Alkohol - co potom?
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
dajte si praveho horca a zapijajte sodou, pijete pijete vypijete vela ste riadne opyti , nieje vam zle, a rano sa nic nedeje ziadna opica 
inak vsetko tajomstvo je v sode tzv alebo v obycajnej vode , staci len pocas pitia alkoholu pit vela vody, a rano vstanete ako rybicka , ovsem problem je len ze funguje to len pri tvrdom , pri pive mate smolu aj ked najviac pomaha dat si rano dalsie pivo a neprestavat
inak vsetko tajomstvo je v sode tzv alebo v obycajnej vode , staci len pocas pitia alkoholu pit vela vody, a rano vstanete ako rybicka , ovsem problem je len ze funguje to len pri tvrdom , pri pive mate smolu aj ked najviac pomaha dat si rano dalsie pivo a neprestavat
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
R1k1nko
Darca
co by som dal zato !! vies kolko by som usetril ....BabySHAQ napísal:Pocujte ja mam taku otazku na Vas skusenejsich. Je to normalne ked mam strasne malu vydrz v piti ? Ked si dam napriklad 5-6 vodiek a jedno pivo som napity ale viem chodit aj vsetko . Ale ked si dam 10 ( to som si dal len raz) tak som bol mimo 4 hodiny na misou![]()
bud rad !!
v rokoch 14-16 bolo frajerina ze ked si vypil vela si KAPO ...
casom to prejde a nikto nebude pozerat kolko si vypil a smiat sa ti ...
kasli nato ! bud rad !
-
P3Bo
Guru wannabe
To mas preto lebo pijes bez rozumu a hadzes jednu pulku za druhou . Chlastaj pomaly a ne jak najvacsi alkac a znesies aj viac. Inac rikino ti povedal svatu pravdu ....BabySHAQ napísal:Pocujte ja mam taku otazku na Vas skusenejsich. Je to normalne ked mam strasne malu vydrz v piti ? Ked si dam napriklad 5-6 vodiek a jedno pivo som napity ale viem chodit aj vsetko . Ale ked si dam 10 ( to som si dal len raz) tak som bol mimo 4 hodiny na misou![]()
-
pinacolada
Guru wannabe
-
triple
Guru wannabe
no a čo ja tiež znesiem pár pív nejakých 7 ale ked dám do toho tvrdé tak sa zgrciam.. ked som bol mladší smiali sa mi no a čo? teraz to všetci berú do pohody vieš ich aj oje***.. budeš piť pomalšie ako oni a ked už budú nasipaní nikto si vlastne neuvedomí koľko si toho vypil hh.
(ked sa pilo s flaše tak som iba robil že pijem a potom sa mi už nesmiali a bol som rovnako nasipaní ako oni ale negrckal som)
teraz to je už v phode viem kde mám mieru tak ju neprekračujem
teraz to je už v phode viem kde mám mieru tak ju neprekračujem
-
tonken
Medium Expert
ha! ja taketo stavy nemam nikdy neviem co to znamena mat opicu
akurat suchoty som mal niekedya to vyliecilo pol litra vody alebo jedno pivo
ako dnes
takze ja ti mozem poradit pi vela vody alebo pi stale potom opicu mat nebudes 
aha a grcal som len raz- pol litra martinaka ci ako sa to volalo proste bolo to lacne a skoro som to exol.... no myslim ze som vtedy nevracal z alkoholu ale z toho co som jedol predtym
stary makovnik a asi pol kila mrkvy
aha a grcal som len raz- pol litra martinaka ci ako sa to volalo proste bolo to lacne a skoro som to exol.... no myslim ze som vtedy nevracal z alkoholu ale z toho co som jedol predtym
tema by sa mohla volat aj ze Alkohol - Co predtym.. 
treba sa riadne napapkat aby si nemal prazdny zaludok, no a nemiesat inac budes mat blby pocit a skazeny zauldok, zapijat nealkom
nehrat sa na frajera ze kto kolko vypil a ze to nikomu nic nerobi pritom sa valat po zemi.. ked staci malo, tak ako napisal R1k1nko, treba byt rad.. aspon clovek usetri
treba sa riadne napapkat aby si nemal prazdny zaludok, no a nemiesat inac budes mat blby pocit a skazeny zauldok, zapijat nealkom
nehrat sa na frajera ze kto kolko vypil a ze to nikomu nic nerobi pritom sa valat po zemi.. ked staci malo, tak ako napisal R1k1nko, treba byt rad.. aspon clovek usetri
-
chrobakos
Light Star
No ako pises vyssie..
poriadne sa napapkat(niet nad fajne mastne masisko:) ), pit s mierou(viem nekedy to nejde
) a aby ste predisli rannej opičke tak zapijajte brzdou ,,,hojne brzdy
a kedze su ranne stavy sposobene dehydrataciou organizmu, pred spanim si dajde polliter vody a tabletku proti bolesti hlavy, napr. panadol
vyskusane, overene:) funguje
na dalsi den ako rybka 
poriadne sa napapkat(niet nad fajne mastne masisko:) ), pit s mierou(viem nekedy to nejde
-
pinacolada
Guru wannabe