Vista Transformation Pack 6.0

Informácie o software, ankety...
mamutv
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Vista Transformation Pack 6.0

Príspevok od používateľa mamutv »

prosim vas prosim vas mam strasny problem....ked chcem ist do nudzoveho rezimu v xpcku tak sa mi restartne sam od seba pocitac...neviete co je za problem???ked mam stlacat ESCAPE tak sa mi restartne....to vtedy stlacam,ked mi nacitavaju nijake veci......prosim o radu???
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

odinstaluj to :wink: sice ja som to pouzival, islo celkom v poho, ale nie kezdy ma to stastie a ide mu to ako ma.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

sak ked vies ze ti to robi VTP tak to daj prec.. a daj si nieco ine.. napriklad cez Tune Up utilities, alebo cez WindowBlinds... Windowblinds ma pekne temy.. na nete ich najdes mnoho :)
2Pacaveli
Addict
Addict

skor tune up utilities ako windows blinds. predsa len troska vacsie naroky ma na pc. alebo tuto lord_3d riesil problem, ako dat temu a ze cez nejaky Neo Theme program si len stiahnes temu a cez ten program ju aktivujes.. pohladaj to tu niekde.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

sirmisoturbo napísal:skor tune up utilities ako windows blinds. predsa len troska vacsie naroky ma na pc. alebo tuto lord_3d riesil problem, ako dat temu a ze cez nejaky Neo Theme program si len stiahnes temu a cez ten program ju aktivujes.. pohladaj to tu niekde.
a cez WINDOWBLINDS to len neaktivujes ?? stiahnes a dvakrat na to kliknes a otvori sa ti to vo WB.. aktivujes a ide.. a pritom nic z WB ti v procesoch nebezi.. chova sa UPLNE ako normalna WIN tema :wink:
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

INáč čo je za haluz ten Vista transformation Pack? Ja som chcel mať čo najlepšiu napodobeninu Visty. Pred tým som mal Vista Inspirat ale ten bol taký blbý že bežal ako nejaký emulátor že najprv sa načítalo XP a potom zase Vista ako keby si dvakrát štartoval PC. Tento transformation Pack mi fungoval úplne len vtedy keď som mal zavírný počítač. Vtedy sa ukazovali ikonky visťácke, pri štartovaní bolo logo Visty. Teraz som po format C: a reinštalovaní XP šlape jako hodinky len jak som dal hore ten VTP tak ikonky mi zostali z XP, iba rámečky a Toolbar mám visťácky. A pri štarte tiež XP dáva.
2Pacaveli
Addict
Addict

MayDaySK - aj mne to raz tak nainstalovalo, ze ikonky ostali klasicke XP. ak ti mozem poradit, nechaj VTP tak a postahuj si ikonky+temu. nezasere ti to pc. gl.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nie je krajsi vzhlad na Windows XP, ako classic :) .. navyse je uplne nenarocny, a aj na slabsich masinach to slape krasne. VTP je zrejme urceny pre nadsencov, ktori tym ziskaju pocit ze si z XP spravia vistu - mozno sa priblizia vzhladom ale funkcne je to stale len XP. Navyse si myslim ze VTP zatazi PC o nieco viac ako normalne Aero vo viste, kedze vista k tomuto ucelu pouziva VGA, a XP mam pocit ze CPU - a chcete mat pekny OS, alebo pouzitelny rychly OS? ;)
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

VTP pri spusteni vsetkych programov mi zatazuje CPU (3GHZ) 10 % ramka (512) 50%....pohoda...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

http://www.hojko.com/nahodenie-temy-na-xp-t71097.html :wink:
patchi len uxtheme.dll cez ten soft, nahod témy do c/win/rescoures/themes a na 100% sa nic nedodrbe a zere 0%mb z ram...
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

A zaujímavé je že či nahodím VTP 6 alebo 7 alebo len obyčajnú Vista Inspirat tak následkom je vždy toto: (viz. príloha)
Prílohy
Chybové hlásenie po nainštalovaní VTP či VI
Chybové hlásenie po nainštalovaní VTP či VI
ak545321
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ak545321 »

skus nainstalovat SP2
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

1. SP2 pri Transformation Packoch je nutnost, v dokumentackach odporucaju SP2 + vsetky updaty.
2. Stiahni su VTP 8.0.1 myslim ze ta je najnovsia, ma opravene chyby a na Aero styl nepotrebujes WindowsBlinds
Napísať odpoveď