Nejaky clovek ktory sa vyzna do programovacieho jazyka C, by mi mohol poradit ktory priklad si mam vybrat z tejto stranky:
Kód:
http://www.acm.inf.ethz.ch/ProblemSetAr ... B_VV_Asian
Neviem este robit perfektne v C-cku, mame do konca semestra vyriesit jeden priklad z nich.Je to jedno ze ktory.Tak by som chcel niekoho poprosit aby si tam pozrel, a nasiel nieco co je jednoduche. Dakujem.
Ma to byt z tejto zbierky co tam je:
Asian Regionals
# 1995 (Problem Set in HTML)
# 1996 (Problem Set in HTML)
# 1997 (Problem Set in HTML)
# 1998 (HTML)
# 1999 (PDF)
# 2000 (PDF, some with test data)
# 2001 (Misc. formats, some with test data)
jazyk C, priklad
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
z tejto zbierky by som vybral problem C
prehladávanie grafov je pomerne jednoduché, naštuduj si niečo o dijkstrovom algoritme. Nejaké info nájdeš tu, aj tam máš ukážky písané práve v céčku
... ale to že mne sa to zdá jednoduché neznamená že to bude jednoduché aj pre teba. Je to subjektívne, každému ide niečo iné a keby si mám vybrať niečo lahké tak by som sa pustil práve do tohto. Ale všetky príklady som ani nepozeral, asi len prvé 3-4 zbierky
prehladávanie grafov je pomerne jednoduché, naštuduj si niečo o dijkstrovom algoritme. Nejaké info nájdeš tu, aj tam máš ukážky písané práve v céčku
... ale to že mne sa to zdá jednoduché neznamená že to bude jednoduché aj pre teba. Je to subjektívne, každému ide niečo iné a keby si mám vybrať niečo lahké tak by som sa pustil práve do tohto. Ale všetky príklady som ani nepozeral, asi len prvé 3-4 zbierky