Vista Transformation Pack 6.0
Vista Transformation Pack 6.0
prosim vas prosim vas mam strasny problem....ked chcem ist do nudzoveho rezimu v xpcku tak sa mi restartne sam od seba pocitac...neviete co je za problem???ked mam stlacat ESCAPE tak sa mi restartne....to vtedy stlacam,ked mi nacitavaju nijake veci......prosim o radu???
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a cez WINDOWBLINDS to len neaktivujes ?? stiahnes a dvakrat na to kliknes a otvori sa ti to vo WB.. aktivujes a ide.. a pritom nic z WB ti v procesoch nebezi.. chova sa UPLNE ako normalna WIN temasirmisoturbo napísal:skor tune up utilities ako windows blinds. predsa len troska vacsie naroky ma na pc. alebo tuto lord_3d riesil problem, ako dat temu a ze cez nejaky Neo Theme program si len stiahnes temu a cez ten program ju aktivujes.. pohladaj to tu niekde.
INáč čo je za haluz ten Vista transformation Pack? Ja som chcel mať čo najlepšiu napodobeninu Visty. Pred tým som mal Vista Inspirat ale ten bol taký blbý že bežal ako nejaký emulátor že najprv sa načítalo XP a potom zase Vista ako keby si dvakrát štartoval PC. Tento transformation Pack mi fungoval úplne len vtedy keď som mal zavírný počítač. Vtedy sa ukazovali ikonky visťácke, pri štartovaní bolo logo Visty. Teraz som po format C: a reinštalovaní XP šlape jako hodinky len jak som dal hore ten VTP tak ikonky mi zostali z XP, iba rámečky a Toolbar mám visťácky. A pri štarte tiež XP dáva.
nie je krajsi vzhlad na Windows XP, ako classic
.. navyse je uplne nenarocny, a aj na slabsich masinach to slape krasne. VTP je zrejme urceny pre nadsencov, ktori tym ziskaju pocit ze si z XP spravia vistu - mozno sa priblizia vzhladom ale funkcne je to stale len XP. Navyse si myslim ze VTP zatazi PC o nieco viac ako normalne Aero vo viste, kedze vista k tomuto ucelu pouziva VGA, a XP mam pocit ze CPU - a chcete mat pekny OS, alebo pouzitelny rychly OS? 
http://www.hojko.com/nahodenie-temy-na-xp-t71097.html 
patchi len uxtheme.dll cez ten soft, nahod témy do c/win/rescoures/themes a na 100% sa nic nedodrbe a zere 0%mb z ram...
patchi len uxtheme.dll cez ten soft, nahod témy do c/win/rescoures/themes a na 100% sa nic nedodrbe a zere 0%mb z ram...
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: