, porovná sa aktuálny čas s posledným refreshom. Ak je menší ako 10 minút, tak sa zistí rozdiel aktuálneho času a posledného refreshu a priráta sa k celkovému. A tiež sa aktualizuje posledný refresh.
v skratke: zarátava sa čas strávený na fore pokiaľ si aktívny. Ak máš forum otvorené dlhšie ako 10 minút a nič nerobíš a potom niekde klikneš tak ti tento čas nezaráta, ale updatne sa posledný refresh a ďalšie kliknutie už rátať bude (ak zase nebudeš dlhšie ako 10 minút pasívny)
imho by sa dal v pohode osetrit aj autorefresh, keby bol v db ulozeny aj cas medzi poslednymi dvoma akciami a keby bol ten cas rovnaky ako medzi poslednou a aktualnou akciou tak by sa nezapocital...
Napr. autorefresh na 1 min., prva minuta by sa zapocitala, dalsia by sa porovnala s predchadzajucou a kedze by sa cas medzi poslednymi dvomi refreshmi rovnal, tak by sa nezapocitaval.
piton: to je relativne. Ani autorefresh nemusi dat stale rovnaky cas. Toto nezavisi len od nastavenia autorefreshu, ale aj od linky uzivatela, od serveru, ako rychlo spracuvava poziadavky etc.
Ak by som mal napriklad pomaly net a nastaveny autorefresh na 60 sekund, tak by mi mohlo nacitat stranku raz za 58 sekund a raz za 61 (kedze to zavisi aj od mojho netu, ktory je pomaly).
myslim,ze nech si ludia autorefreshuju kolko chcu ked im to fakt robi dobre...
ja mam len jeden trosku OT navrh - co je v profile ze kolko som stravil casu hranim hier... nedate to tak isto ako kazdy iny udaj? => Games: a boldom napisany cas...
piton napísal:imho by sa dal v pohode osetrit aj autorefresh, keby bol v db ulozeny aj cas medzi poslednymi dvoma akciami a keby bol ten cas rovnaky ako medzi poslednou a aktualnou akciou tak by sa nezapocital...
Napr. autorefresh na 1 min., prva minuta by sa zapocitala, dalsia by sa porovnala s predchadzajucou a kedze by sa cas medzi poslednymi dvomi refreshmi rovnal, tak by sa nezapocitaval.
efektívnejšie by bolo prenášať poslednú stránku. Ak je nová rovnaká ako posledná tak ide o refresh. To by sa mohlo prenášať v session, ale problém by vznikol ak si niekto otvorí viac okien. Takže ak niekoho napadne revolučný spôsob ako to spolahlivo odkontrolovať, nech sa ozve
ja viem, ale necel som zakladat new topic na to a ma napadlo ze ked je tam urcity system ze nieco: nieco tak by mohlo aj toto.. pre estetiku... a mohlo by sa posunut nad prilohy a tie by boli uplne dole
ppt napísal:piton: to je relativne. Ani autorefresh nemusi dat stale rovnaky cas. Toto nezavisi len od nastavenia autorefreshu, ale aj od linky uzivatela, od serveru, ako rychlo spracuvava poziadavky etc.
Ak by som mal napriklad pomaly net a nastaveny autorefresh na 60 sekund, tak by mi mohlo nacitat stranku raz za 58 sekund a raz za 61 (kedze to zavisi aj od mojho netu, ktory je pomaly).
Tak by som tam dal nejaku toleranciu 2-3s... To by imho odhalilo aspon 90% vsetkych autorefreshov. Alebo by to bolo privelmi narocne na server?
piton napísal:Tak by som tam dal nejaku toleranciu 2-3s... To by imho odhalilo aspon 90% vsetkych autorefreshov. Alebo by to bolo privelmi narocne na server?
myslis akoze ze by sa o kazdych 2-3 sek. prestal zapisovat cas az do obnovenia ?
lol.. to by potom mal teraz kazdy po par minutach a nie hodinach.. ten co je teraz prvy a ma 1den 22 hod by mal mozno 2 hodiny...
a nech si autorefreshuju.. mne je jasne ze ten kto je prvy a par pod nim nemoze stale kazde 3 minuty tu refreshovat manualne (a ak hej tak ) .. a je mi to jedno ci chce byt niekto prvy... len nech ja som neni niekde tam v hornej casti.. to by ma potom mrzelo
takto ako to je teraz je to fajn
Šu-Do: refresujem asi kazdy 30sek. som na marodke a by si mi neveril ako sa nudim ale neboj v utorok uz idem do prace, potom uz nebude casu a prenecham miesto ostatnym zavislakom